Cap 4 Ai vrea sa.....

282 21 3
                                    

Era chiar "domnul misterios".
"Te bucuri de surpriza printes.... Kate?" ma intreaba acesta cu un zambet larg pe fata aia a lui de prost.
"Sigur!" spun eu pe un ton foarte slab si putin ragusita.
"Atunci vino cu mine." Imi era foarte teama de ceea ce se v-a intampla dar nu aveam de ales trebuia sa merg cu el altefel nu o sa mai am mama.
"Bin..bin...bine." Spu cu vocea tremurata.
"Kate nu trebuie sa iti fie teama de mine. Mai degraba mie ar trebui sa imi fie teama de tine, la ce urma mi-ai lasat pe obraz..." si imi arata obrazul putin vanat nu foarte tare. Imi dau ochii peste cap putin amuzata, dar si satula de situatia in care ma aflu. Imi iau ramas bun de la mama si plec cu tipul de langa mine. Am mers vreo 30 de minute fara sa stiu unde. Am ajuns intr-un final la un mall urias.
"Ai face bine sa iti alegi niste haine elegante pentru seara aceasta!" Imi spune putin cam autoritar, iar eu atintindul cu privirea.
"Ce pretentios mai esti "domnule."
"Spune-mi Dean si da sunt pretentios mai ales la femei."
"Si ce ar trebui sa iti multumesc?"
"Poate....acum dute si fa odata cumparaturile alea altfel o sa intarziem!"
"Bine dom....... Dean." Mi-a dat bani chiar multi, mult prea multi pentru o rochie, o pereche de pantofi si cateva accesorii. Dupa aproape doua ore de cautari prin tot mallul intr-u final mi-am ales o rochie rosie cu manecile din dantela, cu spatele gol, lunga pana in pamant si putin mulata. Tot in acelasi magazin mi-am gasit si o pereche de pantofi negri cu tocul de 15 centimetri. M-a dus si la coafor din ordinele "pretentiosului". Mi-a facut o coafura perfecta, potrivita pentru tinuta mea. Telefonul imi suna, dar nu cunosc acest numar asa ca raspund.
Convorbire telefonica:
"Nu esti gata inca?" se aude acea voce superba.....
"Sunt la coafor...." spun eu enervata. "Tu esti cel cu atatea pretentii, nu eu..."dar din pacate vorbeam singura de ceva vreme deoarece el a inchis. Imediat il zaresc prin oglinda cum ma priveste. Este superb barbatul acesta. Toate gandurile mi-au fost intrerupte de coafeza.
"Va costa 130 de lei."I-am platit imediat si am plecat fara a mai putea sa ii multumesc. Am urcat in masina lui Dean, el pornind rapid masina si calcand acceleratia la maxim.
"Unde te grabesti asa?" intreb eu holbanduma la buzele lui rozali si carnoase......trezestete proasto visezi! Se aude vocea mea interioara.
"O sa vezi cand ajungem." eram foarte cutioasa ca de obicei dar nu am insista. Mergem deja de trei ore si incep sa imi pierd rabdarea...
"Am ajuns" se aude vocea lui Dean. Imi deschide usa ca eu sa pot cobora.
"Arati superb!"
"Multumesc si tu." ok deci nu pot sa cred ca am zis asta, ce e cu mine doar nu m-am indragostit de......nu, nu este imposibil.
"Vii azi?...." imi spune el putin cam stresat.
"Da, acum" ma ia de mana, eu inrosindu-ma foarte tare. Noroc ca era noapte si nu m-a observat. Intram intr-o casa adica o vila imensa unde se aflau multi oameni imbracati foarte elegant, mai pe scurt toti erau bogatani. Mergem mai departe spre centrul incaperii unde Dean a inceput sa vorbeasca cu un barbat putin mai invarsta.
"In sfarsit te vad cu o fata."
"Da tata...." spune el ofensat si putin rusinat.
"Este superba sa nu te folosesti si de ea cum faci tu deobicei cu ele. Si de data asta chiar vreau sa fie ceva serios!"spune acesta foarte autoritar de parca bietul baiat era obligat sa se casatoreasca fara sa iubeasca. Cand am auzit acest lucru mi-am retras mana din a lui si am mers spre usa, dar m-a prins de incheietura si m-a tras inapoi.
"Te rog, nu pleca."
"De ce, oricum te vei folosi de mine cum faci cu toate!"spun eu foarte trista.
"Nu, iti promit."
"Nu te cred!"
"Atunci o sa iti dovedesc!" ma trage, iar inspre centrul acelei camere, toata lumea s-a retras intr-un cerc privindu-de. Dean ma ia de mana si ma saruta.
"Katteline Jackson vrei sa fi iubita mea?" ma intreaba acesta foarte hotarat. Toata lumea se uita la noi fericita asteptand raspunsul meu. Am stat cateva secunde pentru a ma gandi si in final am raspuns....

Hey! Stiu ca trebuia sa postez doar saptamana viitoare, dar nu am avut ce face si am postat. Sper ca va place. Ce raspuns credeti ca v-a da Kate? Nu uitati de pareri. Si daca vreti puteti sa cititi Iubire predestinata si Choice sunt super interesnte cartile si v-as sfatui sa le cititi. Pupici:* :*

Hidden loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum