THOMAS Bölüm-20 Tartarus Yıkılıyor

19 1 0
                                    

Lanet olsun! Sanırım Kronus'u uyandırdım ama bu benim suçum değildi ki.

Marselin tabutun üzerindeki yazıları anlamaya çalışırken bende öylece duruyordum

-Hiçbir şeye dokunma Tom

-Şuanda hissettiğim tek şey ayağımın altındaki soğuk zemin
Marselin yazıların tabutun arkasında da devam ettiğini düşünüp arka tarafa gitmiş bende onu göremeyince merak ettim.Korku dolu bir ses kulaklarımda yankılandı.
Bu Marselin'di

-Tom yardım et! Kronus beni yakaladı!
O anki telaş ve korkuyla ne yapacağımı bilemedim ve tabutun kapağını açtım o sırada Marselin tabutun arkasından çıktı.

-Tom sen ne yaptın?
Kronus beni kandırmıştı ama artık çok geçti. Yer sallanmaya ateşler büyümeye başlamıştı.Marselin'in bilekliğini geri taktım o insan olunca kolundan tutup koşmaya başladım ve o lanet acı geri geldi.

Yüzümün uzayıp gerildiğini,vücudumun büyüdüğünü hissettim birden sıçradım ve yine kurt oldum.Marselin'i sırtıma alıp koşmaya başladım,Marselin geri dönmem için bana yalvarıyordu

-Tom dur,istediğimiz oldu Kronus uyandı ve bileğindeki zincirler bileklerin kesmiş her an kanıyabilir,bu halinden kurtulabilirsin!

Şuan hiçbir şey umurumda değildi ne tamamen insan olmak nede burada ölmek sadece Marselin'i buradan çıkarmak istiyordum,onun yaşamasını istiyordum.Gerekirse Kronus'a ben yemek olurdum.

Kronus alevler çıkarıyor ve kükrüyordu ve peşimizden geliyordu.Çıkışa neredeyse ulaşmıştım,uçurumun başını görebiliyordum birden üzerimde bir hafiflik hissettim. Marselin! Üzerimden inmişti tekrar titan olmuş,Kronus'a doğru gidiyordu

Hay böyle işin...Geri döndüm Marselin'i tam yakalayacaktım ki o yukarı sıçradı ve Kronus'un omzunda durdu. Dostum bu kızın sorunu ne! Kronus'u gözlerine bakması için zorladı,Kronus gözlerine bakmıştı ki bir gölge Marselin'i alıp tekrar sırtıma koydu. Marselin insan ,oldu bu sefer gölgeye bağırmaya başladı

-Senin sorunun ne Derrick neredeyse oluyordu.

Gölge insan oldu,Hades'in oğlu,adı Derrick miydi?
Derrick şaşırmıştı

-Adımı nereden biliyorsun?

-Ah yapma Hades'in oğlunu herkes tanır.

Kronus bu sefer daha güçlü kükredi ve koşmaya devam ettim.Derrick de bizimle beraberdi ve hemen arkamdaydı,yarı tanrıların bu kadar hızlı olduğunu bilmezdim.

Lanetliler Kraliçesi:MarselinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin