DERRİCK Bölüm-17 Gerçek Annem

19 2 0
                                    

Gözümde sivrı bir demir vardı ama ben ne acı hissediyor nede ölüyordum.Demiri gözümden çıkardım tam önümdeki titanın suratına attım,alnına saplandı ve titan öldü. Elimle gözüme dokundum hala oradaydı kanda gelmiyordu.Şu kan emici olma durumu hoşuma gitmeye başlamıştı.

Titanların bölgesi çoğunlukle erimiş kayaçlar ve lavdan ibaret,yer altı dünyasından farksız yani.Titanlar da insanlar gibi köylü,soylu,zengin,fakir ayrımı yaparlar. Soylular tanrıları doğuran (Zeus,Poseidon,Hades ve onların çocukları) ve yetiştiren titanlardır ve çok saygın görünürler,köylü olarak adlandırılan titanlar ise soylulara ve zenginlere yemek olurlar.Soylular veya zenginler çok fazla acıktıklarında köylüleri yerler,fakirlerse soylu ve zenginlerin ayak işlerini yaparlar,zenginler soyluları ve kendilerini korurlar yani titanların kral ve kraliçeleri soylulardır.

Leto Artemis ve Apollon'u doğurduğu için soylular sınıfında,bakmam gereken ilk yer orası. Biz de titanların bölgesine yakın olduğumuz için onları bazen görürüm ve muhtemelen şuanda buraya geldiğim duyulmuş ve zenginler soyluları korumaya almışlardır bile ama sorun değil soylulardaki en güçsüz titan Leto'dur yani onu yakalamak kolay olacak.

Koşmaya başladım ve koştukça daha da hızlandım zenginleri geçtim ve soyluların arasına daldım ama Leto burada yoktu bir kız korkuyla bağırdı

-Derrick!
Sesin geldiği yöne baktım tüm titanlar o tarafa baktılar bir insan silüeti vardı silüet beni görür görmez koşmaya başladı arkasından koştum ona yeterince yaklaşınca üzerine attladım ve yere sabitledim.Bu kız oydu o gün Leto'nun yanında olan kızdı şaşırdım ve sessizce adını söyledim

-Kallisto!..

*****

Kallisto Artemisin en iyi arkadaşıydı takii Zeus onu hamile bırakana kadar.Artemis doğduktan sonra annesi Leto'ya Apollonu doğurması için yardım etmiş ve çektiği acıyı görünce bakire kalmıştır.Kallisto Artemisin en iyi arkadaşı olduğu için oda böyle bir söz vermiştir ancak sözünü tuttmamıştır Artemiste onu bir ayıya çevirmiş ve titanların bölgesine hapsetmiştir.
Ama Kallistoya böyle bir kötülük yaptığı için hep pişmanlık duymuştur ,Leto kızını üzgün görmeye dayanamamış ve Kallistoyu lanetinden kurtarmıştır ancak Kallisto Artemisin onu affetmeyeceğini bildiği için geri dönmemiştir.

-Sen...Beni sen lanetledin!

-Hayır ben lanetlemedim seni Leto lanetledi

-O zaman neden benden kaçtın

-Çünkü...Kallisti konuşamadı onu sarstım

-Konuşsana!
Kallisto bana tekme attı yana savruldum,Kallisto kaçmak yerine yanımda durdu

-Tanrım sen iyi misin?

-Neden umurundaki sen ve Leto beni bir canavara dönüştürdünüz
Kallistonun gözleri yaşlarla doldu

-Hayır öyle söyleme ben asla zarar vermem

-Senin çocuğunmuşum gibi davranma
Kallisto olduğu yerde kaldı

-Ama rol yapmıyorum ki
Ona bakakaldım gülmeye başladım.Kallisto kolunu sıvadı,kolunda büyük ayı takım yıldızının dövmesi vardı yanında da küçük ayı takım yıldızının dövmesi.Yok artık! Kolumu sıvadım bendede aynı dövme vardı hemde aynı yerde.

Kallistonun gözünden iki damla yaş düştü
Ona bakakaldım ama bu sefer şaşkınliktan

-Anne...

-Arkas...

Lanetliler Kraliçesi:MarselinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin