Cap 13 Remediul contra supararii

56 12 0
                                    

Scot telefonul din geanta si ma uit de la cine am primit mesaj.
"Kate oprestete......te rog" mda...desigur era Dean. Ma uit in spate si il vad ca alearga dupa mine asa ca ma opresc. Ii simt mainile cum se incolacesc in jurul meu. Imi da o senzatie linistitore si ma calmez. Ma intorc cu fata la el si imi reazam capul de pieptul lui. Este atat de tare, dar imi place. Ma strange mai tare in brate, ceea ce ma face sa scot un mic geamat.
"Imi place cand faci asa iubit-o!" imi spune acesta pemtru a ma inveseli.
Din perspectiva lui Dean.
Este atat de trista si chiar vreau sa o inveselesc putin. Nu imi mai da drumul din brate, dar eu o iau pe sus, iar ea isi incolaceste picioarele pe talia mea.
"Ce zici sa mergem la mine?" o intreb cu ochii mari.
"Pai......buna idee." acest raspuns ma face sa zambesc si sa o strang si mai tare in brate.
Di perspectiva lui Kate
Imi place ideea lui. Prefer oricum sa stau cat mai departe de acea persoana. Nu pot sa cred ce mi-a ascuns. O urasc. Dean ma da jos din brate si ma ia de mana. Ne-am urcat in masina si am plecat. Am ajuns la Dean acasa. O casa imensa. Ma conduce inauntru si ma pune pe un pat.
"Asteaptama iubito." imi spume zambind si pleaca afara din camera. Ma asez confortabil si il astept.
Intra deschizand usa cu piciorul avand in mana o tava cu capsuni si frisca. Ramane intr-o pozitie tare amuzanta cand ma vede in sutien si fusta foarte scurta.
"Asa te vreau iubito." mormaie printre buze.
"Cum asa?" il intreb si imi dau jos breteaua de la sutien.
"Da asa." in sfarsit se misca si el si vine inspre mine. Asaza pe noptiera tava si ia un capsune.
"Ce vrei sa faci?" il intreb deoarece nu isi indreapta mana cu capsunele spre gura mea.
"O sa vezi."
"Dar.... Dean ce faci?" il intreb speriata
"Nu te teme iubito nu iti fac nimic. Acum intindete pe spate. Fac ce imi spune si ma intind pe spate. Se apropie cu capsunele spre mine il trece prin frisca si mi-l pune pe abdomen. Simt fiori prin tot corpul, dar nu stiu de la ce de la capsunele care este rece sau de la barbatul de langa mine. Mai ia un capsune si ptocedeaza la fel pana la 3.
"Iti place iubito?" ma intreaba acesta zambind pervers.
"La nebunie iubitule." prefer sa fiu aici decat cu acea persoana ingrozitoare. Il iubesc si am incredere in el ca nu ma v-a trada niciodata. Incepe sa muste dintr-un capsune pana il termina la ultima bucatica mi-a atins usor pielea cu dintii ceea ce m-a facut sa scot un mic gemat. Chestia asta ma face sa il doresc din ce in ce mai mult. Incepe sa il muste si pe cel de al doilea la fel de senzual doar ca la ultima bucatica m-a prins destul de tare de piele deoarece m-a durut si am scos un urlet micut. La al treilea capsune nu am mai muscat si la bagat in gur pe tot fara sa ma mai muste.
"Si acum ce ai de gand sa ma lasi cu frisca asta pe mine?"
"Normal ca nu iubito."
"Atunci sti ce ai de facut."
"Da sefa." scoate limba si mi-o arata ma aplec spre el ca sa i-o musc, dar se retreage.
"Nu asa repede iubito. Asta mai incolo." ma uit urat la el, apoi ma intind din nou. Cand limba lui face contact cu pielea mea simt cum.........

Uite si acest capitol am incercat sa il fac mai interesant dar nu cred ca am prea reusit. In fine sper sa va placa si sa votati si sa comentati. Va pup :* :* :*

Hidden loveWhere stories live. Discover now