2.BÖLÜM-BENDİM HYUNG

2K 146 14
                                    

Tao fotoğrafı ters çevirdiğinde gördüğü yazıyla içini korku kaplamıştı.

'Zaman doluyor Tik Tak Tik Tak.'

Suho'nun yazıyı görmemesi için fotoğrafı hızla önüne çevirdi ve sinirle avcunda sıkmaya başladı.

"Kim yapıyorsa artık şakayı aştı bence."

Tao farkında olmadan diğer elinde olan Suho'nun kolunu sıkıyordu.Suho sakinlikle Tao'nun ellerini kolundan uzaklaştırmaya çalışırken uzun olan özür dilermiş gibi bakıyordu.Farkında olmadan Suho'nun canını acıtmıştı.

"Sence ne yapmalıyız Tao?Her şey benim yüzümden oldu.B-Ben özürdilerim."

Suho kolların iki yana salmış farkında olmadan sağ sola hareket ediyor ve ayağının ucuyla yerdeki çimlerle oynuyordu.Hormonları sağ olsun şuan ki durumu iyice karıştırmışlardı çünkü göz yaşları dışarı adım atıp Suho'nun pürüzsüz yanaklarından kaymak için can atıyordu.

Uzun olan sevgilisinin bu haline dayanamayıp sıkıca ona sarıldı.Suho için artık ipler kopmuştu deli gibi ağlamaya başlamıştı.

O böyle olsun istememişti.Yaptıklarından pişmandı fakat artık normal olarak hayatına kaldığı yerden devam etmek istiyordu.

Sevgilisiyle birlikte evlerinin önündeki banka oturduklarında Suho'nun göz yaşları bir nebze olsun dinmişti.

"Sevgilim sakin ol belki bizim çocuklar şaka yapmak istemişlerdir."

Tao söylediğinin imkansız olduğunun farkındaydı fakat sevgilisini nasıl sakinleştirebileceğini bilmiyordu.

"G-gerçekten mi?"Suho da böyle bir ihtimalin düşük olduğunun farkındaydı. Fakat bilirsiniz ne kadar küçük bir ihtimal bile olsa insanlar umutlarla nefes alırdı ve Suho artık rahat bir nefes alıp hayatına devam etmek istiyordu.

"Şimdi silelim o gözyaşlarını ve yürüyüşümüze devam edelim."

Tao kendi tişörtünün ucundan biraz kaldırarak Suho'nun göz yaşlarını ve akan burnunu sildi.Suho silinmesine rağmen akmaya devam eden burnunu çekerek konuştu.

"Yürüyüşü bıraksak da dondurma mı yesek hmm?"

-----

Soo nefes nefese prova odasına adım attığında geç kaldığının oldukça farkındaydı.Fakat partnerinin biriyle bu kadar hararetli konuşurken kendisinin farketmemesini ummuyordu.Hemde fiziği çok düzgün olan güzel bir kızla.

Kyungsoo birden geçmişi düşünmeye başladı.Kai Gay olduğunu söylememişti.Yani aynı zamanda kızlardan da hoşlanıyor olabilirdi ve bu hiç de hoş bir durum değildi.

"Mağdem hoşlanacaksın tek bir cinsiyet seçsene be çocuk."

Kyungsoo kendi kendine mırıldanırken aklını daha büyük bir şey kurcalamaya başlamıştı.

"Ya benden de hiç hoşlanmışsa." Bu duruma bir el atmanın vakti geldi diye düşündü ve hala onu fark etmeyen ikiliye doğru ilerlemeye başladı.

Aniden Kai'nin kucağına oturduğunda kız şaşkınlıkla onları izliyordu.

"Ah sevgilim."Kyungsoo gülümseyerek kollarını kucağında oturduğu esmer bedene doladığında onları izleyen dişi kadar sandalye gibi kullanılan Kai de şaşırmıştı.

Kyungsoo kendini yavaşça altındaki bedene sürttüğünde ikisi de kızın varlığını unutmuş gibiydi.Kai dudaklarını birbirlerine bastırırken -üstündeki beden yüzünden garip sesler çıkarmamak biraz zor oluyordu- kız hafiften öksürüp 'hey bakın burada bende varım ' demek istemişti adeta.

OYUN DIŞIWhere stories live. Discover now