4.Bölüm: Seni bu yatağa gömmezsem

315K 14.2K 2.7K
                                    





Selam Canlarıııım:)


İşte yine bir çarşamba gecesi ve biz geldik:)


Bitanelerim, bölüme geçmeden önce bir şeyi özellikle belirtmek istiyorum. Dün dizi haberini verdikten sonra endişelendiğinizi farkettim. "Dizi yüzünden Savaşma seviş serisini bırakacak mısın, Çatlasın Düşmanlar ne olacak?" diye bir sürü mesaj geldi.


Hayır canlar, hiç öyle bir niyetim yok. Biz dizi için aylardır çok yoğun çalışıyorduk zaten, o zaman nasıl Aşk Nöbeti'ne ve Çatlasın Düşmanlar'a düzenli bölüm geldiyse bundan sonra da gelecek. Bir sağlık sorunu ya da şehir dışı problemi olmadıkça haftada bir gün Serdar ve Hale ile birlikteyiz.


İkinci notum yine dizi ile ilgili, daha doğrusu aldığımız mesajlarla. Bu dizinin benim ya da @NehirErdem7'nin hikayeleriyle ilgisi yok. Mutlaka kalemimizi hissedeceksiniz ama tamamen yeni kurgu, yeni karakterler.


Son notumda Çatlasın Düşmanlar'a döneceğim, bildiğiniz gibi şimdilik hikayemizi çarşambaları yayınlıyorum ama en kısa zamanda cumartesiye geçeceğiz. Çünkü çoğunluk o yönde oy kullandı.


Kafanızı şişirdim ama mesajların ve yorumların hepsine dönemezsem diye bu bilgileri vermek istedim. Şimdi susuyorum ve sizi çılgın çiftimizle başbaşa bırakıyorum:)


Ha, bir de bu bölüm mesaj panomu yağmalayan o üç deliye geliyor. Onlar kendilerini biliyorlar:P Hepinize çok çok çok sevgiler:)


Ayşe



SENİ BU YATAĞA GÖMMEZSEM!!!


Hale uzaklaşan balıkçı teknesinin arkasından baktı kaldı. Bu... bu... bu... inanılacak gibi değildi. Gecenin bir yarısı karanlık boğaz sularında tek başınaydı.


Bu bir insana yapılamazdı.


İnsan düşmanını bile denizin ortasında bırakıp gitmezdi.


Bu bir insanlık suçuydu.


Bu bir insanın değil, bir canavarın yapabileceği bir şeydi.


Bu Hale'nin hayatının en korkunç, en dehşetli, en yalnız, en acıklı, en tehlikeli, en dramatik, en trajik.... yedi saniyesiydi.


Yedi saniye sonra Volkan'ın sürat motoru gelip Hale'nin yanında durdu ve Volkan dümenden kafasını uzattı.


"Hale, naaapıyosun orda balım?"


"Eşşeğin ziki düşmüş, onu takıyorum Volkan! Napıyomuş gibi görünüyorum???"


Volkan gülmemeye çalışarak yavaşça elini çenesine götürdü, düşünüyor pozisyonu aldı.

ÇATLASIN DÜŞMANLAR (Savaşma seviş Serisi 2)Where stories live. Discover now