19.rész

4.8K 255 3
                                    

Két hét telt el azóta az éjszaka óta. Tagadni nem tudom, hogy mennyire élveztem. Lukeal minden annyira tökéletes. Minden eltöltött perc egy újabb élmény, amit boldogan vések bele naplómba. Amit nagy mosollyal orcámon mondok el Dr. Peppernek. Jut eszembe, most hogy jó állapotban vagyok lelkileg és testileg is, nem kell olyan sűrűn járnom a kezelésekre. Két hetente egy alkalommal. Azt akarom, hogy mindig így legyen. Már régebben is elterveztem, higy Lukeal összeházasodunk, gyerekeink lesznek, egy szép nagy házban fogunk élni, egy boldog család leszünk, és ez most sem változott. Azt szeretném, ha most semmi, de tényleg semmi nem állna közénk. Most látom igazán, hogy a mi szerelmünk igazi. De hagyjuk is az álmodozást....
A mai nap egy nagyon különleges és különös. Végre azt csinálhatom amit szeretek. Az éneklés. Ma a fiúk izgatottan törtek ránk, hogy valami meglepetésük van számomra. Bekötötték a szemem Ashton bandanájával, aminek mellesleg bátyám parfümjének és izadságának keveredése volt érezhető.
A fiúk még a kocsiban sem engedték, hogy levegyem a kendőt. Őszintén, féltem, hogy valaminek neki vezetnek, vagy netán elesek, de hála Istennek ilyen nem történt. Levették rólam a kendőt és a studióban voltunk. Értetlenül néztem rájuk és kérdeztem miért vagyunk itt. Felvázolták, hogy ők nagyon örülnének neki, ha duettet énekelnék Lukeal és hogy azt felvegyük. Elöszőr megijedtem, de belementem, mert miért ne?

Szóval, most itt ülök a zongora előtt és a mikrofonnal szemezek. Luke nagy mosollyal lép be az ajtón és leül a zongora melletti székre, így tökéletesen látva egymást. Az egyik kedvenc sorozatomból a Glee-ből fogunk előadni egy dalt, ami eredetileg egy Lionel Richie dal.

Elkezdek játszani a zongorán, majd az első versszakot Luke énekli. Bársonyos hangja betölti az egész szobát. Néhány sor úgy énekelt, hogy közben a szemebe nézett. Elkaptam tekintetét miközben játszottam és nem tudtam megállni, hogy ne vigyorogjak. A második versszak már közös volt, amit végig egymás szemébe nézveénekeltük; egymásnak.

I can see it in your eyes
Látom a szemeidben

I can see it in your smile
Látom a mosolyodban

You're all I've ever wanted and my arms are open wide
Hogy Te vagy minden amit akarok és széttárva két karom vár

'Cause you know just what to say,
Talán tudod mit mondjak

And you know just what to do,
Talán tudod mit kéne tennem

And I want to tell you so much,
Nagyon szeretném elmondani,

I love you!
Szeretlek!

Az utolsó hang is felcsendült a zongorából, azt jelezve vége a dalnak. Egymás szemébe nézünk és csak isszuk egymás tekintetét. Ajkaim résnyire elválltak egymástól, ahogy Luke beharapta alsó ajkát. Nagyot nyeltem, amit szerintem ő is hallott, hisz' síri csend van. Mellém lépett, majd neki esett ajkaimnak. Gyengéden falta ajkaimat. Harmóniában mozgott enyéimmel.

-Jól van gyerekek, elég lesz. -nyögte be unott hangon Calum.

Zihálva, csóktól duzzadt ajakkal váltunk el egymástól. Felálltam a zongorától, majd Luke kezemért nyúlt,amit aztán össze is kulcsolt. Fülemhez hajolt és az utolsó sorokat a dalból suttogta nekem.

But let me start by saying.....I love you.
De talán had kezdjem azzal......szeretlek!

Greenlight ||Befejezett||Where stories live. Discover now