Bölüm-3 Lanetli Çocuk

77 2 1
                                    

Birkaç ay sonra Medusa hamile kalmıştı,Apollon'dan.Bunu duyan Zeus Medusayı öldürmesi için Artemise emir vermişti ama Artemis,kardeşimin arkasından iş çeviremem.demiş.Zeus da yarı insan yarı tanrı olan oğlu Persius'a aynı görevi vermiştir ama Apollon onu geri göndermişti.Bu bebeğin doğmasını isteyen yalnızca Apollon,Medusa ve Artemis vardı.

Zeus Apollon'a

-Zaten bir oğlun var Apollon başka bir çocuğa Olimposta yer yok.dedi

Ama çok geçti,Apollon'un artık bir kızı vardı.Lanetli bir kızı.Saçları şarap kırmızısıydı, Medusa gibi yemyeşil gözleri vardı,açık tenliydi ve çok güzel bir kızdı.Kız tam Marsın kendini gösterdiği gece doğduğu için adını "Marsın kraliçesi" anlamına gelen Marselin koymuşlardı.Yani bu benim.

İlk başlarda tanrılar ve tanrıçalar beni sevmekte baya zorlanmışlardı çünkü benimde Medusa gibi bir lanetli olduğumu düşünüyorlardı ki haklılardı ama kimse bunu bilmiyordu.Kısa zaman sonra herkes beni sevdi hatta beni ilk seven Zeus olmuştu.Ben Olimposta,babamın yanında yaşiyorum ama istediğim zaman annemin yanına gitmekte özgürüm.

10uncu doğum günümde babam bana bir gitar vermişti ama bu bildiğiniz gibi bir gitar değildi balta şeklinde bir gitardı.Hemde gerçek balta.

Onu kullanabilmek için Artemisten hergün ders alıyordum,gitar çalmak için de babamdan ders almıştım şuanda tüm müzik aletlerini çalabiliyordum ve balta kullanmaktada oldukça iyiydim.

Şuanda 16 yaşındayım yani aslında bu son günüm.Yarın 17 ye basacağım.Çok heyecanlı.Babam iki haftadır bir tablo üzerinde çalışıyor ve bana göstermiyor annemse evinin bir odasına girmeme izin vermiyor bence ikiside doğum günüm için.Yarın neler yaptığınızı anlayacağım.

Lanetliler Kraliçesi:MarselinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin