HEYECAN

1K 58 0
                                    

Gözlerimi açtığımda Salihin yüzünü gördüm bana bişeyler söylüyordu ama tam olarak onu anlayamıyordum.Keskin bir kolonya kokusunu içime çekince iyice toparlandım.Gözlerimi tekrar açtığımda biran içimden nerede olduğumu kestirmeye alıştım salihin odasında bayıldım mı neden böyle oldum biranda rezil olmuştum ona karşı Allahım.Salihin odası çok büyüktü genel olarak odasında gri ve mavi tonları hakimdi .Garip bir durum bu kadar zengin bir çocuk neden özel okul yerine devlet okulunda okusun ki ayrıca hiç lüks hayatı varmış gibi giyinmiyor yada kimseye hava atmıyordu. Salihin sesiyle irkildim ve düşüncelerimden sıyrıldım.

-Güler iyi misin ?

-İyiyim merak etme seni görmek için gelmiştim ya kusura bakma .Dedim ve kendimi toparlayıp ayağı kalkmaya çalıştım.

-Dur dur hemen kalkma tekrar düşebilirsin .Dedi ve beni yatağına oturttu.Tekrar bayılmamı sağlayabilirdi böyle yaparak bunun farkında değilmiydi gerçekten yaprak gibi titrediğimi farketmiyormuydu.

-iyiki geldin seni çok özledim .Dedi ve boynuma sarıldı o kadar savunmasızdım ki şuanda duygularıma söz geçiremiyordum sanki nasıl bana bu kadar yakın davranabiliyordu hiç çekinmiyormuydu .Belki de çevresinden dolayı böyle rahattı sonuçta zengin bir ailesi ve çevresi vardı böyle şeyler ona rahat gelebilirdi.Kendimi geri çekerek gülümsedim.

-Seni merak ettim ama şu halime bak .Derken gülmeye başladım .

-Sen nasılsın neden gelmedin okula?? Dedim ve merak eden gözlerle ona baktım.

-Dün maçta terlemişim galiba grip oldum . Dedi ve öksürmeye başladı.

-Doktora gittin mi ?.Dedim ve yavaşça ayağı kalktım .

-Gittim ilaç verdi ama içmek istemiyorum.Derken yaramaz çocuklara benziyordu.Ama ilaçlarını içmesi gerekiyordu.

-Nerde ilaçların?

-Aynanın önündeki sehpada .Dedi ve yatağına doğru yattı.Ayna boydan uzun ve dar bir aynaydı çerçevesi gri işlemelerle donatılmıştı.Aynada kendimi fark edince kendimi buraya ait hissetmedim ne yapıyordum ben böyle asla yapmayacağım bir durumdaydım şuanda .Moralim biranda bozulmuştu ilaçları alıp yandaki sürahiden bir bardak su doldurdum ve salihe uzattım ilaçlarını .

-İlaçları içmek istemiyorum.Dedi ve yüzünü buruşturdu.

-O zaman seni görmeye gelemem bi daha e sınavlarda başlıyor artık görüşemeyiz kiiii . Dedim ve sinsice gülümsemeye başladım

-Ya tamam tamam içerim ama çok acı.

-Ağzını az daha aç bakayım .Dedim ve elime aldığım hapı ağzına attım.

-Yut yut eritmeden .Dedim ve suyu uzattım ona .Lafımı dinleyip yuttu ilacı ama yüzü limon yemiş gibiydi çok komik görünüyordu.

-Tamam yuttum işte oldu mu ?.Dedi ve zor bela gülmeye başladı .

-Tamamdır oldu .Dedi ve zafer kazanmış gibi hissettim kendimi.

-Benim artık gitmem lazım .

-Biraz daha kalsaydın

-Yok geç oldu ziyaretin kısası makbul demişler. Dedim ve çantamı sırtıma aldım.

- Yarın görüşürüz o zaman okulda .Dedi ve beni yolcu etmek için aşağı doğru inmeye başladı.

-Sen inmeseydin ben giderdim

-Yok iyiyim biraz daha .Dedi ve yine öksürmeye başladı . Öksürürken kasları şişiyordu sanki o kadar güçlü görünüyordu ki gözüme onu kimse yıkamazmış gibi hissettiriyordu bana .

Benim DünyamWhere stories live. Discover now