~Iubire sau ură?~ Capitolul al 8-lea~

154 11 2
                                    

||Harry P.O.V||

Aceasta si-a retras mana rapid cand buzele mele au atins-o, era destul de speriat pot sa spune, privirea din ochii o trada, teama pe care o simtea acum. De ce ii era teama? doar nu o raneam, nu doream sa ii fac nimic, doream doar sa fiu politicos, asa se intampina o doamnisoara frumoasa. Am vrut sa ii spun ceva, dar aceasta si-a aplecat privirea parasind bucataria, am vrut sa ma duc dupa ea dar m-am gandit mai bine si mi-am spus mie insumi sa nu fac si mai rau. Nu vroiam sa o supar, doar sa fiu prietenos, mai ales este foarte frumoasa. M-am intors spre masa pregatind sendvisurile restul ce mai trebuia pentru o seara destul de frumoasa. Am inaintat spre sufragerie unde era Zayn cu Alice, amandoi stateau si se uitatu la televizor la desene. Am mers spre masa asezand platoul cu sandvisuri, pahare. M-am intors in bucatarie luand sucul si cosul cu floricele, m-am intors in camera unde cei doi radeau, i-am privit curios si nestiutor, nu aveam idee ce este asa de amuzant. Am asezat si restul pe masuta din fata lor privindu-i. 

"Deci, ce film alegem?" A spus Zayn privindu-ne.

"Nu am nici cea mai vaga idee.."A spus Alice privindu-l, i-a zambit.

"Dar tu Harry?" M-a intrebat Zayn, amandoi ma priveau asteptau un raspund din partea mea..Ce ar fi trebuit sa le raspund? M-am intrebat, acesta asteptau raspunsul, i-am privit..

"Ce spune-ti de un film genul *Actiune, Comedie, Crima* ? "Am intrebat asezandu-ma pe unul dintre fotoliile de langa masuta. 

"Cum se numeste filmul? "Au intrebat amandoi privindu-ma confuzi.

"City Hunter..."Am raspuns amandorura.

"Este serial parca..este filmul din 1993 cu Jackie Chan, trebuie sa ne uitam."Am spus aratandu-le DVD.

"Bine."Alice l-a privit pe Zayn.

~Dupa o ora~

Filmul mai tinea cam inca o ora, aproximativ atat trebuie sa mai tina. I-am vazut pe cei doi aruncandu-si priviri in timpul filmului. Mi-am mai turnat in pahar suc si vizionam filmul, erau  multe faze frumoase care te faceau sa lesini de ras. 

~Zayn P.O.V~

Am privit-o insistent pe Alice, ma uitam la Harry cum lesina de ras, acesta nu se putea abtine, defapt cine se putea abtine sa nu rada la acele faze. Stateam atenti cu toti la film cand am auzit tunand si am vazut fulgerand. Alice aproape a sarit de pe canapea, Harry a privit amuzat de acest moment din cauza ca ea era in bratele lui strangandu-l si dorind sa nu ii dea drumul. Cand aceasta si-a deschis ochii a vazut ca cineva o tinea in brate iar mainile ei, erau in jurul gatului acelei persoane. Si-a indepartat putin privirea vazand ca aceea persoana este chiar Harry, obraji ei isi schimbasera culoarea din alb precum spuma laptelui in rosu precum sosul de rosii. 

Harry a lasat-o jos cand aceasta i-a soptit la ureche, acesta a plecat din camera fara a mai spune un cuvant, ea l-a privit timida, a vrut sa spuna ceva dar sa oprit aplecandu-si privirea. Am auzit cum acesta a urcat scarile, m-am apropiat de ea am vrut sa o linistesc, sa o fac sa se simta bine, cand m-am apropiat de ea a sarit in bratele mele imbratisandu-ma si stragandu-ma, incepuse sa planga.

Am auzit usa de la intrare, cateva persoane intrasera in casa, am auzit pasi, acele persoane se indreptau spre camera in care noi stateam. Au privit intens cand m-au vazut imbratisand-o, Louis si Niall au inceput sa rada, Liam sa apropiat de masa incepand sa manance din floricele si sa bea suc. Alice si-a intors privirea, i-a vazut pe cei trei privindu-ne s-a indepartat de mine fugind pana sus..

"Ce a patit? "A intrebat Liam.

"Nu am idee, dar nu se simte bine.."Am spus privindu-i.."Dar nu mai bine va duce-ti sa va schimbati sunte-ti cam uzi.."

"Da, eu ma duc sa fac un dus si sa ma schimb."A spus Louis, Niall a plecat si el, Liam statea si manca in continuare..

"Dar tu ce faci? De ce te-ai asezat asa ud pe canapea?"Am intrebat surpins..

"Oh, da am uitat, ma duc sa ma schimb.."

~Harry P.O.V~

M-am asezat pe pat privind podeaua, aceasta mi-a spus timida si rece sa o las jos, si mai ales cu Zayn se comporta asa de frumos, de ce nu putea zambi si la mine?. Trebuie sa ma lupt pentru ea daca vreau sa fie doar a mea..Trebuie sa ii dau pe toti la oparte..nu pot sa ii las sa puna mana pe ea.. Am vazut usa deschizandu-se, cineva intra cu sfiala in camera, m-am ridicat de pe pat cand am vazut cine era, m-am apropiat de geam, priveam picaturile de ploaie cum loveau sticla si pamantul. Usa s-a ichis cu un zgomot, am urmarit-o cu coada ochiului, s-a asezat pe marginea patului, aceasta a oftat cand a incercat sa spuna ceva..

S-a ridicat apropiindu-se de mine, am continuat sa privesc in continuare picaturile de ploaie, mana ei mi-a atins incet umarul, m-am intors curpizandu-i mainile in a-le mele, am intors-o pe ea cu spatele la perete, in mana stanga i-am cuprins ambele maini mici si firave, mana libera o plimbam pe fata ei alba si fina. M-am oprit in dreptul buzelor, le-am atins privind-o, si-a inchis ochii..Buzele mele se apropiau mai mult de chipul ei, i-am sarutat obraji, gatul, urcand spre chipul de inger, buzele ei ma atrageau, am sarutat-o..nu s-a impotrivit,  m-a lasat sa o sarut, acel sarut...Dar nu a tinut mult acest vis, daca pot spune asa, s-a indepartat de mine lovindu-ma..a inceput sa planga fugind din camera...am stat cateva momente dupa care m-am dus dupa ea...Am prins-o de mana inainte sa coboare scarile, am privit-o.."Ce sa intamplat?" Am intrebat..

"Lasama in pace, nu vreau sa te mai vad..."A spus fugind pe scarii..

"Unde te duci? am intrebat-o?. "Nu a rapsuns, a continuat sa alerge spre iesire, si-a luat haina si a plecat afara din casa.."Unde se duce.."m-am intrebat privind confuz..Toti ceilalti ne urmareau, ne stiind ce sa intamplat.. 

Dupa jumatate de ora, Zayn s-a intors impreuna cu ea, era uda, l-am vazut pe acesta inaintand pe trotuarul umed tinandu-i deasupra ei umbrala care aproximativ ii proteja pe amandoi. Nu scotea nici o vorba, era imbracata cu geaca lui, aceasta tinand mainile in buzunarele mari a geci de piele, Zayn ii tot spune ceva ce nu puteam intelege, mi-am inchis ochii lipindu-mi palmele de geamurile aburite si reci, fruntea s-a lovit de sticla. Am vazut usa deschizandu-se la camera, m-am intors, asteptam sa intre, dar nu era persoana pe care o asteptasem. Zayn intrase cu un aer rece, ma privea furios, a luat lucrurile lui Alice care erau asezate pe un scaun din apropierea patului, mi-am intors privirea, uitandu-ma pe fereastra pana acesta parasise camera.  Am mai stat cateva secunde dupa care mi-am luat un hanorac din sofoner, mi-am pus castile in ureche si am parasit camera, am coborat scarile rapid fara a da importanta persoanelor din jurul meu, am vazut-o pe Alice in fata mea cu un bol in mana, nu i-am dat atentie trecand pe langa ea. Cu coada ochiului i-am urmarit miscarile, am vazut privirea din ochii ei, era suparata si ii era teama de ceva anume..dar mi-am continuat drumul, am deschis usa principala parandin casa. Inca ploua, mi-am pus gluga de la hanorac pe cap, am dat drumul la muzica parasind curtea casei.

M-am tot plimbat prin parc, acum ploua marunt, dar era frumos, aerul curat te facea sa te simti bine. Priveam raul limpede si ma gandeam la diferite lucrurii, mai ales la ea..nu o pot scoate din mintea mea..a ramas intiparita in memoria mea..Buzele ei dulci, tenul ei alb, mainile fine..ochii aceea care te conduc spre o alta lume..o lume necunoscuta. Nu credeam ca pot sa o plac asa de mult, dar ea este asa de inofensiva, asa de frumoasa...chipul ei angelic...tot la ea este perfect..

Never Too Late For A Last Chance||A Harry Styles Love Story||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum