Regl Part 2

302 7 2
                                    

Multimedya : Aksel

Karın ağrısından matematik dersinde ölmek istemiyorum. Matematik olmaz. Özellikle matematik dersinde ölmeye katlanamam. Sınıfta saçlarımla yüzümü kapatmış bir şekilde sıraya Kafamı koymuştum. Koymuştum kafamı koymasına ama kaldırmak bile zor geliyordu.

" Mavişim iyi misin ? " dedi Çınar benim saçlarımı yüzümden çekerek. Tıslayarak saçlarımı çekmemesini söylemeye çalışmıştım ama sadece çalışmakla kalmıştı bu durum. Sesimi duymamıştı. Çünkü karın ağrımdan cılız bir ses çıkarmıştım. Bu regli Allah'a havale ediyorum yahu. Bu ne biçim ağrıdır ?

Çınar yüzüme hortlak görmüş gibi bakıyodu ve bir cevap vermeliydim. " Karnım ağrıyor. Ölmemeliyim. Şimdi rica edersem zil çalana kadar bana dokunma. " dedim ve kafamı diğer tarafa çevirdim.

Umarım regl olduğumu anlamamıştır. Gerçi nerden anlıyacak her Karnı ağrıyan regl mi oluyor ablacım. " Adet misin ? " dedi Çınar kulağıma. Bense mavi gözlerimi pörtlettim. Nerdeyse çığlık atmak üzereydim ve kendimi zor tutuyordum.

" Tamam anlaşıldı, ağrıdan konuşamıyosun. Uyu biraz iyi gelir hem. " dedi ve yanağıma bir öpücük bıraktı. Ayy yerler be canım kankim. Gülümseyerek gözlerimi kapattım ve gözlerimi iki dakika sonra zilin sesiyle zorla açtım. Lanettttt zil ! İnsan haber verir çalacağı zamanda bizde uyumayız dimi ?! Bizi düşünen yok ki zaten. Nerde o kişi nerde.

" Nesi var bunun ? " dedi Aksel sığırı. Bu çocuk cidden sığır. Bu ne demek olum ?! Benim ismim var. İsmimin üç harfi var bunu söylemeyecek üşenmesin bi zahmet. Veled yahu.

Beni uyudum zannediyorlardı ama yanılıyorlardı. Ben uyumam uyuturum nijahajahaj. Uyuyor taklidi yapıp onları dinlemeye koyuldum. Hem böylece karnımdaki ağrı daha çekilir oluyordu.

" Hasta. Karnı ağrıyor mavişimin. " dedi Çınar. Sonrada Didem' in sesi duyuldu. Saçlarımı yüzümden çekti birden ve " İyi misin ? Ağrı kesici lazım mı ? " dedi fısıldayarak. Canım arkadaşım be. Ne kadar düşünceli olum bunlar.

" Yok gerek yok. Sabah içtim. " dedim fısıldayarak. Zaten bağıramazdım bu halde. " Adet misin Nil ? " dedi Aksel. Yuh lan kim söyledi ?! Hemen gözlerimi Çınar' a diktim. O ise ellerini havaya kaldırıp masumum hareketleri yaptı. Didem'e dönünce zaten öyle bişeyi asla ona söylemiceğini biliyodum.

Ama yine de lanet olsun. Adet ne yahu. Niye halk Dilindeki adını söylüyon. " Megafon veriyim istersen. Herkes duysun. " dedim sınıfı işaret ederek. Omuz silkti ve " İstersen ver. " dedi. Yuh ama bu kadarda rahat mı olur bir insan. Sığır diye boşuna demiyorum.

Gözlerimi devirip başımı yine masaya koydum. Hatta adeta çarptım masaya kafamı. " Üfff! İnsan şu masayı biraz yumuşak yapar! " dedim sinirle. Zaten karın sancım vardı. Bir de Başıma bu iş çıkmıştı. Hep beni bulun zaten. Ah be başım!

" Masanın bir şeyi var mı ? " dedi abartılı bir dilde Aksel. Gözlerimi kısıp ona baktım ve o ise hiç bişey yok gibi önüne döndü. Gıcık. Allah'ın gıcığı. Seni bize promosyon olarak mı verdiler lan! Sığır eti.

#############

Günün ilerleyen saatlerinde okulda hiç bir saçmalık yaşamadım. Zaten yaşasam Çoktan ekşın olurdu. Ama bu reglli hâlimle bunları düşünemicek kadar yorgundum.

Bu yüzden eve gelince hemen duş Alıp su torbama yatağa girmiştim. Abim saolsun bana çorba yapmıştı. Onuda içmiştim ve iyi gelmişti. Daha ilk günden bu ağrı hayra alamet değil. Her zaman ikinci günü sancıdan duramazlar daha şimdi ilk günden ağrıdı.

Bugün yaşadığım en saçma şeyse abimle Teen Wolf ' un tanıtım filmini görünce ağlamam oldu. Abim bu hallerime alışık olsa da bu halime uzaylı görmüş gibi baktı.

Çok duygulanmıştım ama ne yapabilirim? Teen Wolf bu sonuçta. Boru mu yahu ?!

Yeni bölüm part 2 ile karşınızdayım umarım beğendiniz. Oy ve Yorumları bekliyorum öptüm çoook.

SEN VE BENWhere stories live. Discover now