0.2

71.8K 1.9K 226
                                    

Oy ve yorum yapmayı unutmayın.

İyi okumalar...

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

•~•~•~•

"Ay bu altınlar ne güzelmiş kız! Nasıl da yakışır güzel gelinimize"diyen Nuran ablaya göz devirdim. Boynuma taktıkları ağır altın kolyelere ve bileğimdeki bileziklere hayran hayran bakarlarken ben hâlâ haber vermeyen Sencer'i düşünüyordum. Bu beni kaçıracak diye hazırlıyorum kendimi iyice. Yani fiziksel olarak hazırım. Ama ruhsal olarak daha yeni hazır oldum. Gelmesi lazımdı artık.

"Hadi gidin yatın! Saat geç oldu hâlâ bunlara bakıyonuz"dedim Nuran ablaya ve kızı Gülsüm'e. Nuran abla evdeki mutfakla ilgilenen ablamdı. Kızı da ona yardım ediyordu. Benden iki yaş küçüktü ama çok tatlı bir kızdı. Ama şu an cidden kaçmam gerekiyordu ve tatlılıklarını gözardı etmek zorundaydım.

Güç bela takıları çıkardık üzerimden. Alırken resmen çıldırmıştım. Sayın(!) kayınvalidem beni takı seçmem için götürmüş hepsini kendi seçmişti bir de. Mümkün değil bu kadınla anlaşamazdım ben. Anneme bile fırsat vermemişti. Kendi beğenip alıyordu.

Eşyaları kenara koyup pijamaları giyindim. Koşarak gidip masamın çekmecesinde sakladığım buruşmuş kağıt parçasını çıkardım.

Sencer yeni numarayı kağıda yazıp camdan içeri atmış ve gitmişti. Bu evlilik süresi boyunca tek başıma evden çıkamıyordum. Laf söz olurmuş diye kayınvalidem uyarmıştı annemi ve beni. Kadın kendini despot etmişti başıma!

Kağıdı açıp aynı zamanda telefonu çıkardım. Şu numaraya mesaj atmam lazımdı. Sencer'in tam şu an beni kaçırması lazımdı. Şu takıları alsam yeterdi yanıma. Bir de Rıfkı'yı aldım mı tamamdı. Başka hiçbir şey almayacaktım. Gidecektim direkt. Bekleyemezdim artık. Yarın yine o kadınla çarşıya gidecektim. Tahammülüm kalmamıştı.

Sinirle söylenirken numarayı yazmaya başladım. Rakamları okumak için kağıdı gözüme soktum bile diyebilirim.

"Ulan salak çocuk! İnsan rakamları çirkin yazar mı lan! Bu 1 mi 7 mi? Allah seni kahretmesin! Pü!"

Sinirle kağıdı fırlatıp mesajlara girdim. Doğru numara olmalıydı. Zor bela da olsa okumuştum rakamları. Yanlış olsa da kaçırsındı beni!

Mesaj kısmından yazacakken kapım tıklandı ve hemen sonra Ragib abimin sesi geldi.

"Şifa uyu hemen. Yarın erken kalkacan. Ateş haber etti yarın alışverişe gideceksiniz!"dedi. Bunu demesiyle elim ayağım dolandı resmen. Ateş abi ile alışverişe mi gidecektim? O Allah'ın cezası çeşmenin başında kızlar damatla yapılan alışverişten de bahsetmişti. Buna asla izin veremezdim. Bu çok...çok kötü bir şeydi! Hemen kaçıp gitmem lazımdı!

Hemen!

•~•~•~•~•

0536***: ulan bunlar beni var ya deli eder. Dayanamıyorum artık ya!

0536***: yok ben kaçıcam kalamam burada. İki gün evvel konuştuk o kadar gel beni kaçır. Hadii. Gittik bi de düğün alışverişi yaptık!

0536***:Bayılıcam gel kaçır beni! Tut sözünü hadi! Eğer bugün kaçmazsam yarın berbat bir şeye mecbur kalıcam

0536***: Kaçır beniii!

0533***: Ne kaçırması?

0536***: bu numarayı babanın hatrına değiştirmedin ya oğlum. Beni kaçırıcaktın bulamasınlar diye no değişicektik öyle dedin ya gece ben de değişicektim hatta ama puşt abim dışarı bırakmadı

0533***: Bu numaradan emin misin?

0536***: boşver numarayı gel kaçır benii geel

0533***: ?

0536***: bak ben dayanamıyorum ciddi ciddi everiyolar çabuk gel beni kaçır diyorum sana, ne laf ettin ya. Bilmiyomuş gibi yapma! Vaz mı geçtin lan! Geçemezsin!

0536***: Çabuk gel camın altına atlıycam çabuk çabuuuk

0536***: Açtım camı hadi çabok

0533***: Dur lan manyak!

0533***: Atlama boş yere

0536***: Tamam gel ki üzerine atlayım hade!

0533***: Boş yere derken onu kastetmedim

0533***: Allahım ya!

0533***: Anlamıyor musun? Bu numara senin aradığın kişinin değil yanlış numaraya yazdın

0536***: inan hiç farketmez yeter ki beni kaçırın!

Kız Kaçıran |Askeri Texting|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin