13-Goodbye My Valentine

465 27 2
                                    

Dinleyin, One Direction-You And I

Zayn'den
Altımdaki kızın çıkardığı sesleri tınlamadan işime devam ettim. Onu Aria olarak düşünmek istiyordum. Yaptığım pislik umrumda değildi. Luke'la buluşmamalıydı. Beni buna mecbur bıraktı. "Zayn" altımdaki adını bile bilmediğim kız ismimi sayıklarken bense içimden Aria'nın ismini sayıklıyordum.

Aria'dan
Harry baş parmağındaki kremi dövmeme yedirirken yüzümü buruşturdum. Yandığını hissediyordum. Harry nazikce işini bitirdikten sonra "tamam bitti." Dedi ve odadaki banyoya girdi. Muhtemelen elindeki kremi yıkayacaktı.

Zayn eve dün gece gelmemişti. Arıyordum ama cevap vermiyordu. Çocuklara nerede olabileceğini soruyordum ama tahmin yürütemiyorlardı. "Belki sahip olduğu bara gitmiştir." Diye bir fikir yürütmüştüm ama çocuklar üzgün olduğunda o bara gitmediğini söylemişlerdi. Genelde yalnız kalkmak istermiş.

Ona bunu yapmamalıydım. Luke'la buluşmalaydım. Kendimi Zayn'e ihanet etmiş gibi hissediyordum. Luke'la birşey yapmamıştık ama ben yine de suçlu hissediyordum. Olanları er ya da geç Zayn söyleyecekti ama ben merakıma yenik düşüp Luke'la buluşarak aptallık etmiştim. Zayn benim hakkımda neler düşünüyordu kim bilir? Ondan özür dilemem gerekiyordu ama buna izin vermiyordu. "Ari hadi aşağı inelim." Harry'nin sesini duyduğumda onayladım. Önden o arkadan ben aşağı indiğimizde salona girdik. Kendime boş bir yer bulup oturdum ve bacaklarımı kendime çektim. Onu özlüyordum. Şuan burda olmasına ihtiyacım vardı. Bana "seni seviyorum." Demeliydi. Veya "seni affettim." Demeliydi. Beni affetmeyecekti. Kendimi affetirmek için çözüm yolu arıyordum ama buna izin vermiyordu. "Hey üzülme." Niall'ın sesini duyduğumda kafamı kaldırdım. Yanımda oturmuş bana bakıyordu. "Onu bulmamız gerekiyor," Diye mırıldandım. "Hala sizin aramalarınıza cevap vermiyor mu?" Dediğimde birbirleriyle bakıştılar. "Aslında," Niall ağzında birşeyler gevelediğinde kaşlarımı çattım. "Lou'ya cevap vermiş. Ve iyi olduğunu söylemiş. Birkaç güne gelirmiş." Yine omuzlarımı düşürdüm. Zayn'siz bir gün bile dayanamazken birkaç günden bahsedip canımı sıkıyordu. "Pekala" mırıldanıp başımı bacaklarıma gömdüm. Zayn Malik çok inatcıydı ve ben onu bulacaktım. Bulmam gerekiyordu, bulup konuşmam,kendimi affetirmem gerekiyordu.

"Yarın okula gideceğim." Dedim kafamı kaldırıp çocuklara bakarken. "Kendini iyi hissediyor musun?" Liam merakla sorduğunda kafamı salladım ve gülümseye çalıştım. Liam'da onaylarcasına kafasını sallayıp televizyon izlemeye geri döndü. Elimdeki telefonun ekranına bakıp Zayn'in arayıp-aramadığımı belki de 100. Kez kontrol ettim. Ve aldığım cevap yine aynıydı. Aramamıştı.

Saatin 11 olduğunu gördüğümde ayağa kalktım. "Ben yatıyorum. İyi gelecer." hepsi "iyi geceler" diyerek karşılık verdi. Merdivenlerden uyuşuk adımlarla çıktıktan sonra Zayn'in odasına girdim ve boş gözlerle boş yatağa baktım. Terk edilmiş gibiydi. Terliklerimi çıkartıp kendimi yatağa attım ve elimi yatağın sol tarafındaki boşluğa götürdüm. Çok soğuktu. Beni ısıtan Zayn, gitmişti ve yerini bile soğuğa bırakmıştı. Beni seven,kucaklayan,öpen Zayn beni terk etmişti ve görmek istemiyordu. Onu çok kırmıştım. Hepsi benim suçumdu ve beni kendinden uzak tutarak cezalandırıyordu. Bana hiç bu kadar kızmamıştı. Hiç bu kadar aptalca birşey yapmamıştım çünkü. Haklıydı bir yandan. Ama kendini benden uzak tutabileceğini sanıyorsa yanılıyordu. Gözümden yaşlar akmaya başladığında hıçkırıklarım odada yankılanmasın diye elimle ağzımı kapadım. Ela gözlerine ihtiyacım vardı. Kokusuna ihtiyacım vardı. En çok ihtiyaç olduğum zaman yanımda değildi. Gözlerim yavaş-yavaş kapanırken son söylediğim "iyi uykular Zayn." Oldu.

Zayn'den
Altımdaki kızla işim bittiğinde yatağın diğer tarafına geçtim. Uyuyakalmıştı. Sürtük diye geçirdim içimden. Aria'yı bir sürtükle aldatmıştım fakat bunu hak etmişti. Yapmaması gereken şeyler yapmıştı. Kendini ateşe vermişti. Onu her zaman koruyacaktım. Ama bu her hatasına göz yumacağım anlamına gelmiyordu. Üzülmesini ve akıllanmasını istiyordum. Ayrıca kafamı dağıtmam gerekiyordu. Bu yüzden yaptıklarımdan pişman değildim. Vicudum yavaş-yavaş kendini uykuya bırakırken son söylediğim şey "iyi uykular Aria." Oldu.

Aria'dan
Gözlerimi araladığımda elim yatağın diğer tarafına kaydı. Bir Zayn Malik beklemiyordum ama yine de umut etmiştim.

Yerimde doğrulup komidinin üzerindeki telefonu elime aldım ve 7:30 olduğunu gördüm. Ayaklarımı yataktan sarkıtıp kalkmadan önce gözlerimi ovdum. Yataktan kalktığımda üzerime mavi kolsuz bir bluz,altıma da siyah dizlerinde yırtıklar olan pantolonumu giydim. Saçlarımı açıp omuzlarıma dökülmesine izin verdikten sonra rimel sürdüm. Pek belli olmayan eos rujumu da sürdükten sonra aynadaki yansımamı inceledim. Yıpranmıştım. Ama kötü görünmüyordum. Sırt çantama kitaplarım yerine cüzdanımı,makyaj malzemelerimi,telefonumu ve şarj aletimi koyduktan sonra ayağıma beyaz supergalarımı geçirdim.

Derin bir iç çektim ve yalanıma iyi devam etmek için kendime çeki düzen verdim. Hızlı ve kendimden emin adımlarla aşağı indikten sonra kapının önünde beni bekleyen Louis'i görünce kaşlarımı çattım. Beni fark ettiğinde gülümsedi. "Hadi gidelim geç kalacaksın." Deyip elini kapının kulpuna götürdüğünde kolundan tutarak onu durdurdum. "Aslında taksiyle kendim gitmem daha uygun olur diye düşündüm. Sana da zahmet olmasın." Lou kaşlarını çattı ve kafasını salladı. "Zayn'e sana bakacağıma söz verdim. O yüzden düş önüme küçük hanım." Dedi. Sinirli bir şekilde inleyip bozuntuya vermemeye çalışarak önünden yürümeye başladım. Lou siyah Mercedes'in kapısını açtı ve binmem için geri çekildi. Gülümseyip kendimi arabaya attım. Bunun planımı bozmasına izin vermeyecektim.

Dinleyin, Sia-Big Girls Cry

Louis'de sürücü koltuğuna yerleştiğinde gülümseyerek konuştum. "İlk başta eve uğramak istiyorum. Bazı kitaplarım evde kalmış da. Sonra da yüreyerek okula giderim yakın zaten." Dedim. Eğer buna da izin vermezse planım yatmayacaktı ama zorlanacaktım. "Tamam" dediğinde zaferle kıkırdadım. Hadi bakalım Zayn Malik, benden daha ne kadar kaçabileceksin?

Lou arabayı durdurduğunda gülümsedim. "Dönüşte seni çocuklardan biri alır. Ya da ben alırım." Dedi. "Tamam okuldan çıktığımda haber veririm." Diyerek arabadan indim. Evin kapısına doğru yürüdüğümde arabanın gittiğini duydum ve hemen kapıdan uzaklaşıp yoldan geçen taksiyi durdurdum. Yaşlı ve bir o kadar da tatlı gözüken adama gideceğim yerin adresini verdikten sonra yoldan geçen insaları izlemeye başladım.

Taksi durduğunda adama parasını verdim. "Dikkatli ol kızım. Burası pek tekin bir yer değildir." Dedi Malik'in barını işaret ederek. Gülümsedikten sonra "biliyorum. Siz merak etmeyin." Diyerek taksiden indim.

Bara girdiğimde sabah olmasından dolayı bugün boştu. Sadece barın arkasında duran her yeri piercing ve dövme olan yaklaşık 20-25 yaşlarındaki bir adam vardı. Telefonuyla uğraştığını gördüğümde yavaş adımlarla yanına ilerledim. "Hey." Diye mırıldandım neşeli görünmeye çalışarak. Adam kafasını telefondan kaldırdı ve beni süzdü. "Bu saatlerde kapalıyız." Dedi bıkkın bir sesle. "Aslında ben birini arıyordum. Buranın sahibi Zayn Malik." çocuk telefonu cebine sıkıştırdı ve bana doğru eğildi. "Üzgünüm güzelim. Dün buralardaydı ama bugün yok. Ne o, sana parasını vermedi mi?" Kaşlarımı çattım ve konuştum "ne parası?" Dedim titrek çıkan sesimle. "Dün birlikte olduğu kızlardan birisi değil misin sen?" Adam alayla konuştuğunda bacaklarımın titrediğini hissettim. Bardan tutunarak yerimde doğrulmaya çalıştım. "O-ona ondan iğrendiğimi ve birdaha benimle hiçbir şekilde iletişime geçmemesi gerektiğini söyle." Deyip titreyen bacaklarımla bardan çıkmak için adımladım. "Kim söyledi diyeyim?" Dedi çocuk arkamdan. "Aria." Tok bir sesle adımı söyledim ve bardan çıktım. Taksinin hala beklediğini görünce hemen bindim. "Beni mi beklediniz?" Dedim titrek çıkan sesimle. "Evet kızım. Burada çok durmayacağını tahmin etmiştim. Sen iyi misin?" Dikiz aynasından bakarak konuştuğunda başımı salladım. Evin adresini verdikten sonra arkama yaslandım ve hıçkırıklarımı serbest bıraktım. Onu asla affetmeyecektim. Bitmişti. Biz artık bitmiştik. Birdaha ne yaparsa yapsın, umrumda olmayacaktı. Ben onu evinde mahfolmuş bir şekilde beklerken,onun yokluğu için ağlarken ve pişman olurken o bir çok kızla beraber olmuştu. Zayn'i hiç tanıyamamıştım. Luke haklıydı. Zayn Malik tam bir piçti.

Fell the loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin