2.

20.9K 295 14
                                    

Najednou jsem na něm ucítila jeho ruce. Rychle jsem se narovnala a otočila se. "Nebo to můžeme vyřešit jinak." usmál se, rukama mi sjel pod kalhotky a strčil mi tři prsty do kundy, až jsem zasyčela bolestí.

Automaticky jsem ho začala líbat, viděla jsem to tak ve filmech, ale on mi hlavu prudce odstrčil a přirazil s prsty hlouběji do kundy, až jsem sykla bolestí. Položil si mě na zadní sedadla, roztáhl mi nohy a začal prudce prstit až jsem se zády třela o sedadlo. "Dost." zařvala jsem. Hodně mě to bolelo, ale bylo to vzrušující. Cítila jsem, že by mi tam mohl strčit klidně i ruku.

Vyndal ze mě čtyři prsty a strčil mi je do pusy, kde s nimi začal kroužit až do krku. Potom si rozepl kalhoty a vyndal si péro. Chytl mě za hlavu a nasměroval mi pusu přímo k němu, tak jsem ji otevřela a on mi hlavu stlačit dolů. Pak už mě jen držel za vlasy a pohyboval mi hlavou nahoru a dolu. Nikdy jsem nikomu nekouřila, ale bavilo mě to. Mezitím, co jsem mu kouřila, on mi sundal podprsenku a začal mi mačkat kozy. Když už jsem cítila, že má dostatečně tvrdý péro, vyndala jsem si ho z pusy, naslinila si prsty a začala si prstit sama, abych byla dost vlhká. Lehla jsem si a nohy si dala přes zadní a přední sedadla.

"Jak se jmenuješ?" dívala jsem se něj, jak si honí péro. "To tě nemusí zajímat." odsekl a dál se věnoval svému malému kamarádovi, no malému, spíš velkému ale víte jak to myslím.

"Proč?" zeptala jsem se ho, ale on mi vlepil facku. Chytila jsem se za tvář, nevěděla jsem, čím jsem si to zasloužila. "Jsi jenom kurva, dám ti prachy a už tě neuvidím." řekl a tvrdě, bez citu ho do mě strčil.

Hned začal přirážet a já začala hekat. "Kondom!" zařvala jsem, ale on se jen opřel o sedačku a jen mě mrdal, žádný oční kontakt, žádné polibky, žádné doteky, jen sex. Hekala jsem čím dál hlasitěji, až jsem venku slyšela vlastní ozvěnu. Dal mi facku a zacpal pusu jeho spoceným tričkem. Přirážel do mě, až jsem hlavou narážela do dveří auta, ale to ho nezastavilo. Jen se koukal na moje kozy a mrdal mě. Moje kunda zažívala euforii, něco úplně novýho.

Prsty jsem si začala dráždit klitoris a myslela jen na to, že chci orgasmus. Najednou ze mě vytáhl péro, na nic se mě nezeptal a jenom si mě obrátil zadečkem nahoru. A pak mě šukal ze zadu, hodně tvrdě. Klečela jsem na kolenou a kozy se mi třásly, chytil mi je a začal mačkat. Jednou rukou mi začal dráždit krouživými pohyby klitoris - jak laskavé. "Už.." vzdechla jsem a on začal více přirážet. Poslední přiražení a mé tělo zavalila pořádná dávka orgasmu.

Svalila jsem se vyčerpáním na bok a držela si kundu s otevřenou pusou. Taková bolest, ale zároveň slast. Zvedla jsem se, dala si vlasy za ucho a začala mu kouřit. Jeho tělo se rozechvělo, tak jsem si vandala jeho péro z pusy a honila mu. Vystříkal se mi přímo na kozy, otočil si mě a zbytek mi vystříkal do análu. Ještě párkrát přirazil a u toho mi poškrábal celý záda. Celý udýchaný se mi opřel o záda a čekal, dokuď orgasmus nepřejde. Zůstala jsem v tranzu a čekala, co bude dál. Pusa? Obejmutí? Ale on se jen zvedl, oblékl se a šel do svého auta. Rychle jsem nahá vyběhla z auta. "A co ten karburátor?" zařvala jsem a klepala mu na okýnko.

Podíval se na mě, nastartoval a odjel. Zůstala jsem stát, nahá na dálnici s nepojízdným autem. Šla jsem zpátky do auta a viděla tam jeho mrdky na sedadle. Olízla jsem je a znovu si vyprstila. Tentokrát jsem mohla hekat, jak jsem chtěla, ale nebylo to ono.

Oblékla jsem se a zavolala tátovi, že mi chcíplo auto. Byl tu do deseti minut a všechno mi opravil, ani to nebyl karburátor. Ten hajzl mě chtěl už od začátku jen ošukat. Poklidila jsem na zadní sedačce a všimla si nějakého papírku. "Hm, jeho vizitka." řekla jsem si pro sebe. Schovala jsem si jí do výstřihu, třeba se někdy bude hodit. Nasedla jsem do auta a jela domů.

"Tak co Tay, jak sis užila čas s novým autíčkem?" usmála se máma u vchodu, když jsem si zouvala boty. Podívala jsem se na ní a narovnala se. "Celej jsem ho promrdala." ironicky jsem se usmála a šla ke svému pokoji. "Co že?" zařvala máma na chodbu. "Myslím tím, že jsem si to moc neužila, když mi chcíplo." zalhala jsem, abych od ní měla pokoj, zavřela dveře a lehla si na postel. Rozsvítila jsem si lampičku a vytáhla si svůj deníček, který si píšu už od mé puberty.

"Milý deníčku, dneska mi je konečně osmnáct. Oslavila jsem to hned několikrát: sama s mým dildem v posteli, s neznámým mužem na zadním sedadle mého nového auta a znovu sama na opět zadním sedadle. Přemýšlím, že bych to oslavila ještě ve sprše, ale už jsem unavená a kunda mě bolí nehorázně. Tak že zase zítra.." zapsala jsem si do deníčku, zasla lampičku a šla spát.

Ráno mě probudil budík, já hned vstala a začala si nakládat věci do auta. "Pojď se aspoň nasnídat, než pojedeš." zařvala máma z kuchyně, když slyšela, jak stěhuju. "Nasnídám se u sebe." zasmála jsem se a běhala nedočkavá nahoru a dolů. Počkat, já jsem se usmála? Už jsem slyšela, že sex lidi naplňuje, ale že až tak? No nic, už chci odsud rychle vypadnout.

Rychle jsem naházela věci do kufru a na zadní (špinavou) sedačku a šla se rozloučit. Tohle vylívání citů bytostně nesnáším.. "Taylor, budeš nám chybět." nastavila paže máma se slzami v očích. Z donucení a ze slušnosti jsem se k ní přitiskla a objala ji. To samý s tátou. Zamávala jsem jim z auta, nastartovala a vyrazila na cestu. Tak, a je to tady - nový život v Amsterdamu!

tak, doufám že se vám tenhle díl líbil..:) mám pokračovat?
a moc děkuju za ohlasy

Eighteen (Czech)Kde žijí příběhy. Začni objevovat