Cap 1 Inceputul

507 25 2
                                    

"Haide Kate, o sa intarzii la scoala" aud vocea mamei extrem de enervanta ca de obicei.
Ma ridic din pat, luandu-ma o ameteala foarte puternica, care mi-a trecut peste cateva minute asa ca nu o bag in seama si imi fac rutina de dimineata.
Fac un dus rapid si ma uit prin garderoba cautand ceva cu ce sa ma imbrac.
Imi iau o pereche de blugi negri, un tricou alb, tenesii albi All Star si geaca de piele. Parul mi-l intind si il las pe spate.
"Katteline Jackson daca nu cobori imediat o sa plec fara tine". Nici nu termina bine de zis asta si o aud tipand.
Cobor disperata scarile sa vad ce i s-a intamplat si o vad pe mama radiind de fericire si tragandu-ma intr-o imbratisare uriasa si foarte stransa.
"Ok, acum poti sa imi dai drumul sti ca am cam ramas fara aer"
" Scuze, dar am primit aprobarea din New York referitoare la mutarea noastra."
"Ceeeeee........" spun eu cu un zambet imens pe fata.
"O sa ne mutam peste un an cad vor fi terminate toate renovarile"
"In sfarsit....! Ti-am mai spus ca te iubesc?"
"Da, de multe ori draga mea, acum haide ca o sa intarzii la scoala!"
In sfarsit scap de orasul asta tampit. Adica nu este chiar asa de rau, dar inca nu sunt obisnuita. Nu m-am mutat de mult in Wattertown dar totusi din vara.
"Katte, Katte, coboara odata mai ai 5 minute, doar nu vrei sa intarzii din prima zi."
"Ce.....a scuze nu te-am auzit ma gandeam...."
"Bine, bine hai dute pa."imi da un pupic dulce pe obraz, iar eu cobor.
Ma indrept spre curtea scolii, intalnindu-ma cu Rosa cea mai buna prietena a mea de pana acum, adica este singura pe care o cunosc. Nu prea am prieteni pe aici. Imi lipsesc mult prietenii vechi de cand m-am mutat din New York ma simt singura mai ales dupa moartea tatalui meu. Din aceasta cauza m-am mutat aici pentru ca mama a vrut sa stea intr-un loc mai retras pentru a se linisti.
"Si ce mai faci Katte?" ma intreaba Rosa vesela ca de obicei.
"La scoala din pacate"
"Ma bucur ca ne-am intalnit, acum haide sa intram in scoala sa ne plictisim de moarte ca de obicei" zice foarte plictisita ceea ce m-a amuzat putin.
Dupa vreo 30 de minute in care doar am cascat se aude vocea dirigintei:
"Haideti copii in clasa sa discutam despre noul regulament" In acel moment m-a luat din nou ameteala, am cazut simtind putina durere si vazind copii cu se uita la mine foarte speriati apoi nu am mai realizat nimic.
Ma trezesc intr-un salon de spital foarte ciudat ceea ce ma sperie putin.Ma doare capul ingtozitor si ma simt foarte slabita si obosita asa ca adorm instantaneu la loc.

Ma trezesc din nou de data asta simtindu-ma putin mai bine asa ca ma ridic in fund si zaresc o persoana necunoscuta in fata mea.

Hey sper sa va placa, este prima mea carte deci sunt incepatoare si as vrea pareri adica vreau sa imi spuneti ce credeti, sau ce sa modific ce va place sau ce nu va place sa stiu daca sa continui sau nu. O sa postez in fiecare weekend acum am postat pt ca m-a tot zapacit o colega, deci o sa postez doar saptamana viitoare. Multumesc ca ati citit primul capitol chiar daca este plictisitor. Ma voi revansa in cap 3si 4.
XOXO :))

Hidden loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum