Raspunsuri

131 14 1
                                    

Flora:

@Andreea_Andrei013 : Depresia este, dupa mine, o etapa post traumatica. De obicei apare dupa lucruri ce te-au marcat in sensul rau. Sper din tot sufletul ca nu e chiar atat de rau. Ca sa treci peste, este indicat sa nu te inchizi in tine, sa fi inconjurata de prieteni. Ciocolata si inghetata m-au ajutat pe mine, dar daca se agraveaza, probabil ar trebui sa consulti un medic! :)

_Mitsuki14_ : Daca ma roaga frumos, de ce nu? :)

Aurora:

@Andreea_Andrei013 :Din punctul meu de vedere,depresia este o tulburare emotionala,prin care trece fiecare persoana cel putin o data,chiar daca nu ne dam seama,din cauza greutatilor in viata sau unui eveniment nefericit aparut poate sa apara.Cum a spus si Flora ca sa reusesti sa treci peste asta e bine sa fi inconjurata de prieteni,daca nu ai imi pare rau.Daca esti o fire care ia totul in serios,incearca sa nu ma fi asa,incearca sa vezi numai partea pozitiva si incearca sa trateazi totul cu indiferenta.Pe mine personal desenul ma ajuta,dar daca in caz ca se agraveaza,iti recomand sa consulti un doctor.

_Mitsuki14_:Nu ii dau vafe lui Ticcy Toby,sunt mult prea gustoase.Sa isi cumpere!

Asteptam si alte intrebari! Cei care au pus intrebari acuma ne mai pot pune in continuare, vom raspunde la ele cu drag. Puteti veni si cu probleme, multi ne spun ca semanam cu Sherlock Holmes si Doctor Watson, deduceti singuti cine e cine, deci nu va sfiiti! :)

Ask Me (doar eu acum)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum