Cap 14 Interventie neplacuta

46 11 1
                                    

Cand limba lui face contact cu pieleaea tresar putin, apoi ma relaxez simtind cum limba lui fermecata se plimba pe abdomenul pana ajunge jos la chiloti. Ma ridic in fund si ma incrunt. Face o fata care imi spune "stai jos si linistestete" asa ca ma pun inapoi pe spate. Se opreste si urca sus din nou. Cand isi desprinde limba de pe abdomenul meu tresar din nou. Se uita fix la mine si imi zambeste. Ma uit cu o privire perversa si ii spun
"Fa-o odata, te rog nu mai suport!" ii spun nerabdatoare.
"Esti sigura iubito?" nu ii raspund si doar il atintesc cu privirea.
Din perspectiva lui Dean
Se uita la mine si ma sperie putin, dar ii vad nerabdarea asa ca trec direct la actiune. Ii fac semn cu mana sa se ridice ii fund. A inteles ce vreau sa ii spun si s-a ridicat. Doamne ce frumoasa este......o adevarata zeita. Ii dau jos sutienul incet si o privesc inca odata. Ma priveste si ea si se imbujoreaza......cred ca s-a rusinat, dar i-a trecut repede. Incep sa ii plasez saruturi pe gat, apoi pe abdomen si in cele din urma ajung la chilotii aceia negrii cu fundita. Prind de fundita cu dintii si incep sa ii trag chiloti in jos.
Din perspectiva lui Kate.
Ma simt minunat. Parca un inger ma ia in brate si nu ma mai lasa. Cand ajunge cu chilotii la genunchi aud un "ding-dong" semn ca vine cineva. Ma lasa singura in pat si iese cat poate de repede pe usa,facandu-mi sn sa ma imbrac si sa cobor. Incep si eu sa ma imbrac si ma termin in doua minute. Imi aranjez repede parul si cobor si eu. Cobor scarile in graba si dau de doi oameni mai invarsta cred ca sunt parintii lui Dean.
"Buna, eu sunt Kate!" spun cu o voce draguta pentru a face o impresie buna si intind mana politicos.
"Buna eu sunt Luisa Steward, mama lui Dean." imi intinde si mama lui Dean mana politicos. Ii strang mana usor, apoi il aud si pe tatal sau.
"Buna eu sunt Michael Steward, tata lui Dean." imi intinde si acesta mana, iar eu fac la fel si mi-o strange incet.
"Mama, tata Kate este iubita mea......" le spume acesta cu un zambet pe buze, privindu-ma cu ochii mari.
"Ah da o stiu de la petrecere se pare ca, chiar tii la ea mult. Ma bucur pentru tine." ii spune domnul Steward lui Dean.
"Da tata normal" se apropie de mine, isi infasoara bratul pe dupa talia mea si ma strange putin.
"Pai.....noi am trecut doar sa te vedem si ne bucuram ca esti fericit alaturi de Kate. Ne vedem saptamana viitoare Dean." tatal sau da mana cu Dean, iar mama il saruta pe obraz scurt. Pleaca in graba fara sa se mai uita in spate, iar eu si Dean ramanem singuri. Ma atinteste cu privirea si zambeste.
"Vreai sa continuam ce am inceput inainte?" ii vad ochii sclipitori si plini de dorinta holbandu-se la mine.
"Pai.......nu stiu ce sa zic."
"Spune da sau nu."

Hey! Uite si capitolul 14. Sper sa va placa si sa nu va plictiseasca. Si vreau pareri va rog. Daca nu o sa am cel puti 2 comentarii cu pareri nu postez urmatorul capitol si regula asta este valabila pentru toate capitolele.
Va pup! :* :* :*

Hidden loveWhere stories live. Discover now