Partea9 .Nimic schimbat

104 7 1
                                    

   -Ti-a fost dor de mine, matusa ? Imi spune demonul mic, apoi se evapora.
   Jay sangera . Isi sparsese capul. Am sunat la urgente de cum l-am vazut.
   Carrie nu a vazut-o pe Aby, spre norocul meu . Inca imi vine sa lesin de spaima cand o vad , d-apai ea. Sora mea este mai puternica decat mine, dar daca vede asemenea lucruri poate sfarsii ca si Anne.
   Cu Jay nu am stat la spital prea mult timp. Doctorul i-a bandajat capul spart si am plecat acasa. Pe drum, l-am intrebat daca a vazut-o.
   -Ea a fost ! Demonul ce-ti bantuia viata. Abygail.
   -Cine e Abygail ? intreaba Carrie.
   Colac peste pupaza, sor-mea vrea sa o cunoasca. Ce ii pot spune ? "Stii, Aby este o copila care a murit iar acum imi bantuie noptile !"
   -Aby este...
   -Un copil al familiei decedate Smith. Demonul mic ne bantuie dinainte sa moara, continua Jay.
   -Deci, Aby era posedata ?
   -Si Katy ....
   Continuandu-si discutia cei doi, eu eram atenta la drum. In fata am vazut sute de morti umblatori. Veneau spre noi din toate directiile.
   -Mia, Mia ! Ce-i cu tine ?tipa Carrie.
   Apoi il aud pe Jay vorbind cu Carrie. Nu vedeam clar si nici nu auzeam. Dupa ceva vreme , am inceput sa constientizez ce se intampla. Lesinasem, din nou.
   -De cand e asa Mia ? Intreba Carrie
   -De la moartea mamei voastre...raspunde Jay asezand jocurile pe masa.
   -I-ar trebui in pshiholog, spune Carrie .
   Deci, cred ca am lesinat cand a plecat Jay in pod...
  ***
   Seara s-a dus repede, iar eu mi-am mai revenit. Jocurile sunt cele mai bune medicamente.
   A doua zi , de dimineata , am mers cu Jay si Carrie la psiholog, cu toate ca stiu ce va urma. Psihologul nu are ce sa-mi faca. Eu sunt pur si simplu bantuita.
   Sedinta cu psihologul a fost minunata. Era o persoana draguta si amuzanta. Acesta mi-a spus sa vorbesc cu un preot. Ar fi cel mai bine.
   Toata ziua am alergat pe strazile orasului, pana intr-un final, am gasit persoana potrivita. Ellise este un medium ce se ocupa si de lucruri paranormale. Ea poate vedea dupa "peretele" dintre viata si moarte. Spre seara am ajuns acasa cu ea. Am invitat-o la o cesca de cafea pentru a discuta mai multe. Aceasta a fost mai mult decat bucuroasa sa ne ajute. Asa ca, de maine va veni cu mainile sale drepte.
   Luni dimineata Carrie a plecat. Cursurile sale lunea incep la ora 4, deci, mai are timp sa stea cu noi si in prima zi a saptamanii.
   Eu si Jay ne-am apucat sa gatim ceva , repede , pentru pranz. Inceputul de zi ne-a fost foarte incarcat. Mai pe seara ar trebui sa vedem cum sunt magazinele , si, daca merge cel mai nou.
   Ellise ne-a onorat cu prezenta sa la ora doua dupa-amiaza. Echipa ei a montat camere peste tot in casa, sa captureze orice moment.
   Mediumul a stins toate luminile din casa si a aprins cateva lumanari. Unul dintre baietii cu care venise statea atent langa ea si desena tot ce spunea Ellise. Vazand desenele ,m-am ingrozit. Erau...

    Cine stie ce erau sa lase comentariu :D

LeaganulWhere stories live. Discover now