03

262 25 4
                                    

Obaja boli v šoku a letmo sa pozerali do tmy. Bolo tam až podozrivo ticho. Kiera sa snažila žmúriť, aby dokázala vidieť aspoň niečo, no nedalo sa to. Zayn stál takmer nalepený na mrežiach a pozoroval neviditeľné tiene osôb, ktoré sa v tme pohybovali.

„Zabili ju?" Kiera zašepkala otázku smerom k Zaynovi, no stále neprestala pozerať do tmy. Hľadala tam niečo, čo by jej povedalo, čo sa tam stalo. Ale nenašla nič, kvôli tme.

„Neviem. Čo spravila? A prečo toľko kriku?" Zayna to vyľakalo, lebo sa zdalo, že ak by ušli a chytili by ich napokon, tak by ich mohli zabiť. A to on nechcel dopustiť. Nedopustí, aby Kieru zabili.

„Odneste jej telo. A zatvorte ju niekde do pivnice. Nesmú ju nájsť." Mužský hlas hovoril potichu, no oni dvaja to počuli aj cez menšiu vzdialenosť, ktorá ich delila od miesta, kde muž stál.

„Pane! Berte to za vybavené." Ozval sa ďalší hlas. Ani Kiera ani Zayn nevedeli, komu hlasy patrili. No mysleli si, že by to mohol byť nejaký vyšší strážnik, alebo nejaký sluha toho najvyššieho.

A keď sa im už zdalo, že všetko je v poriadku, že sa im nič nestalo, tak vtedy začuli dupot, ktorý smeroval priamo k nim. Kroky sa stále približovali a Kiere sa začalo klepať srdce od strachu.

„A vy dvaja čo?" Im stále neznámy hlas sa ozval úplne pri nich. Zayn si prešiel rukou po tvári a pozrel sa do tváre muža, ktorý sa na neho pozeral. Ako keby mu chcel pohľadom z hrude vyrvať srdce.

Zayn mlčal, pretože nechcel nič povedať, aby náhodou nevyprovokoval toho muža, ktorý pravdepodobne teraz zabil nejaké dievča. Nik nevie, čoho je ešte schopný. Muž sa ešte priblížil, až tak, že sa jeho nepekný špicatý nos dotýkal studenej kovovej tyče a jeho dych prerážal až k Zaynovi. Cítil ostrý pach cigariet. Zayn zvykol fajčiť, no keďže tu nemohli mať cigarety, tak logicky aj prestal. A ani mu to nechýbalo.

„Viem, že vy dvaja ste to všetko počuli, je tak?" Zvýšil mierne hlas a pomaly sa presunul k cele, v ktorej bola Kiera. Ona sa vzdialila od mreží a sadla si na posteľ, dlane zaborila do deky a pohľad sklonila k jej členkom.

Muž položil dlaň na mreže a pozoroval Kieru. Videl, že je vystrašená, no tváril sa, že si toho nevšimol.

„Ako sa voláš?" Opýtal sa. Kiera zdvihla pohľad od jej členkov až k jeho tvári. Bol odporný. Kiera neodpovedala, len na neho zírala.

„Odpovedz mi!" Muž zvrieskol a Kiera mierne trhla jej telom. Odvrátila pohľad a už mu aj išla povedať jej meno, no prerušil ju Zayn.

„Prečo na ňu kričíte? Nechajte Kieru na pokoji." Zayn až keď to dopovedal si uvedomil, že povedal jej meno. Aj keď nechcel.

„Takže Kiera. A priezvisko?" Opýtal sa oplzlo. Na chvíľu pozrel na Zayna a dodal: „Nepáči sa mi, že vy dvaja sa máte až príliš radi. Tu nedovoľujeme akýkoľvek vzťah, ale to určite viete." Nepríjemne strelil pohľadom aj po Kiere a tam jeho pohľad aj zotrval.

„Nie si ty náhodou Kiera Long? Inú Kieru tu nemáme." Muž sa zamyslel s pokrčeným obočím a potom sa obzrel za seba, kde stáli dvaja muži rovnakého veku ako bol on. Kývol hlavou smerom k nim. Kiera stále mlčala a teraz sa pozerala na Zayna, zatiaľ čo on jej opätoval pohľad a čakal, čo sa bude diať.

Jeden z mužov naťukal niečo do zariadenia, ktoré držal v ruke. Zariadenie sa podobalo malému tabletu. A ihneď na to sa začali otvárať mreže na Zaynovej aj Kierinej cele.

Obaja sa postavili a posunuli sa k stene ktorá spojovala Kierinu aj Zaynovu celu. Zayn sa snažil dotknúť Kiery, no ona svoju ruku odtiahla, lebo sa bála, že by im ten nechutný muž mohol niečo spôsobiť.

„Poďte von vy dve hrdličky." Muž sa zasmial a prstom im naznačil, že majú ísť von. Oni radše poslúchli a pomaly vyšli von.

Zayn cítil šancu na slobodu, no asi sa tešil príliš skoro. Pretože muž im ešte nakázal postaviť sa tvárou k stene. Poslúchli aj tento rozkaz.

„Rodger čo máme teraz robiť." Jeden z tých dvoch mužov sa ozval. Zayn si opakoval v mysli meno toho nechutného muža. Rodger, Rodger, Rodger. Zdalo sa mu, že to meno už raz počul. No nedokázal si spomenúť kde. Zdalo sa mu to príliš zvláštne. Ako keby to bolo už veľmi dávno. Prišlo mu to ako len nejaká skrytá spomienka hlboko v jeho pamäti.

„Zoberte ich hore. Tam už budú vedieť čo s nimi." Prísne zahlásil a vtedy Kiera pocítila tlak na jej ramenách a ako ju jeden z tých mužov ťahá niekam preč. Pozrela sa za seba a s menšiou úľavou zistila, že Zayn ide za nimi. Ešte ho nestratila, ešte nie je ten čas.

„Opakujem vám. Lásku tu netolerujeme." Počuli ešte Rodgerov hlas. A vedeli, že toto je možno ich koniec. A klamali by, ak by tvrdili, že neboli vyľakaní.


----------------------------


Ahojte,

Konečne som pridala časť...

Dúfam, že sa vám bude páčiť. :3 Už sa nám to začína konečne rozbiehať. :DD Yaaay, teším sa. :D

Ďakujem vám za komentáre na minulej časti. :3

Venovanie ide DeeHoran24.

I Love You

Kirsten :3

Fort Worth [book 2] z.m.Where stories live. Discover now