COMİNG HOME

113 4 0
                                    

''Hey Cas uyanmalısınız!''dedi Justin kış bahçesine dalarak. Hepimiz yerimizden sıçramıştık onun bağırışıyla..

''Ne oldu Justin?'' dedim gözlerimi ovuşturarak.

''Bunu görmelisiniz''dedi ve kumandayı alarak televizyonu açtı. Entertainment kanalını açtığı anda magazin haberleri başladı ve ekranda kendimi pijamayla görünce birkaç saniyelik bir şaşkınlık yaşadım.

''Dün akşam Justin Bieber'ın yeni sevgilisi Casidy Walcorn, birlikte kaldıkları lüks evin kış bahçesinde arkadaşlarıyla pijama partisi yaptı!Az sonra!''bu haber üzerine hiç kimse ses çıkartmadı. Sonra yüksek perdeden bir kahkaha attım ve herkes gülmeye başladı.

''İnanmıyorum yaa görende bildiğin parti verdim sanıcak.'' dedim ve tekrar güldüm.

''Ay çok merak ettim yaa bekleyelim haber gelene kadar.'' dedi Sally ve bağdaş kurup koltuğa oturdu. Chaz ve Ryanda odaya geldiler ve birer ıslık çaldılar.

''Vay bütün akşam burda parti yaptınız ve bizim haberimiz olmadı ha?'' dedi Chaz. Tam Emily ağzını açacakti ki magazin programı tekrar başladı ve herkes sustu. Çıkan güzel giyimli kadın bizim haberimizi sunmaya başladı; ''Geçen gece Casidy Walcorn, Justin Bieber'la kaldığı lüks villasında özel bayan arkadaşlarıyla birlikte bir parti verdi. Bir başka duyum ise gece için özel olarak bir şirket kiralandığı yönünde. Evet işte o geceye bir göz atıyoruz.'' Son cümleden sonra bu sefer hep beraber kahkaha atmaya başladık.

''Şirket kiralamak mı? Nerden buluyorlar bunları?'' dedim yine gülmeme engel olamayarak.

Sonra karaoke yaparkenki görüntülerimiz geldi ve televizyona biraz daha yaklaştık. Tekrar o kadın ekrana geldi ve devam etti; ''Bu özel gece hakkında daha fazla bilgiyi öğrenmek için ilerki haftaları beklemek zorundayız malesef. Peki şimdi de Pazar günü Jasidy çiftinin okyanusta geçirdiği eğlenceli dakikaları inceleyelim...'' dedi ve okyanustaki görüntülerimize geçti. Kumandayı aldım televizyonu kapadım.

''Tamam çocuklar bu kadar yeter, hadi bir şeyler yiyelim.'' dedim ve ayağa kalktım.

--------------------------------

''Casidy okula gitmeliyiz! Bırak artık'' dedi Sally aldığım elbiseleri tek tek deneyerek onların fikirlerini alırken.

''Hangi okul? Siz Canada'daki okulda kayıtlı değil misiniz?''dedim şaşkınca.

''Hayır, bundan sonra burda yaşamak için kayıdımızı buraya aldırdık'' dedi Sally ve gülümseyip göz kırptı.

''İyiymiş, tamam o zaman iyi dersler'' dedim bende göz kırparak ve bir kahkaha attım.

''Çok gıcıksın, bazen içimden sana Blair demek geliyor'' dedi Emily ve o da göz kırptıktan sonra kahkaha attı.

''Ahh bu çok büyük bir onur!'' dedim ve arkalarından dil çıkarttım. İkisi de kahkahalara boğulmuşlardı resmen.

Kapıya kadar gidip Ryan ve Chaz'e de sarıldıktan sonra onları uğurladım, Justin de geldi ve arkalarından ''İyi dersler''diye bağırdı ve güldü.

''Kendimi yetişkinler gibi hissediyorum...'' dedim bende onun gülmesine eşlik ederek.

''Bende'' dedi ve dudağıma bir öpücük kondurdu.

-----------------------------

''Bu yağmur ne zaman bitecek?'' dedim sinirli bir şekilde kucağıma yatmış olan Justin'in saçlarını karıştırırken. Ancak ses gelmedi.

''Justiiin?''dedim kısık bir sesle. Yine ses gelmedi. Sanırım uyumuştu. Uyurken çok tatlı duruyordu, dayanamayıp eğildim ve dudaklarına bir öpücük kondurdum. Kendimi çok huzurlu hissediyordum. Sanki ait olduğum yerdeydim. Su almak için ayağa kalktım ve Justin'in başının altına bir yastık koydum. Mutfaktan suyu alıp geri dönerken gözüm merdivenlere takıldı. Bu evi tam olarak daha gezmemiştim... İçimi bir merak sardı ve aşağı inmeye başladım. Kış bahçesine giden koridordan sağa döndüm ve önüme gelen ilk kapıyı açtım. Odanın bir tane okyanus manzaralı büyük bir penceresi vardı. Pencerenin tam önündede büyük beyaz bir piyano vardı. Yavaş adımlarla gidip piyanonun koltuğuna oturdum ve elimi yavaşça üstünde gezdirdim...

JUSTİN BİEBER HİKAYELERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin