*Ce Se Întâmplă Cu Mine?*Partea a-5-a*

251 13 8
                                    

||Alice P.O.V||

Concertul tinea sa inceapa, era o multime de lume, bine inteles cantau cei de la "One Direction" si dupa aceea urmau alte trupe, erau rock, kpop, jpop, scream. Erau mai multe trupe si genuri, dar acum eu am venit doar pentru unul, totusi este ciudat, acest tip sa filtreze cu mine chiar daca nu sunt un star. Oricum cui ii pasa de el? Eu am viata mea, si acum incerc sa uit un idiot, care m-a parasit pentru o tipa din cauza ca..off...este chiar stresant sa iti aduci aminte, acum vreau doar sa ma relaxez si sa pot sa nu stric o seara asa de, sa spunem "buna". Mi-am vazut prietena apropiindu-se de mine, o asteptam chiar langa standu-l cu floricele de porumb, dupa ce mi-am cumparat o portie si o doza de cola am inaintat. Timpul trecea greu, mai ales asteptand sa inceapa  o data concertul. 

"Deci Alice! Ce vei face dupa aceea?"Maia a intrebat mancand floricele.

"Cred ca ma duc acasa, sunt destul de obosita, si am treaba."Am spus privind spre scena luminata...

 "Doar atat?"A intrebat surpinsa.

"Da scuze, dar nu ma simt in stare sa fac altceva. Poate intr-o alta zii.

"Okay! Sti ma cam sperii."A spus privindu-ma.

Trupa "One Direction" intra pe scena, un fumn invaluia toata scena, nu se putea deosebi nimic, de abia cand luminile sau aprins din nou si fumul a disparut de abia atunci am reusit sa observ trupa. Acestia incepusera sa cante, era frumos, dar poate ca nu eram in aceea stare sa petrec, sa sar in sus si in jos de bucurie ca ii vad.  Am zambit cand acestia incepusera sa cante. Prietena mea era tare fercita ca ii vedea, toti erau fericiti, dar eu ma simteam ciudat, parca doream sa dormn, sau nu stiu nu puteam sa mai rezist, totul era foarte ciudat. Incepuse sa se invarta pamantul cu mine iar dintr-o data am cazut pe spate, ochii mi-se inchideau, am mai vazut doar o lumina iar dupa aceea totul era negru.

****

*Putin Mai Tarziu*

"Alice!"Am auzit ceva, o voce...dar nu imi puteam da seama cine era. Ceva se intampla cu mine, dar chiar nu aveam idee ce, unde eram?, poate ca doar visez..este un vis...am spus, dar cand mi-am deschis ochii din nou am observat ca totul era intunecat, iar cateva voice se tot auzeau..am simtit o atingere, una calda, care transmitea un sentiment ca sunt protejata..Dar cine era? Sau ce era?. Era om?, unde ma aflam?, cineva ? Te rog ajutama...oricine!. Dar eram doar eu, nimenii langa mine care sa imi dea o mana de ajutor, eram singura, intr-un loc ca acesta, oriunde era sa fiu. Am tot incercat sa caut o cale de a evada, dar cand alergam totul  era in continuare cuprins de acel negru strident si cu cat alergam parca negrul acela se marea..

Am simtit iar o atingere, ce se petrecea cu mine?. Dintr-o data ochii incepeau sa mi-se inchida..am cazut, am mai vazut doar inca o data negru acela intens, dupa aceea totul a disparut..

"Alice esti bine?"Am auzit din nou vocea aceea, mi-am deschis ochii alene privind. 

Never Too Late For A Last Chance||A Harry Styles Love Story||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum