Partea 5. Aby

152 10 1
                                    

       -Katy, ce-ai spus?

       -Ce fac cu cadavrul din camera ?!...spune Katy rar si tare.

       -Katy, de ce??ce cadavru, ce naiba tot indrugi acolo ?!intreaba disperata Mia.

       -Pentru ca Ea mi-a spus.

       -Cine este aceasta "Ea" ? I se adreseaza Mia fetei.

        -Anne. Si, te rog, nu mai vorbi pe acest ton despre Anne. Ea e chiar langa tine si nu e vesela , raspunde simplu copilul.

        -Bine. Pentru ca mi-ai raspuns ,maine vom vizita impreuna un prieten, Jay.

        -Matusica Mia, degeaba vrei sa ma duci la anticrist sau preot sau ce-o fi el, nu vei rezolva nimic, iti spun eu !

          De unde stie copilul ca am decis sa o duc la Jay? De ce nu se mai sperie de aceasta Anne? Saraca mea prietena, cred ca Lena e speriata pana in maduva oaselor. Fetele sale sunt posedate, pur si simplu. Inca nu am discutat cu Aby. Cine stie ce ganduri are?...

           Voi vorbi cu Lena sa o aduca pe Aby acasa. Mi-as dori sa le duc undeva , unde sa se distreze. Poate asa voi reusi sa aflu ceva despre spiritul ce le bantuie.

         -Lena, pot sa-ti iau maine fetele?

         -Pai , Aby e la parintii mei.

         -Nu e problema. O iau eu.

         -Bine, la ce ora o pregatesc pe Katy?

         -Nu stiu, suna-ma cand se trezeste.

        -Ok, poate fetele il vor cunoaste pe Jay, imi spune.

        Atunci telefonul imi suna . Observ ca am multe apeluri nepreluate de la Jay.Sunandu-l imi spune pe o voce trista si ingrozita sa vin repede acasa ,s-a intamplat ceva grav. Luandu-mi ramas bun de la familia Smith, Kaitlyn imi spune:

       -Sa ai grija de tine, matusa !

       Oare ce a vrut copila sa spuna? Doamne, Katy nu e pe maini bune cu demonii aceia. Ma inspaimanta foarte tare copilul. Sunt psiholog de copii, si  nu am mai avut niciodata asemenea cazuri. Oricum problema mea primordiala este " ce s-a intamplat, de ce m-a sunat Jay"? Conducand destul de repede, am ajuns. Jay era in curtea casei mele ,asteptand.

      -Buna, ce s-a intamplat?

      -Mama ta...

      -Ce?! spun incercand sa-mi stapanesc lacrimile. Ce e cu ea, e bine , da?

     -Pai, nu chiar...raspunde luandu-ma in brate. 

     Jay era mai mereu la mine. Avea grija de mama cat timp eu si sora-mea eram plecate. El este ca un frate mai mare pentru noi. Mama era din pacate grav bolnava, iar sansele de insanatosire erau pe zi ce trecea din ce in ce mai mici. Totusi speram ca doctorii sa nu aibe dreptate in totalitate, s-au mai inselat pana acum in diverse diagnosticari, speram ca mama mea sa fie una din exceptii, dar... Eu neavand  posibilitatea pentru a fi alaturi de ea, serviciul imi ocupa mai tot timpul. Pe langa faptul ca sunt psiholog, mai lucrez si la propriul meu magazin. Acolo, sora mea mai mica, Carrie se ocupa de contabilitatea firmei. Ma uram, dar in momentul in care am realizat ca cea care mi-a dat viata s-a stins...mi-a fugit pamantul de sub picioare iar cerul s-a naruit asupra mea. intrasem in soc, timpul s-a oprit in loc..., pentru cat timp , nu stiam. 

**** 

    A doua zi de dimineata, m-a sunat Lena sa-mi spuna ca fetita este treaza. M-am indreptat spre casa parintilor Lenei. Ajungand acolo, acestia s-au bucurat nespus sa ma vada. Am mai stat cu ei de vorba pana ce Aby s-a trezit. Pentru ea, am fost o surpriza placuta. Aby mereu m-a placut.

LeaganulWhere stories live. Discover now