BELİEBER OLMAK ZORDUR

384 14 2
                                    

Ben BELIEBER'ım. Bundan gurur duyuyorum. Arkadaşlarım dalga geçti bu yüzden benimle. Kavga ettim bazılarıyla. Ama bu asla ona olan aşkımı azaltmaya yetecek güçte değildi. Benim için Justin çok ciddi bir takıntı haline gelmeye başladı ve ben artık dayanamaz haldeyim. 

Hayatımın %99'unu onu düşünerek geçiriyorum. O yanımda olmasa da ben onunla yaşıyorum. Jelena'yı görmeye dayanamıyorum. Sırf JB Selena'ya saygı duymamızı istediği için ona saygı duymaya çalışıyorum. Tabi ki sadece ben değil. Benim gibi 27 milyon hayranı var onun. Hepsi Selena'dan nefret ediyor. Haklılar. Haklıyız. İşte bu içinde bulunduğumuz duruma bir isim veriliyor : BIEBER FEVER. Bieber fever'ın anlamını bir Justin bir belieberlar bilir. Justin ateşine kapılmak da diyebiliriz buna. Kızlarda saplantı haline gelmiş bir şey. Ha bir de Justin'in Türkiye'ye gelmesi için ne kadar çırpındığımız gerçeği var ortada. Bazı arkadaşlarım her ne kadar "gelecek merak etme" dese de ben inanmıyorum yani, inanamıyorum. Amerika'da harika bir hayatı var ya onun ? Selena var üstelik. Onu bırakıp bize geleceğini sanmıyorum. Yanı her belieber kıskanır o kızı içten içe. Hem turneleri var. Şu an da Believe turnesinde, onca ülke gezip milyonlarca hayranını mutlu ediyor, tabii biz hariç yani Türkler. Bizim ne eksiğimiz var ki ?

Belieber'larına her şeyden çok değer verdiğini söyleyip duruyor. Selena'dan fazla değil bunu biliyorum. Şimdi yeni çıkan Believe şarkısında : "Where would i be, if you didn't believe"(eğer bana inanmasaydınız, ben nerede olurdum) diye geçiyor. Bunu bence bir şekilde bizden Selena ile çıktığınndan özür dilemek için söylüyor. Yani bilmiyorum bana öyle geliyor. 

Onu her şeyden çok seviyorum. Onu her şeyden çok seviyoruz. Belieber olmaktan gurur duyuyoruz ve bu asla değişmeyecek. "SWAG !!"
Sanırım biz bütün belieberlar hayal kurarak ve hikaye yazarak kendimizi avutabiliyoruz. Acınası bir durum, özellikle de biz burada onun için hüngür hüngür ağlarken onun bunu bilmeyişi ve Selena'yla beraber oluşu. Evet, seviyor onu. Tamam bizde ona saygı duyuyoruz ama her ne kadar JELENA'nın birlikte, sarmaş dolaş, öpüşürken fotoğraflarını görürsek o kadar canımızı yakıyor bu. Haykırıyoruz, bağırıyoruz ama kimse duymuyor işte..

Tek tesellimiz bizi çok seviyor olması. Yani sürekli bunu söylüyor da ondan. Onu bir kere bile yakından göremedim. Benle beraber bir çok kişi de öyle. Umarım bir gün bu fırsatı yakalarız hepimiz..

JUSTİN BİEBER HİKAYELERİWhere stories live. Discover now