18

1.5K 19 0
                                    

Ik hoor allemaal gekke stemmen in me hoofd. Alweer zo'n nacht dat ik niet slapen kan. Zuchtend sta ik op en loop naar de badkamer. Ik neem een douche en zie op de klok. Het is al bijna half 6. Heb ik dan toch wel geslapen? Vermoeid kijk ik op het 'schema.'  Vanmiddag en vanavond een klant en s ochtends werken in de club. Ik trek maar weer wat aan en wacht op Natasja of Ryan die me eten brengen. Na een uur naar buiten te hebben gestaard kwam Ryan met een kop thee en een boterham. 'Ja hier red ik het mee.' zei ik bot. 'Oké goed.' zei hij. Hij weet wel wat ik bedoel. Ik at het op toen hij wegging.

Ik loop door de club. Hier en daar moet ik een wijntje brengen. S ochtends mag er geen bier worden getapt. Dat is om vervelende klanten weg te houden. Anders drinken ze door en door. 'Kan ik je spreken?' vroeg Joshua aan mij. 'Best.' mompelde ik. Hij gaat vast zeuren dat mijn klanten niet zo tevreden zijn. Ik heb een regel waar ik me aan houd en wil houden: zolang ik niet tevreden ben is niemand dat. We liepen het kantoortje in. 'Dus hier besteed je al het geld aan?' zei ik bot. Ik ging langs beeldjes en schilderijen. 'Nou nee hoor, dat verdien ik zelf.' zei hij. 'Ja door middel van ons.' zei ik. 'Je moet eens goed luisteren.' zei hij en ging zitten. 'Nee ik moet niet luisteren. Ik ben hier gedwongen gebracht dus ik sta eigenlijks onder niemands naam getekend hiero.' riep ik. 'Je staat onder Ryan.' zei hij en wees iets aan. Ik pakte het papier en scheurde het. 'Nu niet meer.' zei ik. Hij drukte op een knopje.
Niet veel later kwam Ryan binnen. 'Problemen?' vroeg hij. 'Er zit een probleem voor me.' zei Joshua en legde het uit. 'Ik zal wel even met haar praten. Regel een nieuwe chick voor de klant die ze vanmiddag zou moeten hebben.' zei Ryan en trok me mee. 'Blijf met je tengels van me af.' riep ik. Sommige mensen keken om. Ryan sloeg zijn hand voor me mond en duwde me mijn kamer in. 'Nu moet je goed luisteren!' riep hij. 'Vertel.' zei ik. Hij kwam naar me toe en zou me een klap geven maar ik ontweek. 'Je zou toch beter moeten worden.' zei ik.
Het was avond. Me klant kwam zo.
Ik snap niet hoe je met een meisje van 16 seks wilt hebben.
Ik zat op me bed. Er werd op de deurgeklopt en toen kwam er iemand binnen. 'Jij bent me klant?' vroeg ik. 'Ja.' zei hij. 'Mag ik vragen hoe oud je bent?' zei hij. '16 en jij dan?' vroeg ik. '18, ik ben niet een echte klant ik ben hier voor onderzoek maar wel mondje dicht.' Ik knikte. 'Wat doe je hier op zo'n leeftijd?' vroeg hij. 'Loverboy..' zei ik. 'Tuurlijk!' riep hij ineens. 'Te hard.' fluisterde ik. 'Ohja, je bent wel knap.' zei hij. 'Eh dankje.' zei ik. 'Hoeveel moet je voor deze tijd?' vroeg hij. 'We hebben in zo'n tijd niet veel kunnen doen dus ehm 25?' zei ik. Hij gaf me 30. 'Bewaar die 5,- voor jezelf en het briefje.' zei hij. Ik opende het briefje. Ik glimlachte. Het was zijn nummer. Ik pakte het bakje en deed er 10,- en het briefje in. 'Over 3 dagen kan ik je bellen.' zei ik en liep met hem mee naar de deur. Hij verliet de kamer en Natasja kwam het geld halen. 'Je hebt er al iets van?' vroeg ze. Ik knikte. 'Ik zal even aan Ryan vragen of je morgen al op straat werken mag.' ik knikte en ging douchen. Er werd op de deur geklopt. Ik deed een badjas aan en deed open. 'Ryan..' zei ik en liet hem binnen. 'Je mag morgen op straat werken, onder een voorwaarde; gedraag je.'  ik knikte. Hij gaf me een boekje. 'Geef me een seintje als je iets niet begrijpt.' en met die woorden ging hij. Ik bekeek het. Wat zou er anders moeten wezen? 
Nadat ik het heb gelezen trok ik wat aan en liep richting de club. 

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now