- 6 -

372 37 0
                                    

FELIX

"Ey Felix! Vad gör du här?" En längre kille gick emot mig, svenskan var lite knagglig och det märktes tydligt att han inte använt språket på ett tag. Ett blond fluffigt svall täcktes av en orange mössa och ett par välkända blå ögon mötte mina. Varför kände jag igen honom?

När killen mötte mig insåg jag precis vem det var och jag sprack upp i ett leende.

"Oscar,"

"The one and only" Vi skrattade båda två och kastade oss in i varandras famn. En klapp på ryggen avslutade den lite längre kramen.

"Shit man, jag hade ingen aning om att du bodde här! Gud jag har saknat dig!" Hans blå ögon lyste av glädje, men det är väl ändå inte så konstigt. Vi var ju barndomsvänner och umgicks dagligen innan han flyttade.

"Har du ett skåp eller ska vi gå och fixa det?" Jag skakade på huvudet, jag kom precis hit..?

"Nej och jag vet inte hur man fixar det heller så det var ren tur att du kom"

"Självklart bro, förresten. Vilken klass börjar du i?"

"Det får vi se, jag har inte blivit placerad än"

---

Dörrarna slogs upp och tystnaden lade sig snabbt i lokalen. Ett gäng kom in med en tjej i täten. Hennes smala kroppsfigur var klädd i svarta tighta kläder. Hennes hår var långt och mörkbrunt. Ett par Ray Bans fanns placerade framför hennes ögon och ett lurigt leende var fast klistrat på hennes läppar. Vid hennes högra och vänstra sida gick två andra tjejer med liknande utseenden. Bakom dessa tjejer gick tre killar som var klädda i samma stil. Hon vände sitt huvud mot mig och jag kunde känna att våra blickar möttes bakom hennes mörktonade solglasögon. Hon vände snabbt tillbaka huvudet och placerade blicken mot andra änden av korridoren. Wow, hon såg inte ens lite dåligt ut.

Jag slickade mig snabbt om läpparna.

"Vem är det där?" Frågade jag tyst samtidigt som blicken var fäst på tjejen som långsamt försvann längre och längre bort i korridoren. Jag hörde en hög suck från Oscar.

"Felix, nej.. Försök inte ens." Vädjade han.

"Vadå? Hon är snygg?" Jag log och ryckte på axlarna innan jag vände mig mot skåpet för att lägga in skolböckerna.

"Lexi Harlow, henne vill man inte bråka med" Svarade han snabbt, gav mig en allvarlig blick och stängde igen skåpet.

"Kom nu, vi har engelska" Sa han och ställde sig framför mig för att fånga min uppmärksamhet som var fäst på hennes ryggtavla. Jag nickade förstående och slog igen skåpet. Jag hade blivit placerad i Oscars klass vilket var lite konstigt, men det gjorde inte mig någonting. Jag följde efter Oscar samtidigt som jag tittade runt i omgivningen omkring mig. Tjejer, vars blickar jag mötte, fnittrade till och jag gav de ett leende som svar.

LEXI

Gud vad jag älskade att se deras rädda ögon vika sig undan när jag närmade mig dem. Jag älskade att känna mig fruktad och stark. 

Skadeglädjen jag har är på hög nivå precis som alla andras i mitt gäng och när en kille längre ner i korridoren trampade på en whiteboard penna som låg på marken och snubblade in i en soptunna så brast vi ut i skratt. 

Killen såg generat upp på oss när vi gick förbi och försökte gömma sig. 

Hahaha omg, jävla idiot. Kolla vart du går.

---------------

Såg Zara igår, riktig queeen! 

Ha en bra dag <3

THE CHIP | f.sWhere stories live. Discover now