5.rész

7.2K 343 4
                                    

-Na és mi a helyzet a pasikkal? -kérdezte kíváncsian Alex.

-Ezt inkább hagyjuk, oké? -erőltettem magamra egy mosolyt.

-Na mesélj szépen Alex bácsinak. -paskolta meg a mellette lévő helyet a kanapén.

-Muszáj? -nyafogtam.

-Igen muszáj.

Vettem egy mély levegőt és ledaráltam neki, a Joshal való kapcsolatomat. Fájt erről beszélni. Elárult az a két ember akit szerettem. Hogy is kéozelhettem hogy majd pont a suli legmenőbb pasijának én kellek. Annyira átlátszó. Nem fekszek le vele és már is keres magának más lányt. Hannah meg már a nyakába ugrik és mindent megtesz neki amit csak kér. Csak egy kis sexést. És ezek mondják hogy nem ribancok.

-És hol itt a baj? -ráncolta össze homlokát.

-Várj most jön az izgi rész. Elhatároztam hogy meglepem kicsit Josht és nem szólok neki hogy átmegyek. Ilyenkor már átgondoltam mindent és eldöntöttem hogy lefekszem vele. Kicsit korainak tartottam hiszem még 1 hónaposak se voltunk. De mindegy, elmentem hozzájuk. Az ajtóban álltam várva hogy valaki lejön-e, de semmi reakció. Bementem a házba mert a bejárati ajtó nyitva volt. Azt gondoltam hogy alszik, ezért nem hallotta. Hát tévedtem. Mikor beléptem a szobájába éppen a dolog közepén tartottak. Mindketten felkapták a fejüket. Hannah egy gúnyos mosollyal ajándékozott meg. Ribanc. Azzal a lendülettel de is csaptam az ajtót. Mintha mi sem történt volna elhagytam a házat. Azóta is kapom Hannahtól az erotikus képeket. -a sztori végén a könnyeim eleredtek. Megállás nélkül csak sírtam. Hogy élhetnek ilyen emberek?

Alex próbált csitítani, de ettől csak mégjobban zokogtam. Sírva aludtam el. Megint.

-Abby kellj fel. -suttogott valaki a fülembe.

Nagy nehezem felkeltem a kanapéról. Még mielőtt más is meglátott volna, ilyen ramaty állapotban elmentem a fürdőbe. Bele néztem a tükörbe, s undorodtam a látványtól. Szanaszét álló haj, vörös kisírt szemek, alatta a fekete karikák, nyúzott arc. Borzalmas. Rendbe tettem magam, már amennyire tudtam, s kimentem a konyhába. Luke az asztálnál majszolt valamit, aminek isteni illata volt.

-Mit eszel? -felkapta a fejét, s elmosolyodott. Úgy nézhettem ki mint egy 8 éves kislány aki rosszat csinált. Az ujjaimmal játszottam, és nagy szemekkel néztem rá.

-Nutellás gofrit. Neked is csináltam. -biccentett a konyha pult felé.

A pulthoz vánszorogtam. Magamhoz vettema nutellát, egy jó nagy kanalat és felvittem a szobámba.

Miért fáj annyira hogy szakítottam Joshal? Csak azért voltam vele, mert Luke után ő volt az egyetlen fiú akit érdekeltem. Elakartam felejteni Lukeot. Tudtam hogy már nem lehetünk együtt. Ő is mással volt, amit nem bírtam feldolgozni. Aztán jött Josh. Fáj hogy megcsalt. Pofára estem. Miért történik ez velem? Miért nem lehetek boldog?
A francba is a sok miérttel.

-Bejöhetek? -dugta be fejét Luke.

-Persze. -vettem a számba egy jó nagy adag nutellát.

-Jól vagy? -hangja tele volt aggódással.

-Persze. -mondtam műmosollyal.

-Ennyire megviselt a szakítás?

-Tudod Luke én nem vagyok olyan mint te. -forgattam meg szemem.

-Ezt meg hogy értsem?

-Úgy hogy amikor szakítottál Sarahval csak vállat vontál és egy csepp szomorúság nem látszott rajtad. Annyit mondtál hogy téged ez nem érdekel és ennyiben is hagytad. Mintha nem is szeretted volna. -a nutellás üveg szélét babráltam.

-Tudod én sok lánnyal voltam együtt.

Örömmel hallom....

-De mindegyikbe téged kerestelek. -köpni nyelni nem tudtam.

-Én rajtad kívül csak egy sráccal voltam. Az is ez a tetü Josh. De akkor sem tudtalak elfelejteni. Még mindig szeretlek. -a szavak csak úgy ömlöttek belőlem.

Basszus ezt nem kellett volna elmondanom. Annyira hülye vagyok. Luke állam alá nyúlt, így elérte azt hogy a szemébe nézzek. Nem tudom mi ütött belém de megcsókoltam. Rövidre terveztem, de Luke elmélyítette. Egyik kezével szorosan fogta csípőm a másikkal pedig hajamba túrt. Kigomboltam ingét. Végig mértem izmos felső testét. Végig húztam ujjam kockáin. Ajkaink újra egybe forrtak. Tökéletesen illettek egymáshoz. Nyelve bejutásért eskedezett, amit hamar meg is adtam. Mámorító ez az érzés. Itt van velem. Szeret és vigyáz rám. Nekem csak ennyire van szükségem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hát ez lenne az új rész. Nézzétek el nekem a helyesírási hibákat, és hogy ez egy nagyon elcseszett rész lett.:D

Greenlight ||Befejezett||Where stories live. Discover now