10.

9.2K 225 56
                                    

"Počkej, ještě mi to neříkej, potřebuju se na to připravit." hlavu jsem si opřela o ruku. "Tak že.." nedořekl, chtěl mě napínat.

"Co znamenají dvě čárky?" zeptal se nechápavě. "Ty idiote!" vytrhla jsem mu test z ruky a podívala se na něj. "Jsem v tom, aspoň podle toho testu." začala jsem panikařit. "Musím na potrat!" vyšilovala jsem a chodila po místnosti.

"Uklidni se." řekl s klidem.

"Uklidni se?! Kurva já nechci parchanta, ani nevím, s kým ho mám. To je průšvih." sedla jsem si na prkýnko s hlavou mezi dlaněmi.

"Půjdeš na vyšetření, aby jsi to měla stoprocentní."

"Jedu tam, teď." zvedla jsem se, vzala si klíčky a běžela k autu. Dojela jsem k nějaké gynekologii a šla k recepci. "Dobrý den, mohla bych jít prosím na těhotenské vyšetření?" vyhrkla jsem na paní.

"Ehm, to se musíte objednat. Hodí se vám to zítra ve dvě?" zeptala se mě.

"Hodí." vyhrkla jsem, aniž bych se nad tím zamyslela. Potom jsme sepsaly nějaké ty papíry a tak dále a mohla jsem jet domů.

Celou cestu jsem nervózně klepala prsty do volantu. Přemýšlela jsem, jak by mi dítě změnilo, ba i zkazilo život. Byla jsem přesvědčená, že ho nechci. Když jsem přijela domů, Rick už na mě netrpělivě čekal.

"Tak co?" usmíval se od ucha k uchu. "Nic, jsem objednaná." sedla jsem si k němu na gauč a položila mu hlavu na rameno.

"Budoucí mamča." řekl Rick nadneseně. "Drž hubu, tohle už nechci slyšet." utla jsem ho.

"Je mi jedno čí by to bylo, pomohl bych ti ho vychovat."

"Ty to ale nechápeš, já ho nebudu mít, prostě ho nechci, tak že žádný tatíčkování."

"Ale.." nedořekl.

"Mlč. Chci ticho." zavírala jsem oči.

"Asi hormony." zahihňal se.

"Nech toho!" zasmála jsem se a praštila ho do paže.

Lehla jsem si na záda a relaxovala. Najednou mi Rick začal vytahovat tričko. "Tak tady je ten zázrak." mluvil mi na břicho, přišlo mi to divný.

"Mám tě moc rád, a maminka určitě taky, jen o tom ještě neví." jak to dořekl, podíval se na mě a zasmál se. "Seš roztomilej." zasmála jsem se a úplně viděla naší společnou budoucnost s miminem.

Rick se ke mně naklonil a políbil mě. Chytil mě za boky a hladil je. Najednou přestal a znovu se naklonil k břichu. "Pozor na hlavu maličký, tohle bude jízda." zasmál se a sundal mi tričko.

"Ty jsi se fakt zbláznil." protočila jsem oči, ale on mě chytil za prsa a začal líbat na krku. Přesunul se k podbrišku a sundal mi kalhoty. Sám se taky svlékl a znovu si lehl nade mě. "Nemám náladu." otočila jsem hlavu od něho. "Tak klidně lež." políbil mě na tvář, roztáhl mi nohy a lupnul ho do mě. Trochu jsem zasyčela bolestí. Rick se opřel o ruce a rajtoval na mně, dokud se neudělal. Potom znova, ale to už jsem usínala. Vím, je to divný, a zrovna u mě.

Ráno jsem se probudila se snídaní v posteli. Ani nevím jak jsem se v posteli ocitla, ale to je jedno. Snědla jsem jí do posledního drobku a šla se osprchovat. Po sprše jsem si udělala oběd a chystala se na gynekologii.

Cestou tam jsem se stavila na zmrzku, měla jsem na ní hroznou chuť. Vlastně na všechno teď mám hroznou chuť.

Přijela jsem tam a sestřička mě hned poslala do takové kabinky, abych se svlékla. Paní doktorka už na mě čekala a udělala mi vyšetření. "Tak co?" zeptala jsem se jí, když se dívala na ultrazvuk.

"Zatím tam nic nevidím, zkusím jiný způsob." řekla a strčila mi do kundy takovou velkou tyč. "Počkat.." zarazila se.


ahoj, omlouvám se, že v neděli nebyl díl, poslední dobou mi to psaní nějak nejde. Vím, že jste se těšili, jestli bude těhotná nebo ne, a já se vám musím přiznat, že vůbec nevím jak dál. Popravdě bych to už asi chtěla ukončit, psát o sexu furt dokola mě nebaví a ten příběh by nedával smysl. Můžete mi napsat, jak bych mohla pokračovat, nebo spíš, jak bych to měla ukončit. Pár dílů ještě bude, ale nevím kolik. Tak jo, děkuju vám, mějte se, pa ♥

Eighteen (Czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat