LA-20•

968 28 0
                                    

Alper👆

Bedenimde ki dayanılmaz acı ile birlikte yattığım koltukta gözlerimi açtım, Alper yanımda durmuş elimden tutuyordu, Burak ise Alper'in kafasına silah dayamıştı. İkisi de ağlıyordu. Konuşamıyordum, ayağa kalkmaya çalıştım fakat bedenimdeki acı buna engel oldu. Kafamı biraz kaldırabilmiştim. Koltuk kan içerisindeydi ve bacaklarımdan hala kan akıyordu. Gözlerim diğer koltuğa kaydığında onu gördüm, Alper'in eski karısı ve kucağında kanlar içerisinde ölü bir bebek.
Ölmüş müydüm? Hiçbir şey hatırlayamıyordum, dilim sanki yoktu ve konuşamıyordum. Kendimi zorlayarak ağzımı sonunda açtığımda bir anda şiddetli bir silah patlama sesi ve bi ses daha. Daha sonra ise yere düşen ölü bebeğim. Alper ve karısı kafasına yediği kurşun ile yere serilirken silah bana doğrultuldu. Hiçbir şey diyemiyordum. Burak özür dileyip silahı sıkınca her yer karardı. Yalnızca karanlık...

"Duygu! Geçti, burdayım sevgilim" ter içinde kalmıştım, sanki gerçek gibiydi. Gözlerimi açmaya korkuyordum "Aç gözlerini, korkma" gözlerimi açmadan yalnızca Alper'e daha sıkı sarıldım "Ondan nefret ediyorum!" Alper elimden tutup sakallarına götürdü, garip ama sakallarına dokunmak beni rahatlatıyordu. Sakallarıyla oynarken kendimi uykuya bıraktım
•••
Sabah uyandığımda karşımda onun gözleri vardı "Günaydın kıvırcık" "Günaydın:)" "Nasıl hissediyorsun" "Yorgun" "Rüyanda ne gördüğünü anlatmak ister misin?" "Yalnızca kan, ölü bir bebek ve silah seslerini hatırlıyorum" "Bunu unutman içinbugün sana bir sürpriz yapmak istiyorum" "Neymiş?" "Akşam birlikte lunaparka gitmeye ne dersin?" "Müthiş olur" "O zaman ben işlerimi erkenden hallediyim. Bize yaz tatili yok malesef" "Ne kadar erken o kadar iyi. Ben evde duracağım" "O zaman ben çıkıyorum" "Tamam. Akşam görüşürüz" Alper erken kalkıp hazırlandığı için şimdi hemen çıkmıştı.
Bugünümün planı akşama kadar Shameless izleyip akşam ise lunaparkta eğlencenin dibine vurmaktı. Telefonuma gelen bildirimlere bakmak için açtığımda o numaradan bir sürü video ve fotoğraf geldiğini gördüm. Korkarak ilk videoyu açıp izlemeye başladığımda onu gördüm. O güzel gülümsemesi vardı yüzünde "Bugün güzel bir kızı ziyarete geldim" kamerayı çevirdiğinde önceden evim olan yeri gördüm, kamerayı cama yaklaştırdı. Bu günü hatırlıyordum, dışardan gelen sesler yüzünden korkup bıçağı almıştım. Videoyu izledikten sonra diğer videoya geçtim. Gizlice evime girip buzdolabımı karıştırıyordu, birden kafasına sopa inince telefonu yere düşürmüştü fakat kamera hâlâ kayıttaydı, yalnızca Burak gözüküyordu fakat ona yaklaştığımda ben de gözüküyordum artık bir süre ise çıplak bedenim. Diğer videolara geçerken gözümden akan yaşları hissettim. Tüm videolar birlikte geçirdiğimiz günler ile ilgiliydi. Fotoğraflar ise beni servise veya okulda görüğü zamanlarda çekilmişti. Son video biraz farklıydı. Burak vardı yalnızca. Gülümsemiyordu. "Bana şu an fazlasıyla kızdığını biliyorum, Cem'e bana ulaşmak için kızdığını, her şeyini biliyorum fakat gitmek zorundaydım. Yalnızca peşimde olan Savaş değil. Ama şu an önemli olan o. Kızı elimde ve geri veremem, bizden daha güçlüler, tek kozumuz kız. Merak etme kıza yaptığımız bir şey yok. Kalbin çok temiz, bana kıza kötülük yaptığımız için kızıyor olabilirsin..." videoda beni gördüğü zamanları, kaldığı yeri ve insanları anlatıyordu. En çokta beni ne kadar sevdiğinden ve özür dilediğinden bahsediyordu "Bana, korktuğunda birisini dans ederken hayal et, demiştin. Şimdi eğer gerekirse diye o hayali gerçekleştiricem" kamerayı bir yere sabitleyip şarkı -bizim şarkımızı- açmıştı. Kafasına göre dans etmeye başlamıştı. Beni yine hem ağlatıp hem güldürmeyi başarmıştı.
•••
Dizimi izlemeye devam ediyordum ki Alper'den mesaj geldi "Hava karardı, az sonra hazır ol gelmek üzereyim" hemen ayağa fırlayıp hazırlandıktan sonra aşağı indim. Arabada beni bekliyordu.
•••
Uzun zaman sonra ilk kez lunaparka gitmiştim ve bu kadar eğlenmiştim. Alper beni gerçekten mutlu ediyordu, onu bırakıp gitmeyi düşünmek bile istemiyorum ve bunu yapmayacağım da sanırım.

LİSE AŞKIMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora