3.

18.7K 247 18
                                    

Zamávala jsem jim z auta, nastartovala a vyrazila na cestu. Tak, a je to tady - nový život v Amsterdamu!

Rozjela jsem se po dálnici a pustila si písničky na maximum. Cestou jsem se zastavila v mekáči a vydělala si na benzín. Čím? Nějakýmu maníkovi jsem na záchodech vykouřila, začíná mě to bavit.

Snědla jsem si jídlo cestou, abych zajedla tu hnusnou chuť jeho čůráka. Konečně jsem dojela do Amsterdamu, zaparkovala jsem v špinavé ulici, plné prostitutek, zamkla auto a vyběhla po schodech do svého bytu. Lehla jsem si na postel a relaxovala, po dlouhé cestě. Najednou někdo zaklepal, tak jsem šla otevřít. Stál tam nějaký pohledný muž, mohlo mu být tak dvacet. Usmál se na mě a podal mi ruku.

"Zdravím, vy jste tu nová?" potřásal mi jí. "No." nevěděla jsem, co jiného říct. Vypadal docela slušně a chytře, to není můj styl.

"Nechcete pomoct s věcmi?"
"Dobře, jste laskav." zašklíbla jsem se a zatáhla ho ke mě do bytu.
"Počkejte, jen musím najít klíče." ohla jsem se pro kabelku a štrachala v ní.

"Už je mám." prudce jsem se na něj otočila. Rychle zvedl pohled od mého zadku a kývnul. Zasmála jsem se, šla kolem něj a plácla ho po zadku.

"Zabouchni dveře." zavolala jsem na něj ze schodů, než se zpamatoval z toho plácnutí.
"Teda promiňte." zaculila jsem se a šla k autu.

"Myslím, že si klidně můžem tykat." zakuckal se a upravil si nervózně vlasy.
"Okej, já jsem Taylor." vyhrkla jsem při vyndání věcí z auta.
"Rick." začal mi podávat ruku.

"Budu ti říkat Dick." vrazila jsem mu do náručí kufr. Zůstal nehybně stát a civěl na mě.

"No co koukáš, běž běž, Dicku." poplácala jsem ho po zadku, aby pohnul. Vzala jsem do ruky jednu z krabic a stěhovala.

Asi po dvou hodinách jsem si lehla na gauč a vydýchávala. Celý den jsem nekouřila, teda cíga, tak jsem si vyndala krabičku z kabelky a zapálila si. Dick se na mě tak zvláštně díval.

"Chceš taky?" podala jsem mu krabičku. "Ne, ne. Já nekouřím." odstrčil mi ruku a pohrdavě nadzvedl bradu.

"Tak hele frajere,  tohle na mě nezkoušej. Nekouříš? Fajn, ale tyhle gesta si nech pro svou starou." odsekla jsem a foukla mu kouř do tváře.

"Promiň, nechceš tu províst? Po Amsterdamu?" zeptal se provinile, že jsem nemohla říct ne.

"Čekej, jen se převlíknu." řekla jsem a začala se před ním svlékat. Dick otevřel pusu dokořán a zíral. Sundala jsem si vše, kromě kalhotek.

"Jakou?" mávala jsem podprsenkama, aby mi poradil, ale jemu se těžko koukalo jen na ně.
"Tu černou, ale stejně jí nikdo neuvidí." zasmál se stydlivě.

"Nikdy nevíš." mrkla jsem na něj a oblékala se. Když už jsem byla hotová, mávla jsem rukou, aby se zvednul, vzala si prachy, které měly být původně na benzín a zamkla.

"Dicku? Dneska tě naučím žít." šibalsky jsem se usmála, s úmyslem se pěkně opít, popřípadě i zhulit.

"Dobře, to se mi líbí." zaculil se a chytil mě kolem ramen, jak největší kámoš.

"No! Konečně ses trochu otrkal, tak se mi líbíš." zajela jsem mu mezi vlasy a udělala pěknej rozcuch.

Procházeli jsme se po uličkách, drželi se za ruku a poznávali se. "Tvoje záliby?" zeptal se mě. "Mrdání." řekla jsem a dál pokračovala v konverzaci.

Sakra, jdou na mě vášně, zase. Co teď? S Dickem nechci spát, je to fakt milej kluk. Přemýšlela jsem a u toho si kousala do spodního rtu.

"Copak?" zasmál se Dick, teda Rick.
Jen jsem se zasmála a mávla rukou. Zapálila jsem si cigaretu a vychutnávala atmosféru. Když jsem se koukala do Rickových očí, byla jsem nadržená čím dál víc.

Zatáhla jsem ho do klubu, řekla mu, ať si sedne a šla objednat pití.
"Dva Jacky prosím, a do jednoho nějakou tu extázy." mrkla jsem na barmana a podala mu nenápadně peníze.

"Jasně, rozumím." mrkl na mě zpátky a po chvilce mi podal dvě skleničky a ukázal, která je která.

Šla jsem si sednout k Dickovi a podala mu samozřejmě s tou extází.
"Chutná?" popíjela jsem lahodnou whiskey. "Moc." zašklíbl se a hodil do sebe celou sklenku.

Po chvilce už byl v limbu a děsně nahžavenej. Seděla jsem mu na klíně, držila mu límec té sexy košile a zuřivě ho líbala. "Omrdej mě na záchodech." zavrčela jsem mu do ucha, zvedla se a táhla ho za límeček na pánské záchody.

Zatáhla jsem ho do kabinky a sundala mu kalhoty. Hned na mě vykoukl pěknej stoják, tak jsem mu lehce vykouřila. On mi sundal tričko a hodil ho na zem. "Vidíš? S tou podprdou jsem měla pravdu." zasmála jsem se, při pohledu na můj odkrytý hrudník.

Postavila jsem se, sundala si kalhoty i kalhotly, posadila se na přiklopený záchod, roztáhla nohy, naslinila si prsty a začala si zuřivě prstit. Strašně jsem u toho vzdychala, neměla jsem sex pár hodin a už jsem měla absťák.

Dick si dřepnul a začal mi lízat kundu. Jazykem mě dráždil a já si u toho prstila.

"Mrdej mě, tvrdě." vzdychla jsem a roztáhla mu prsty svojí díru. Jemně do mě vnikl a lehce začal přirážet. Nastavil ke mě tvář a začal něžně líbat. Odstrčila jsem ho rukou a začala pánví přirážet, když byl tak neschopnej.

"Víc!" zařvala jsem zarytá do jeho zad. Pomalu zrychloval, ale mě to nestačilo. Vytáhla jsem si jeho čůráka z kundy, posadila si ho na záchod, dřepla si nad něj a začala na něm rajtovat.

"Spolupracuj Dicku!" okřikla jsem ho a skákala na něm jak kamzík. "Dělej!" ryla jsem mu nehty do zad.
"Já už nemůžu!" skoro se rozbrečel, zvedl mě z něho a lehl si na zem.

"Co ty jsi za kokota. Já potřebuju orgasmus! Hned!" začala jsem vyšilovat. Vyběhla jsem nahá z kabinky a tam fronta chlapů. Zoufale jsem se po nich podívala a skočila na toho nejhezčího.

"Chceš to tvrdě?" zavrčel mi do ucha. "Předveď se." zasmála jsem se, konečně chlap pro mě. Zatáhl mě do kabinky, rozepl si kalhoty a rovnou ho do mě strčil. Začal přirážet, opravdu hodně. Zaklonila jsem se a nechala se jím omrdávat. Hekala jsem přehnaně nahlas, až se divím, že tam nikdo nepřišel.

Čím dál tím víc zrychloval a já cítila, že se blížím k vrcholu. Zmáčkl mi kozy a udělal se do mě. Cítila jsem, jak se jeho sperma vlévá do mé kundy, ještě že beru prášmy. V tu chvíli jsem se udělala i já. Vyndal ho ze mě a ještě mi vylízal mojí mokrou kundu. Nasál mojí tekutinu, naklonil se ke mně a vplivnul mi jí do úst. Byla jsem strašně nadržená, tak že jsme udělali ještě druhý kolo.

chudák Dick..
chcete pokračování?
btw : tohle jsem psala narychlo, tajně, tak snad to není poznat *.* :D

Eighteen (Czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat