7. Angry fans

470 11 0
                                    

Hallotjes! I'm very happy! Ik heb super veel leuke reactie's binnen gehad en er is nu al 21 keer gestemt! OMG. Even tussen door ik heb een super leuk idee voor een nieuw boek! Eigelijk wil ik eerst dit boek afmaken maar ik ben super enthousiast. Dus ga ik binnenkort toch maar een begin maken denk ik. Veel plezier met het nieuwe hoofdstuk!

PS: ik zal binnenkort niet meer zo vaak en snel iets uploaden because ik krijg weer nieuw huiswerk :(. In het weekend probeer ik zoveel mogelijk te schrijven. Daarom dit extra lange hoofdstuk! (Tenminste ik heb mijn best gedaan ;))

xxx

-------------------------------------------------------------------------------------

Pov Louis

Ik hoor de deur dichtslaan. "Wat was dat voor een actie?" vraag ik aan Liam. "Karin is toch aardig?" "Jawel hoor." zegt Liam. "Maar?" vraag ik. "Maar niks." zegt Liam. "Ik ga even douchen." en hij loopt weg. Zayn en Niall kijken me raar aan. "Ik ga wel even met Harry praten dan." Ik pak mijn jas en loop de deur uit.

Harry zei dat hij naar het park ging dus loop ik naar het park vlak bij het hotel van Karin. Als ik bij een vijver sta kijk ik om me heen. Daar! Aan de overkant van de vijver. Het pad loopt nogal om dus neem ik een kortere weg waardoor ik achter het bankje terrecht kom. Ik hoor Harry praten: "You can sleep in my bed and I sleep in a sleeping bag." Wat? Komt Karin logeren ofzo? "Yeah, that 's a good idea!" hoor ik haar zeggen. Dan zegt Harry nog iets wat ik niet versta omdat er wordt gegild achter mij: "Look! That's Louis Tomlinson from One Direction! Aaahh!!!" Ik kijk acherom en zie een hele kudde gillende meisjes op me afkomen. Shit, Harry en Karin zijn er al vandoor. Ik ga bij het bankje staan om te kijken waar ze heen gaan. Ze lopen hand in hand het park uit. Ik moet ze waarschuwen. Ik ren achter ze aan. "Harry! Karin! Look out!"

Pov Harry

Ik zie Louis die naar me toe komt rennen met veel meisjes erachteraan. "Karin we have to run!" We rennen met zijn drieën het park uit. We steken de straat over, rennen de hoek om en dan een zijstraatje in. "O nee! Het loopt hier dood!" Al die tijd heeft Karin mijn hand nog niet los gelaten. Het gegil komt dichterbij. "Verstop je achter de containers!" roept Louis. Maar het heeft geen zin, ze hadden ons al gezien. We worden tegen de muur gedrukt en zo'n beetje dood geknuffeld. Ik probeer Karin's hand vast te houden maar het gaat niet. "Karin!"roep ik. "Stop it I will give you some signs, but don't hurt Karin!" Het geduw wordt erger. "Karin! Where are you!?"

Pov Karin

Ik probeer weg te komen uit deze massa. Harry is onbereikbaar. Ik word zo'n beetje platgedrukt. Eindelijk kom ik vrij. Ik kan Harry niet eens zien vanaf hier. Er worden foto's gemaakt en er wordt geduwd en getrokken. Dan stopt er een auto. Er stapt een gespierde man uit loopt de massa in. Ik denk dat het hun bodyguard is. Meisjes lopen weg met een big smile op hun gezicht. Ook meisjes die net vooraan stonden lopen nu de zijstraat uit. Dan komen er twee naar mij toe gelopen. "Wie ben je en wat doe jij met Harry?" vragen ze tegelijk. Blijkbaar komen ze uit Nederland. "Waar hebben jullie het over?" vraag ik. "We zagen je hand in hand." zeggen ze bijna huilend. Ik voel dat ik rood word. "Nou, ik.." ik kan mijn zin niet eens afmaken. "Harry is van ons!" Ik voel een klap in mijn gezicht. De meisjes zijn vuurrood. Het volgende moment lig ik op de grond. Ik wil opstaan maar dan volgt de volgende klap. En nog een. Een stomp in mijn maag. Ik voel dat mijn lip bloed. Ik zie Harry en Louis de zijstraat uitlopen. Als Harry mij ziet liggen roept hij heel hard: "Karin!!" Dat is het laatste wat ik hoor, want dan wordt alles zwart.

Pov Louis

Ik hoor Harry keihard roepen. Ik kijk en zie Karin op de grond liggen. Paul loop gelijk naar de meisjes en neemt ze mee. "Karin are you okay?" vraag ik. Maar ze reageert niet, ze is bewusteloos. "Karin!" roep Harry. Karin opent haar ogen. "Can you stand up?" vraag ik en ik wil haar een hand geven maar Harry duwt me weg. "What's the problem?" vraag ik. "It's you fault!" roept hij. "What do you mean it's my fault?" vraag ik beledigd. "Why have you followed us? Al these girls has seen you! They followed you and now Karin hurts!" Harry kijkt me boos aan. Paul komt terug. "Common, let's get in the car. I drive you home."

Als we terug zijn leggen we Karin op de bank. Vorige keer lag ik daar en toen heeft Karin mij verzorgd... Nu is het mijn beurt. Ik loop naar de keuken en pak de EHBO-doos. Karin heeft een kleine wond op haar wang. Ik maak het voorzichtig schoon. Karin is wel wakker maar... zo ziet ze er niet uit zal ik maar zeggen. Ik hoor gebonk en de andere jongens komen binnen lopen. "Vas happenin?" roept Zayn. Niemand reageert. Opeens gaat Karin rechtop zitten. "Thank you Louis." zegt ze bijna onverstaanbaar. "How do you feel?" vraag ik. "My head hurts." "Do you want to go home?" vraag ik. Karin antwoord niet. "Karin had an argument with her parents. She stay here tonight." zegt Harry vanuit het niets. "Come, you can rest in my bed if you want." Weer zegt Karin niets. Ze leunt op Harry en loopt mee. Als ze weg zijn vraagt Niall: "Louis, can you tell us what 's happenin?" Ik vertel wat er is gebeurd. Over de meisjes en dat Harry nu boos is op mij. "It is not fair from Harry he is angry." zegt Niall. "I know." zeg ik. "But what can I do?" Het valt mij nu pas op dat Liam al die tijd niks heeft gezegd. Dan komt Harry terug. Hij kijkt niemand aan. Dan zegt Zayn:"Harry, say sorry to Louis." "Why?" vraagt Harry. "It's not Louis fault Karin hurts. And-" "It IS Louis fault!" We schrikken allemaal van Harry. "Heey Harry.. it's okay. It was my fault."zeg ik. "Louis no.."zegt Zayn. "I'm sorry. Could you forgive me?" Harry is even stil. "You can say that to Karin." "Okay." antwoord ik en ik loop rustig naar de kamer van Harry. Zachtjes doe ik de deur open. Het is donker in de kamer. "Harry? Are you that?" "No, I am Louis." "Louis it is not your fault. It is nobody 's fault. I miss my parents and I want to say sorry to them. But Harry really want that I stay here tonight." Ik ga bij Karin op bed zitten."You can stay another time here, isn't it?" "Tomorro is my last day here in Londen. Then I go home." Die had ik niet zien aankomen. Dat zal Harry ook niet leuk vinden. "Shall I drive you to your hotel?" Even is het stil. Dan hoor ik zachtjes: "Yes, please." Samen lopen we rustig naar de woonkamer waar iedereen op de bank zit. "Where is Harry?" vraag ik. "He is in the bathroom. What are you doing?" vraagt Zayn. "I bring Karin back to her hotel. Could one of you tell to Harry?" De jongens kijken elkaar aan. Ze hebben geen zin om dit slechte nieuws aan de chagerijnige Harry te vertellen. Nou, dat vechten ze zelf maar uit. Ik ga met Karin mee.

Bij het hotel kijken Karin en ik elkaar aan. "Shall I walk with you to your room.?" "No, thank you." Dan geven we elkaar een knuffel. "Tomorro is new day. Than you can talk to Harry, you have to rest." Er verschijnt een glimlach op haar gezicht. "Thank you Louis." Dan loopt ze het hotel in. Ik zwaai nog snel even en keer dan om naar de taxi die op mij te wachten staat.

A dream come trueWhere stories live. Discover now