10. The interview

327 12 3
                                    

Pov Karin

Dus wat zal ik eens gaan doen? Ik heb nu het hele appartement voor mezelf. Ik heb nog geen zin om alle spullen uit te ruimen, dus ik zet de TV maar aan. Ik ben een beetje aan het zappen totdat ik een sms krijg. Hij is van Harry!

Heey Karin! We are in the studio right now and we go live in 2 minutes! We are back in 2 hours. Xx Harry

Live in 2 minuten? Wacht welke zender? Ik spring van de bank en kijk wat er op de tafel ligt. Sleutels, tijdschriften, krant, zak chips... Zak chips?! Ik neem de zak chips mee naar de bank. Waar ligt de TV-gids in dit huis?! Ik kan de TV-gids niet vinden dus druk ik maar op een aantal knopjes van de afstandsbediening. Ja! De goede zender! Er klinkt een voor muziekje en verschijnt er een man in een stoel in beeld. Ik ga lekker zitten en maak de zak chips open. Nou. Ben benieuwd..

Welcome, everybody! My name is Steve, and tonight, we have 5 special guests! Here is.. One Direction!!

Het publiek begint heel hard te juichen en de jongens rennen de zaal in. Ze gaan netjes in een rij op de bank zitten. Let the interview begin!

Hi guys! How are you? vraagt Steve. "Good, thank you." zeggen ze in koor.

Het is een best lang interview maar er zijn jammer genoeg niet zo'n hele leuke vragen. Anders was ik misschien nog iets leuks over Harry te weten gekomen! Steve is even stil en kijkt op zijn kaartje. Er verschijnt een grijns op zijn gezicht.

"An another question! How is the love?" Het wordt meteen stil in de zaal. "Nothing special." zegt Zayn en hij kijkt snel even naar Harry. "Well, we have to say you are secretly guys!" lacht Steve. De jongens kijken elkaar raar aan. " Oh, come on! Don't tell me you don't know where I talking about!" Alle jongens  kijken verbaasd. "Oh, come on Harry!" De camera zoomt in op Harry die een klein beetje rood wordt. "Let's have a look on this picture." zegt Steve en hij wijst naar het TV-scherm naast hem.

Mijn ogen worden groot en ik laat de chipszak vallen. Ben..ben ik dat?! Op de foto rennen Harry, ik en Louis heel hard met een groep meiden achter ons aan. Die foto is vast gemaakt door een van die rotmeiden! Ook Harry weet precies waar het over gaat. Hij is nog roder geworden!

"Tell us, Harry. Who is this girl?" vraagt Steve met een big smile op zijn gezicht. "Well..uh.." stottert Harry. Niall en Zayn zitten zachtjes te lachen. "Harry, you tell us after the advertising. Bye!"

Steve zwaait nog even naar de camera en dan begint het reclameblok. Pfff. Ik ben benieuwd hoe Harry dat gaat oplossen. Meteen krijg ik weer een smsje van Harry:

Have you see the interview? x

Snel iets terug typen:

Yes, I have. x

Okay, dat is ook niet veel.

Is it okay if I say the trued? That you are my girlfriend.

Yes, that's okay. It is a little bit stupid when we tell a lie.

Haha, yes. Well, we co live in 4 minutes. See you soon! xx

Okay. Bye! xx

Bedenk je Karin. Er zal veel gaan gebeuren. Iedereen zal weten dat jij met Harry Styles van One Direction hebt. Veel gedonder, maar vergeet niet waarom je met hem hebt: je vindt hem verschrikkelijk leuk. Okay..haal diep adem. De reclame is bijna voorbij.

" Welcome! So.. This is where everybody have waiting for." zegt Steve.

Wat kan die man overdrijven, zeg!

"Who is that girl?" "Well, Steve. That's my girlfriend."zegt Harry trots. "No way! Harry Styles is no longer single! Tell us every thing!" roept Steve.

 De rest van het verhaal ken ik. Ik ga maar eens wat opruimen. Als ik mijn spullen in mijn kamer heb gedropt, hoor ik opeens stemmen. Ah! De jongens zijn terug. Ik loop mijn kamer uit naar beneden. "Hey, Karin!" roept Louis. Alle ogen zijn nu op mij gericht. "Do you liked the interview?" vraagt Zayn. "Yes! But I haven't seen the whole interview." zeg ik. "Okay, do you like something to drink?" vraagt Louis. "No, thank you. I think it is better to go sleep." "O that's okay. Sleep well!" zegt Louis. "Sleep well!" zeg ik en dan loop ik de trap op. Snel trek ik een pyjama aan en ga op mijn bed liggen. Dan wordt er mop mijn deur geklopt. "Karin? Can I come in?" Ik hoor aan de stem dat het Harry is. "Yes!" Langzaam gaar de deur open. Harry loopt naar binnen en komt bij me op bed zitten. Hij zegt niks. "Is there something wrong?" vraag ik aan Harry. Verschrikt kijkt hij op. "No! No. It's..." Hij staart naar z'n voeten. Hij komt denk ik niet zo goed uit z'n woorden. Ik ga naast hem zitten en pak zijn hand. Hij voelt koud aan. Hij kijkt me nu recht in de ogen aan. "I really love you Karin." zegt hij zacht. Ik wordt helemaal warm van binnen. "I love you to." zeg ik. Langzaam komen onze gezichten bij elkaar. Zachtjes voel ik zijn lippen op de mijne. Ik doe mijn ogen dicht. Hij slaat zijn armen om me heen en ik sla mijn armen om zijn nek. Ik ben even helemaal van de wereld. Langzaam laten onze lippen elkaar los. "Harry?" vraag ik zachtjes. "Yes?" "Do you.. Do you like to sleep here tonight?" vraag ik. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. "Of course." Ik ga in mijn bed liggen met mijn rug naar Harry toe. Ik hoor de deur open gaan en even is het stil in m'n kamer. Ik hoor voetstappen en de deur gaat weer dicht. Achter me hoor ik hoe hij zijn shirt uitrekt en zijn pyjama aantrekt. Hij gaat tegen mij rug aanliggen en hij trekt de dekens over ons heen. "Sleep well." zegt hij zachtjes en hij geeft een kusje op mijn wang. "Sleep well." antwoord ik en ik doe mijn ogen dicht. Meteen val ik in slaap.

A dream come trueWhere stories live. Discover now