Mijn Frans... was supah!! en een normale examendag

38 7 11
                                    

Allee ja die was niet moeilijk want soms stond het antwoord ergens bovenaan en moest je gewoon even nadenken en dan zou die wel juist zijn. En we kregen een tekst waar we de werkwoorden in moesten schrijven. Zo'n 42 vormen of zo! Maar ja als je het kunt is dat nog oké. Ik had daarvoor een buis gehad op zo'n werkwoorden test en nu heb ik goed gestudeerd dus ik denk wel dat het goed is gegaan. En we moesten zo pronoms personnels invullen en bij de meeste heb ik gewoon gegokt. 

Ik vond dit examen van Frans gemakkelijker dan die van het eerste semester. Want ik heb beter geleerd. En maandag heb ik wiskunde. Ben ik niet zo goed in. Ik had een 45 op mijn rapport. Oush...

En mijn examen van Frans begon pas om 10 u 20. Dus ik heb lekker tot half 9 geslapen. Dat is 1 uur meer. En toen stond ik op en zo. En ik ging naar school om 10 voor 10. En het was daarvoor aan het regenen. Maar gelukkig stopte de regen toen ik buiten was. Toevallig.

En ik fietste naar school. Dat is maar 10 minuten fietsen. En ik kwam daar aan. En ik was een beetje vroeg. Het was ongeveer 5 na 10. Dat is wanneer de speeltijd van vijftien minuten begint.

En dan ging die open en we gingen als een groep mieren naar binnen en zette mijn fiets weg.

De speeltijd was bijna helemaal leeg en ik zocht naar mijn vriendinnen en deed zo een tourtje om de speeltijd maar die waren er nog niet. En ik wachtte en wachtte en eindelijk!!

En zeiden hey en zo en een babbeltje. Toen ging die verrekte bel. Holy shizzle, ik ging de trap op.

Twee verdiepingen. Doen we elke dag. Ik ben er al aan gewend. We gingen de klas binnen en legden het examen af. En vervolgens terug naar huis fietsen zonder nat te worden (omdat het NIET regende).

Ik fiets bijna elke dag met mijn vriendin en haar 2 zussen door het park en nemen dan daar weer afscheid. (boehoehoe...) Ons boem chakalaka-ding en dan see ya! Loser en veel succes met het studeren en tot morgen. Blablabla. En ik kwam iemand tegen uit mijn klas en we babbelden ff over het examen en zo.

En thuis ging ik bijna 2 uur even een dutje doen net als gisteren. En terug om 13 u 15. Toevallig.

Om 15 uur stond ik terug op. Ik had kersen, appelen en een perzik gegeten. Mjammie.

En dan ging ik cello spelen en wat op wattpad zitten en ik zit er nog steeds op.

Ondertussen heb ik wat Nederlands gedaan. Een beetje maar ik ben niet zo ijverig.

Nou en nu ga ik eten (18:45). Smakelijk iedereen en misschien tot seffes.

Adios!!! -xxx- Bluemigra

My art shizzle and More!!! (dutch)Where stories live. Discover now