Epilog

9.1K 473 36
                                    

Ihhmmm, ilk olarak bu fici neden yazmak istedim ve ilham nereden geldi? Benim Twitter'da çok ama çok sevdiğim bir ChanBaek hesabım var (@11270506_com), orada dolaşırken yorumlara atacağım gifi görmüştüm ve tanıtımda yazan cümlenin aynısı gifin altında yazılıydı. O an aklımda kurgu oluşuverdi. Aslında bir one-shot olacaktı ama ben uzatmak istedim, gerçi bu hali de kısa... Çok çabuk bitirdiğim için üzgünüm ama elimde bir sürü fic var ve onlara da zamanım yetmiyor.

Öncelikle, bütün bölümleri kontrol edip okuyan dongsaeng'im @ilaygi'ye çoook teşekkür ediyorum :* I love you baby ♥ Ve aynı şekilde kapağı yapan Lee İlo Man'e çok ama çok teşekkür ediyorum, seni de seviyorum bebeğim ♥

Bu fici yazarken en çok dinlediğim şarkı sanırım Jimin ve Iron'dan Puss'tu lkfdslkkjssdjfs Ama genelde şarkı yazarken daha depresif ve daha sakin şeyleri tercih ediyorum, bunun yanında Deep Rivers'ın bütün şarkılarını dinledim.

Baekbeom'un Baekhyun'un abisi olduğunu biliyorsunuzdur, aradım ama fotoğrafı çıkmadı. Ancak ona çok benzeyen bir ünlü var, Maeng Sechang. Onu da yoruma atayım hemen.

Son olarak fici okuyan, oylayan ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim, keşke biraz daha uzatmam mümkün olsaydı... Lütfen özel bölümleri bekleyin, bir kez daha teşekkürler ♥

~

Drunk In LoveWhere stories live. Discover now