Partea 7. Ploaia

99 11 3
                                    

-Buna. Jay, de ce le-ai luat pe fete in parc ? Ploua ! Ii spun lui Jay
Lena m-ar omori daca fetele ei ar raci din cauza mea.
-Matusica Mia, vei vedea. Imi spune Katy. Trebuie doar sa ai rabdare.
Atunci, vantu incepu sa bata cu putere . Din cer cadeau milioane de picaturi reci ca gheata. Deodata , un fulger trasni copacul de langa leagane. Acesta lua foc. La fel si restul arborilor. Deasupra capului aveam un cerc de foc. Fetele radeau isteric iar Jay parea hipnotizat. Toboganul din lemn de mesteacan ardea deasemenea.
Picaturile de ploaie se transformasera in sange. Pur si simplu, din cer cadeau picaturi de sange. Dintr-o data , observ ca o mana cu trei degete in loc de cinci rasari din nisip. Baltile de sange, focul si mortii ce aveau sa invie aratau Iadul. Era ca si cum in Aby si Katy se reincarnasera demoni.
Mortii veneau incet spre mine. Nu aveam scapare. Uitandu-ma la fete, observ ca se dadeau in leagane razand . Jay isi revenise.
-Mia, pe aici ! Imi zice Jay, aratand spre stanga .
Cand sa fugim in acea parte, se faureste o balta mare cu noroi si sange in fata noastra. Nu aveam cum sa trecem de ea. Din gradinile parcului ieseau din ce in ce mai multi demoni.
De sub leagane iesira doua perechi de maini ce le trase pe fete intr-o groapa . Acei demoni iesira cu totul la suprafata. Defapt, nu erau demoni sau fantome, erau corpurile copiilor ce se dadusera in leagan. Anne o tinea de mana pe Katy si Aby , aceastea facandu-ne cu mana. Zambetul nu le parasea chipul. Anne scoase din nisip un cutit . Acela era cel cu care ea isi taiase venele. Le aseza pe fete in leagane. Acelea nu puteau sa arda. Erau ca si vrajite. Fetitele se dadeau in leagane din nou , iar Anne le omori cu cutitul sau.
David murise, Katy si Aby la fel ... Lena era singura pe lume. Gandindu-ma la ea, apare in parc. Era descompusa . Fetele ii sar in brate. Tatal lor vebise si el. Toti erau , defapt, morti. Aby se apropie de mine si-mi spuse:
-Te vom vizita !
Apoi, dispare , la fel ca si familia ei.

LeaganulWhere stories live. Discover now