Epilogue - It Was Worth It

24.9K 1.2K 270
                                    

Epilog - A Meritat

-Emma-

Ma foiam in pat, auzind usa camerei deschizandu-se, dar nu am agat de seama pentru ca vroiam sa imi reiau somnul. Sunetul pasilor deja incepea sa ma irite, dar am ramas nemiscata, sperand ca acea persoana sa vada ca 'dorm' si sa ma lase in pace. Atunci cand am crezut ca a plecat, am simtit pe cineva la spatele meu care a inceput sa ma zguduie. 

"Emmy! Emmy! Emmy! Emmy!" vocea dulce, dar enervanta in acel moment, a lui Tyler a tipat. Intoarcerea mea brusca l-a facut pe Ty sa cada din pat. M-am ridicat in sezut si m-am uitat la ceasul de pe noptiera.

"Tyler, ce faci treaz la 7:30?" l-am intrebat, trecandu-mi mana prin par.

"Emmy, nu sti ce zi este astazi?" a intrebat, sarind ce colo-colo prin pat. M-am uitat la el cu o spranceana ridicata aseptand un raspuns. Fata lui s-a transformat din fericta in socata. "Emmy, chiar nu sti?" a intrebat, cazand pe pat, iar eu am dat negativ din cap.

"Este ziua ta!" a tipat, sarind sa ma imbratiseze, amandoi cazand pe spate.

Am chicotit. "Stiu, Ty. Glumeam cu tine." am zis, ciufulindu-l.

"La multi ani, Emmy!" a zis,dandu-mi un lung pipic pe obraz.

"Oo, multumesc Tyler." am spus, dandu-i o ultima imbratisare inainte de a iesi de la mine din camera. Mi-am luat telefonul si am apasat pe butonul de deschidere pentru a vedea daca am vreun mesaj. Adevarul este ca uitasem de ziua mea, dar mi-am reamintit cand l-am vazut pe Ty sarind fericit si intrebandu-ma daca stiu ce zi este astazi. M-am uitat pe ecranul de pornire si este 20 Noiembrie. Dap, este ziua mea.

Cand eram pe cale sa pun telefonul inapoi pe noptiera, a inceput sa sune. Am raspuns apelului de la Nick si nici nu am apucat sa il salut ca vocea lui Amy a rasunat in difuzor.

"Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La multi ani!" vocile lor sunau in unison. "Minunata noastra Emma, sa traiasca! La multi ani!" si...au terminat.

"Uau, sunt surprinsa ca ati cantat in cor anul asta." am zis, ranjind. Chiar eram socata pentru ca, ani la rand, 'minunata noastra Emma' era schimbat de amandoi si melodia se duce pe apa sambetei. Adica chiar este ceva unic.

I-am auzit batand palma, iar Nick a tipat un 'in sfarsit', facandu-ma sa chicotesc. "Da, anul asta am exersat." a zis Amy, mandra. "Bine, trecem sa te luam devreme. Sa fi gata." dupa ce a zis asta, a inchis.

Am lasat telefonul pe noptiera si m-am dus la baie sa imi fac rutina. Cand am fost gata, m-am imbracat cu o pereche de blugi stramti negri, un pulover crem, o caciula si cisme negre. O sa imi fie frig, nu comenta.

Cand am intrat in bucatarie, am simtit dulcele miros de fursecuri cu ciocolata. Mama ma cunoaste atat de bine. 

"La multi ani!" au tipat ambii mei parinti, venind si imbratisandu-ma. 

"Nu-mi vine sa cred ca fata mea a facut optsprezece ani." a zis mama.

Mi-am dat ochii peste cap, asezandu-ma la masa rotunda, in fata lui Ty si intre mama si tata.

"Cu totii stiam ca va veni si momentul asta." am zis.

"Dap,  imbatranesti Emma." a spus tata. "Urmatorul lucru pe care il vei face, va fi sa mergi in baston." 

Asta i-a facut pe mama si Tyler sa rada. M-am uitat urat la tata si i-am palmuit bratul. "Nu sunt atat de batrana! Sunt mai  tanara decat iti poti imagina."

"Nu, acesta este Tyler. Tu esti doar batrana." a zis el, ranjind.

"Tata, opreste-te din a mai zice asta. Cum ar fi daca te-as numi si eu pe tine batran?" am intrebat, uitandu-ma la el urat.

Loving the Bad BoyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum