NW en aardrijkskunde

41 7 9
                                    

Ja NW was echt gemakkelijk!
Ik had die voor de eerste bel al af. Er zijn twee bellen by the way die gaan na 50 minuten.
En dan had ik dus nog 50 minuten om te studeren voor aardrijkskunde. Dat deed ik dan maar want ik kende dat nog niet zo goed. Nog eventjes alles doorlopen en dan zit dat nog vers in het geheugen.
En toen was het dan 15 minuten pauze. Niets speciaals gedaan. Wat babbelen en zo.
Na de pauze was het examen aardrijkskunde. We stonden daar in de gang met zijn 26.
En niemand kwam zo.
Toen kwam dan de LO-leerkracht (gym). Ugh... Ik HAAT hem. En we gingen naar binnen en zitten op onze bank en kregen al het eerste deel. Zonder atlas. Die was echt raar. Hij stelde vragen waarvan niet wist wat ik moest schrijven. Aantrekkingsfactor maar welke soort dan en dan nog voorbeelden geven. Ik heb veel dingen moeten gokken.
Het tweede deel vond ik vrij gemakkelijk. Die was wel met atlas. Gewoon opzoeken en het antwoord staat daar wel ergens. En dan gaf in hem af.
Weer een halfuurtje pauze.
Ik heb mijn Frans gepakt. Niets gedaan. Heb ik gewoon in mijn agenda wat woordjes opgeschreven wat ik vandaag op Wattpad zou schrijven en wat ik nog zou doen. Donald duck is eindelijk klaar in zwart wit. Hopelijk straks in kleur.
En morgen Frans. Ik heb daar écht géén zin in! Ik heb al wat gedaan. Maar ja ik ben naar boven gerend en nam mijn gsm stiekem mee. En toen begon in te chatten en te Wattpadden.
Nu ja wish me Luck!
Wat hebben jullie zoal gedaan vandaag, deze week?
-xxx- Bluemigra

My art shizzle and More!!! (dutch)Where stories live. Discover now