Een leuke rare droom

28 7 9
                                    

Van 04/07 nacht. Lol ik schrijf het erbij. Ik was pas om 01:20 gaan slapen. Ik was net thuis om 1 uur. Ik was heel moe.
Heerlijk was het en ik droomde een echte leuke rare droom.

Ik denk dat het begon dat ik naar Engeland ging. Ik weet niet waarom maar ik weet het gewoon. In een flits ben ik in een hotel en zat ik daar wat programma's op te nemen met Telenet. En ik zag daar een film staan: (oke rare titel) Ssst... Loop niet te snel. Ineens hadden we besloten om naar de bios te gaan om die film te gaan bekijken. En in een second stonden we daar voor de bios.
En er stond een affiche met: Ssst... Loop niet te snel.
Ik zag daar het hoofd van Jennifer Lawrence en gewoon een jongen die ik van nergens ken. De titel stond vetgedrukt in gele letters. Nog niet binnengekomen zat ik al op een stoel in de zaal.
Ik keek naar het scherm en ik zag daar Jen lopen in een bocht door de straat met die jongen daarachter aangerend. Ik weet niet hoe maar toen stond ik mee in de film. Naast een man met een brilletje stond ik. En we praatten wat. Ik weet niet meer over wat. Wel dat hij zei: 'Ik vind haar niet meer leuk omdat ze rookt,....' En daarbij maakt hij rare bewegingen.
Toen liet ik hem weer en zag een straat met een bordje: LOL street. Ha lol. En ik zag mijn mama en zei tegen me: 'Zie je dat meisje daar op die bank? Die kennen we van vroeger en sprak en speelde er mee.'
Ik heb geen idee over wie zij het had. Het meisje zat met haar vriendinnen te praten. Ik wilde naar haar toegaan toen ik voelde dat er iets in mijn mond zat. Ik ging naar achter en zag er 5 vuilnisbakken staan en gooide wat er ook in mijn mond zat in de vuilbak.
Toen ging ik terug naar haar. De plek werd een 'openluchttrein'. Mijn mama verdween daarna uit het zicht.
Ik zat naast haar waar nog een plekje was en zei: 'Hallo!'.
Zij zei niks en de man die ik net leerde kennen zei hallo terug.
Oke dan. Ik zei het nog eens. Weer negeerde dat meisje me. Oke niet fijn. Ineens lag zij let haar hoofd op mijn benen. En ik lag met mijn hoofd op haar rug. Waarom ik het deed weet ik niet. Ineens zaten we omgewisseld van plaats. En ik zei: 'Oei sorry.' Weer zei ze niks. We stapten uit en gingen naar een groot wit gebouw. Ik zag daar ineens een paar klasgenoten van me (Roxanne, Delphine,...). Toevallig. En Oh ja dat meisje en de hele groep andere mensen zijn blijkbaar allemaal Hollanders. Ik vroeg haar of dat zij een leuk liedje kende. Zij zei nu wél iets maar het was blijkbaar een saai liedje. En ik zei van 'Nee laten we Uptown Funk van Bruno Mars doen.' Mijn vriendinnen hoorden dat en begonnen direct te zingen en op onze plaatsen te staan. We hadden namelijk bij gym (LO) een dansje er op gedaan. En die Hollanders dachten van 'Huh wat gebeurt hier eigenlijk'. En we begonnen te zingen en te dansen. Dooo do do do do do do do Dooo do do do do do do do (Gitaar). Aaaaaaaaah this hit that ice cold Michelle Pfeiffer that white gold. This one for them good girls them good girls straight masterpieces. Stylin' whyli' livin' it up in the city.
Get chucks with Saint Laurent. Gotta Kiss myself I'm so pretty.
.... (Sorry ik had gewoon zin).
En we stonden zo aan de voorkant van het gebouw in de hoogte. 2 mensen kwamen naar ons kijken. En toen ging ik naar Rox en Delph en deed een high five. En toen mensen...





... Werd ik wakker.

Dat was mijn freakt rare droom. Hebben jullie ook van die rare dromen gehad? We zouden dat graag weten.

Ciaoooo!!!!

My art shizzle and More!!! (dutch)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora