6. A day in the park

512 13 0
                                    

Heey iedereen sorry dat ik zolang niet heb geschreven. Ik had het nogal druk.. Hier is het nieuwe deel van a dream come true! Bedankt voor al het stemmen enzo. Daar ben ik echt super blij mee! Vooral omdat dit mijn eerste boek is. Veel plezier en blijf stemmen!

Greetz Katie xxx

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pov Karin

"Zeg Karin.. wat doe jij eigenlijk bij die jongens van one di.. nogwat?"vraagt mijn moeder opeens. Ik ga haar natuurlijk niet zeggen dat we gisteren verstoppertje hebben gespeeld. "Nou... ehhh we hebben gewoon... wat gekletst enzo."  Mijn moeder kijkt me niet aan. "Misschien moet je maar met ons mee vanmiddag. Dan zie je nog eens wat van de stad." " Wat? Waarom? Jij vindt het toch altijd prima als ik mijn eigen plan trek? En bovendien heb ik al met Harry afgesroken vanmiddag, in het park!" Niemand zegt iets. Mijn vader bemoeit zich er niet mee. "Okee dan. Maar ik wil wel dat je bereikbaar bent." Wat een gezeur. Ze kan me toch altijd bellen? "Oké. Tot straks dan."

Als ik buiten sta bedenk ik me dat ik veel te vroeg ben. Harry had me gesmst om 2 uur naar het park te komen. Het is pas kwart voor 1! Maar ik ga niet terug, nog meer gezeik aan m'n kop. Dan maar wat eerder.

Pov Harry

Ik hoor wat gesmoes. Toch niet al weer.. Het licht gaat aan en Louis duikt op me gevolgd door Zayn en Niall. Ik kan ok nooit meer eens fatsoenlijk uitslapen. "WAKE UP!!!"roepen ze in  koor.

Even later zitten we aan het ontbijt. Niall zit te eten alsof hij de trein moet halen en Liam komt nu pas aangelopen. Ik ga ze niet vragen waarom ze hem niet wakker hebben gemaakt. Ik ben de enige die geen joggingbroek aan heeft. "Ga je ergens naartoe ofzo?" vraagt Niall met een mond vol eten. "Ik ga vanmiddag naar het park." "Wat moet jij in het park?" vraagt Zayn. "Ik heb daar afgesproken met iemand." "Toch niet met Karin?" zegt Liam. "Ehh.. toch wel. Hoezo?" "Zij is toch niet jou type man." Iedereen is stil en kijkt verbaasd naar Liam die rustig zijn thee opdrinkt. "Wat bedoel je zij is niet mijn type?" vraag ik een beetje chargerijnig. "Nou gewoon." "Waar bazel je over?" "Nou.., denk je niet dat ze je alleen maar leuk vindt omdat je lid bent van 1D?" Niall stop met eten en Zayn kijkt van mij naar Liam en weer van Liam naar mij. Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Laten we het het een beetje gezellig houden oké?" zegt Louis opeens. "Als Harry haar echt leuk vindt moet hij dat toch zelf weten? Ik bedoel dat is toch zijn keus." "Ik vind haar niet leuk."zeg ik. Nu zijn alleogen op mij gericht. "Tuurlijk." zegt Liam. "Ik vind haar alleen erg aardig." "Doe niet zo raar. Wij zien ook wel dat je haar leuk vindt." zegt Liam. Nu is de maat vol. "Waar bemoei jij je mee!" roep ik. Ik loop naar de gang, pak mijn jas loop de deur uit. Dan maar wat eerder.

Pov Karin

Het is niet druk in het park terwijl het erg mooi weer is. Harry is er pas over 3 kwartier dus ga ik maar op het bankje zitten. Ik zet mijn muziek aan en doe mijn oortjes in. Als ik muziek luister vergeet ik alles om me heen. Ik playback mee. Zo lijkt het net alsof ik degene ben die zingt. Heel zachtjes zing ik mee.

Pov Harry

Als ik wat verder het park inloop zie ik Karin zitten op een bankje. Wat doet die hier zo vroeg? Eigenlijk ben ik niet zo in de stemming maar toch wil ik haar verassen. Ik loop via een struik naar de achterkant van het bankje. Ik loop dichterbij... Ik word afgeleid door gezang. Ik zie dat het Karin is die zingt. Het is mooi en ik herken het liedje maar ik weet niet meer waar ik het had gehoord. Maar het is wel zacht. Zonder haar te verassen ga ik naast haar zitten. Ze schrikt alsof ze is betrapt en snel stopt ze haar mobiel in haar zak. "Hello." zegt ze. "Haay." zeg ik. "That was beautiful!" "Did you hear me?" "Yeah! Well.. it was not really loud.. I've heared that song earlyer. But I don't know where it come from." "I have sang something on youtube..." "That was it! I was really great! Do you often sing?" "No only when I am alone.." "What? You sing awesome! Can I heare more? Ik kijk haar smekend aan. Ze twijfelt. "Do you wanna do that for me?" zeg ik zachtjes. "Okay then. But not here." "Yes! I arrage a place!" Wat zeg ik nu? Een plek regelen? Ik zou niet weten waar! Misschien in ons appartement, maar de jongens zien me aankomen. Misschien als ze allemaal weg zijn. Vanavond gaan we met zijn alle naar de film. Als ik afzeg gaan zij met zijn vieren. "Can you come tonight?" "I don't know. I had a argument with my parents. I think they are angry on my. Maybe I have to stay at the hotel for a whole day." Karin kijkt verdrietig. "Maybe you can sleep by us?" Karin kijkt me met grote ogen aan. "I..I mean you can sleep in my bed and I sleep in a sleeping bag." "Yeah that 's a good idea." Ik geef Karin een kus op haar voorhoofd. Ze ziet er al minder verdrietig uit. "Let 's have a drink! I know a shop with the best milkshakes in the world!"

A dream come trueOù les histoires vivent. Découvrez maintenant