SON SÖZ

28 1 1
                                    

Marselin

Herşey bitti,tüm hayatım sona erdi.Annemi,babamı,kardeşlerimi bir daha asla göremeyeceğim.Derrick bana bir ordumun olduğunu söylüyor ama burada kaldığıma göre o bahsedilen ordumu asla bulamayacağım ve bir daha asla Tom'u göremeyeceğim.

Thomas

Marselin o içerde kaldı titanların bölgesinde.Hayatımda değer verdiğim tek insanda gitti ve Marselin'in orada kalmasının tek sebebi Derrick. O kırmızı göz olmasaydı Marselin çıkabilirdi.Eğer titanların bölgesine geçmenin bir yolunu bulursam seni tartarusun en derinliklerine göndereceğim Derrick!

Derrick

Aslında ben burada hapis kalmamıştım yaşadığım yer hemen tartarusun yukarısıydı ve Persephoni haftada bir kez titanların bölgesine gelir kavga falan var mı diye bakardı. Önemli olan tek şey yemek yememek çünkü eğer yersek sonsuza kadar tarturusta kalacağız.

*****

Leto amacına ulaşmıştı aslında tüm bunlar bir plandı. Leto bilerek Derrick'in kansere yakalanmasını sağlamıştı bu sayede Kallisto ondan yardım isteyecekti ve Leto onu bir kan emiciğe-vampire dönüştürecekti böylece gelmiş geçmiş en güçlü yarı tanrı yarı insan çocuğun doğmasına engel olacaktı. Bilerek Artemis'in aç kalmasını ve önüne hamile bir kurdun çıkmasını sağlamıştı böylece en güçlü lanetlilerden olan kurt adamlar doğmuştu. Leto Thomas doğar doğmaz ona bir mühür yapmıştı kalbine,beynine ve bilinç altına böylece Thomas yeterince büyüdüğünde Leto'nun en saygın askeri olacaktı,kalbine işlediği mühür sayesinde Leto Thomas'ın duygularını kontrol edebiliyordu bu yüzden Thomas annesi Artemis'i sevmiyordu.

Leto'nun planını bozan oğlu Apollonun en güçlü titan olarak bilinen medusaya aşık olması ve Marselin'in doğmasıydı ama şuanda Marselin titanların bölgesinde tuzağa düşmüştü şimdi tek yapması gereken Marselin gibi görünüp tüm lanetlileri toplamaktı
Ve bunların hepsini kıskançlığı ve aşkı yüzünden yapmıştı.Yine Zeus'un en değerli karısı olarak tanınmak ve Hera'yı öldürmek için yapmıştı.Sevgilisini,tahtını ve çocuklarını çalan tanrıça Hera'yı öldürmek için.

Lanetliler Kraliçesi:MarselinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin