Hoofdstuk 10

102 3 0
                                    

Ross pov.
Op het moment dat ik in de keuken kwam zag ik dat Rochelle heel erg bezorgd keek. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze antwoordde: "Ik zie Milou nergens, ik heb overal gekeken. Heb jij haar gezien?". Ik had haar ook niet gezien dus ik snapte haar bezorgdheid. Ik zei tegen Rochelle dat ze maar even wat moest gaan eten en gaf haar een kus op haar lippen. Ondertussen ging ik Riker bellen om te vragen of Milou bij hun was en ze was bij hun vooral bij Ryland. Rochelle hoorde dat en was opgelucht. Ze omhelsde me en ik kuste haar. Beide waren we blij dat we weer bij elkaar waren. Een half uurtje later liepen we naar het huis van Ross en zijn familie, want daar hadden we afgesproken. We gingen naar een doe het zelf zaak voor een paar potten verf, gereedschap en voor de buiten tafel en stoelen die ik had uitgekozen. Daarmee reden Mark en Riker mee naar het huis van Milou en Rochelle. Verder gingen we nog naar wat meubelzaken, kochten we nog wat accessoires en spullen voor de keuken zoals borden en glazen. Toen we terug kwamen waren Mark en Riker al druk bezig met de slaapkamers aan het verven.

Ryland pov.
Ik ging nog maar even wat meubels in elkaar zetten zoals het bureau en twee boekenkasten voor op een van de lege kamers waar ze een 'studeerkamer' van willen maken. een uurtje later was ik daarna hielp ik Milou met bepaalde dozen naar die kamer te brengen. Nadat dat klaar was deed ik drinken in voor iedereen en riep ze allemaal. We rustte even uit en gingen we weer verder. Rochelle, Rydel en Milou gingen de 'studeerkamer' inrichten en ondertussen hing ik de tv op die aan een desktop werd aangesloten samen met nog wat beeldschermen. Toen ik daar alles had aangesloten ging ik naar beneden om daar de stereo, tv en boxjes aan te sluiten terwijl Stormie alles in de keuken in aan het richten was.

Ross pov.
Rocky en ik gingen even de boel buiten netjes maken en alle onkruid weghalen. Maar we deden net alsof we iets vergeten waren dus dat we even naar de bouwmarkt iets moesten halen, maar we gingen een paar leuke potten met een paar planten als verrassing kopen nadat we dat hadden gedaan en alles in de tuin op de plek hadden gezet riepen we Rochelle en Milou naar buiten en we vroegen wat ze ervan vonden en ze waren sprakeloos. Daarna liepen we naar mijn huis waar het eten al klaar stond we gingen wat eten en daarna gingen we het zwembad in omdat we het super warm hadden behalve mijn vader en Riker, want die ging nog even verder met schilderen. Vlak erna voelde Rochelle zich niet zo goed en ging eruit om even op een stoel te gaan zitten maar ze kwam niet op tijd bij de stoel en viel flauw en raakte buiten bewustzijn. Ik rende op haar af en riep m'n moeder. Rydel belde 911 (112 in Amerika). Ondertussen in de ambulance was ze nog steeds niet bij gekomen.

De dagen en weken gingen voorbij en ik was de hele dagen bij haar en ondertussen aan nieuwe muziek aan het werken want onze manager wilt weer eens nieuwe muziek horen. Op een begeven moment wou ik net wat eten gaan halen hoor ik heel zachtjes: "Wacht!" Ik liep naar het bed toe en pakte voorzichtig haar hand en kuste haar. Ik zei tegen haar: "Ik roep even een dokter voor je. Ik ben blij dat je weer bij bent want ik heb je gemist.". Ze keek me verward aan en snapte er niks van. Nadat de dokter allerlei testen had gedaan zei hij tegen mij: "Het duurt eventjes voordat ze haar geheugen weer terug heeft, maar ze mag over een uurtje naar huis.". Ik belde Riker op over het goede nieuws maar ook over dat ik een liedje had geschreven. Riker bracht kleding voor Rochelle mee en nadat ze naar huis mocht bracht Riker ons naar haar huis, zodat ze even rustig bij kon komen. De enigste die ze tot nu toe had herkend was Milou, maar dat was logisch omdat ze haar al een aantal jaar kende. Na een aantal uur lekker bij het zwembad zitten en muziek te maken, was Rochelle in slaap gevallen en bracht ik haar naar bed. Een paar uur later gingen Milou en ik ook naar bed. Ik bleef voor de zekerheid een nachtje slapen. Voor als er iets gebeurde.

Milou pov.

De volgende ochtend werd ik wakker en ging ik onder de douche en eten. Terwijl ik aan het eten was, kwam Ross naar beneden en meldde dat ze nog aan het slapen was. En ging ook eten, na een half uurtje hoorden we gerommel en rende ik naar boven. Gelukkig was er niks aan de hand en zat Rochelle in haar kast te rommelen. Ik vroeg hoe ze had geslapen, en ze antwoordde:  "Ik heb goed geslapen alleen ik zoek mijn bril, heb jij die gezien?". Ik antwoordde: "Ross had die gisteravond weg gelegd, vraag het aan hem hij zou het vast nog wel weten.". Ik liep door naar mijn kamer om me klaar te maken voor de date met Ryland.

Rochelle pov.

Nadat Milou weg liep, liep ik door naar de keuken. Daar zat Ross nog heerlijk te smikkelen van zijn broodje. Toen hij mij zag vroeg hij hoe het ging en ik antwoordde daarop. Nadat ik mijn brood klaar had gemaakt vroeg ik of hij mijn bril had gezien. Hij antwoordde: "Ja, ik had hem op de kast in de kamer neergelegd.". Hij stond op en pakte hem voor mij. Na een paar minuten vroeg hij mij: "Kan je je weer wat meer herinneren?". Ik antwoordde: "Ja, Ik kan me herinneren dat wij een relatie hadden en van de eerste nacht in dit huis en dat Milou de volgende ochtend hier niet meer was, maar bij jouw broertje. Ik weet alleen zijn naam niet meer.". "Zijn naam is Ryland" hoorde ik Milou op de achtergrond roepen terwijl ik Ross een kus gaf. Toen ging de deurbel en Milou stormde erop af. En daar stond dus Ryland, die heel netjes was gekleed.

-----------------------------------------------------------------------
Lang leve word op je telefoon. Tijdens het reizen kreeg ik inspiratie en noteerde ik dat in een word documentje waardoor ik nu behoorlijk snel kon updaten. Tips en Ideeën zijn nog steeds welkom! - xoxo

Die blonde Lynch gozer. (Ross Lynch / R5 Fanfictie)Where stories live. Discover now