Hoofdstuk 2

248 15 2
                                    

Dankje @justNyn_ voor de tip - Xoxo Rochelle

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ross pov.

"We komen eraan!" roepen Riker en ik in koor. Als we eenmaal aan tafel zitten te eten zegt mijn vader: "We gaan tot 2 uur vanmiddag Amsterdam bezichtigen en daarna gaan we opbouwen, repeteren en een interview houden.". Nadat we waren uitgegeten gingen we ons klaar maken voor de bezichtigingen in Amsterdam.

Een half uur later waren we dan op de plek waar we begonnen met bezichtigen. We gingen langs de gachten en modumenten. Rond een uur of 1 riep ik naar mijn ouders: "Ik heb honger, kunnen we misscien een restaurantje pakken?" En Riker riep naar mij: "Kun je even wachten totdat we er eentje hebben gevonden?". Maar ik luisterde al niet meer, ik was aan het genieten van hoe het eruit ziet en het weer.

Na een paar minuten zei mijn vader: "Hier hebben we een restaurantje en dat is vlakbij het concertgebouw.". Nadat we heerlijk hadden gegeten gingen we gelijk door naar het concertgebouw.

Rydel pov.

Toen we bij het concertgebouw aankwamen stonden er een hele hoop fans al voor de deur te wachten totdat we zouden komen. De fans die daar stonden die begonnen keihard te gillen toen ze ons aan zagen komen. Ik keek naar Ross, Rocky Riker, Ryland en Ellington en ik begon te lachen doordat zij gek aan het doen waren.

Toen we eindelijk binnen waren liepen we gelijk door naar onze kleedkamer om ons klaar te maken voor het interview en voor het concert. Een half uurtje later waren we allemaal klaar voor het interview. En daar kwamen de personen wie ons gingen interviewen.

Ik keek naar Ross, en Ross begon helemaal te blosen omdat hij het meisje van gisteren weer zag. Rocky en Ellington hadden het ook in de gaten en Rocky tikte Ross aan om hem te zeggen dat hij aan het blosen was.

Toen het interview bezig was werd er de vraag gesteld: "Rydel, jij bent het enigste meisje in deze band, wordt jij nou nooit gek van de jongens?". Zoals gewoonlijk antwoorde ik: "Ik ben als enigste meisje opgegroeid met hun om mij heen, 'behalve met Ratliff'(verbeter ik mijzelf), dus ik ben wel wat gewent.".

Het interview was afgelopen en gingen nog heel even repeteren, voordat de fans binnen mochten. Toen we klaar waren met repeteren, werd de DJ tafel voor Ryland klaargezet en werden de fans binnen gelaten.

Na een half uurtje ontspannen en checken of mijn make-up nog goed zat was het tijd om richting het podium te gaan.Ross, Rocky Ratliff, Riker en ik gingen klaarstaan voor onze jell. We riepen tegelijk READY, SET, ROCK! En we gingen het podium op.

Rocky pov.

We liepen het podium op en alle fans begonnen kei hard te gillen "R5, R5, R5,". En tussen door riepen ze ook onze namen. Ross roept: "Hello Amsterdam! Are you guys ready for tonight?". En we begonnen Loud te spelen.

Het concert was afgelopen en ik riep nog een keer "Goodnight R5Family!". toen we het podium verlieten, gingen we ons klaar maken voor de meets & greets met de fans. Een paar minuten later liepen we naar de plekk waar de meets & greets waren, en er stonden super veel fans op ons te wachten om ons te ontmoeten.

Na 2 uur handtekeningen gezet, foto's gemaakt en met de fans gepraat te hebben zijn we ook moe, en besluiten we na het afbreken gelijk door naar bed te gaan.

Als we eenmaal aan zijn gekomen bij het hotel is het alweer 12 uur 's nachts. Nadat we ons klaar hadden gemaakt voor naar bed te gaan, gingen we meteen slapen.

Ross pov.

Nadat iedereen aan het slapen was zat ik nog steeds voor me uit te staren. Na een paar minuten pakte ik mijn mobiel en ging op twitter en ik tweette: "Het was geweldig vanavond Amsterdam! Jullie hadden zoveel energie, waardoor ik nu niet kan slapen."

Ik pakte mijn oortjes en zette zachtjes de muziek op, zodat Riker er niet wakker van werd. Na een paar liedjes was ik zo vol gespamd met fans die op mijn tweet antwoorden, werd ik toch wel nieuwschierig of dat ene meisje van het Anne Frank huis en het resataurant, nog gereageerd zou hebben. maar helaas was het niet zo.

Een paar minuten later viel ik in slaap.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vinden. Tips, tops en ideeën zijn van harte welkom. - xoxo Rochelle

Die blonde Lynch gozer. (Ross Lynch / R5 Fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu