7/?

580 119 10
                                    

Belinin ağrısı yüzünden gözlerini araladığı sırada koltukta uyuduğunu anlamıştı. Kafasının altındaki yastık artık yerdeydi ve bacağının teki koltuğun üstünde duruyordu. Garip bir pozisyonda yatmıştı ve şimdi de her yeri ağrıyordu.

Biraz da olsa rahatlamak amacıyla duş almaya karar verdi ve banyoya ilerledi. Orada geçirdiği yaklaşık 10 dakika da sürekli Harry'yi ve bıraktığı telefonu düşünmüştü. Ne gibi bir oyunun içinde olduğunu bilmiyordu. Onu gerçekten görmesi, onunla gerçekten konuşması bir şaka gibiydi. Belkide öyleydi ama inanmak istemiyordu çünkü şu an yaşadığı şey her neyse onu mutlu kılıyordu.

Dünden kalan kıyafetlerini kirli sepetine bıraktıktan sonra üzerine beyaz bol bir tişört ve altına da siyah eşofmanını geçirdi.

Tekrar salondaki yerini aldığında daha iyi hissediyordu. Aslında Harry burada olsaydı duş almasına gerek bile kalmazdı çünkü sevgilisi ona masaj yapardı ve Louis de onun parmaklarını her hissettiği saniyede rahatlardı.

O, Harry'nin parmak uçlarına bile aşıkken Harry nasıl Louis'yi terk edebilmişti?

Louis düşüncelerinin kendisine zarar verdiğini fark etmişti, karnı ağrıyordu ve bu ağrı hiçte tatlı değildi. Bıçak saplanmış gibiydi ve gittikçe bütün vücuduna yayılıyordu. Ama bu ağrıyı sıcak bir duş geçiremezdi, tek ihtiyacı bir Harry'ydi ve o da yoktu. Louis acılarla yaşamaya alışmalıydı.

Siyah sehpanın üstündeki telefonun çalmaya başlamasıyla Louis sıçradı. Harry ile konuşacağı için sevinmişti ama aniden olması onu korkutmuştu.

Yerinden kalkarak telefona ilerledi, yere oturup kucağına aldı ve telefonu açtı.

"Bugün yeni bir hikayem var. Dinlemek ister misin Lou?"

Louis günlerdir onunla konuşmasına rağmen her seferinde sesini duyduğu sırada karnında oluşan sancıya lanet etti. Oturup göz bebekleri çıkana kadar ağlamak, ölene kadar burada durup onunla konuşmak istiyordu.

"Neden başka şeyler konuşmuyoruz? Hikaye dinlemek istemiyorum."

"Eğer beni dinlersen, yanına geleceğim."

Louis ürpermişti. Sahiden de gelir miydi? Bunu yapar mıydı?

"Tamam. Dinleyeceğim Harry."

"Neden Harry diyorsun? Küs müyüz Lou? Eskiden lakaplar takardın, iltifat ederdin ama şimdi bana çok soğuk davranıyorsun. Neden?"

Louis ağlama isteğine karşı çıkamadı. Bu sefer yapamadı ve göz yaşları yanaklarından çenesine doğru yol almaya başladı. Boğuk sesiyle konuşmaya çalıştı.

"Çünkü bebeğim, çünkü sen gerçek değilsin."

Red Phone || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now