25

1K 18 4
                                    

Ik zit nu al 2 uren met me broertje te praten. Hij had zijn dekbed van zijn kamer gehaald en de matras die onder mijn bed lag er weggehaald. 'Ik ga je beschermen.' zei hij en maakte zijn bed op. 'Wat ben je toch een schatje.' zei ik. Hij gaf me een kusje. 'Van mama moet ik jou laten slapen dus ik kom straks weer.' zei hij. 'Is goed, mijn beste vriend.' zei ik en gaf hem een knuffel. 'Welterusten.' zei hij en sloot de deur.

Ik werd na twee uurtjes wakker. Ik hoorde een melodie van me mobiel. Een smsje.

Hey Zoë, hoe gaat het met je? Met mij gaat het stukke beter. Ik begin al wat aan te sterken en heb net lekker geslapen. Misschien kunnen we vanavond weer samen skypen. Tijdje geleden :) Ik ben super duper blij voor ons dat we vrij zijn. Ik hoop je snel weer te zien, eerst maar beter worden. 100.000 kusjes Kayla <3

Super lief. Ik stuur haar een berichtje terug en loop naar beneden. 'Wat ruikt het heerlijk hier!' roep ik. 'Je broertje wou pannenkoeken voor je maken.' zei me moeder. Met zijn drieën begonnen we te eten. Na het eten ging ik skypen met Kayla.
Het is gelukkig allemaal goed met haar. Me moeder kwam naar boven gerent en zei: 'Er is telefoon en omdat het nieuws voor jullie beide is, geef ik hem aan jou.' Ik deed hem op de luidspreker zodat Kayla mee kon luisteren. 'Kayla en ik luisteren beide mee.' zei ik. 'Goed,' zei de man aan de telefoon, 'zoals jullie weten is Joshua opgepakt. Hij zal jullie geen kwaad meer doen want hij moet hier een flink aantal jaren zitten want hij heeft bekend. Dat is niet alleen het goede nieuws, ook Ryan hebben we opgepakt. Hij heeft nog niet bekend maar dat komt wel.'
Ik keek me moeder aan en ik hoorde Kayla huilen en juichen. Zelfs haar moeder kwam in het beeld nu. 'Wat geweldig.' riep ik. Ik begon ook te huilen. Mijn moeder troostte me. 'Eindelijk een normaal leven, zonder viespeuken op ons pad!' riep ik.

~The end ~

Bedankt voor het lezen & stemmen!
Zouden jullie zo lief willen zijn om mijn andere boeken ook te bekijken?

- This is so bad (VOLTOOID)

- Binnenkort een nieuwe. hou het in de gaten of laat een reactie achter als je een bericht wilt ontvangen. maart 2023

In de handen van een LoverboyOù les histoires vivent. Découvrez maintenant