3

1.6K 147 86
                                    

Önümdeki ekranda beliren bildirim mesajı yeniden kalbimi hızlandırıyor. Sevgilimin bana bu şekilde ulaşması... Bir saniye, bu kişi para istiyor! Hemen hayran sayfasına açılan yeni başlığa tıklayarak bakıyorum. 'K'in Soyunma Odası' ismiyle yeni kayıt olan bir üye Jongin'ime ait olduğunu söylediği iki havluyu satışa çıkardığını duyurmuş; büyük havlunun mavisiyle saç havlusunun yeşili birbirini tamamlarken bu ihtimalin gerçekliğini sorguluyorum. Kim Kai, benim Jongin'im, bedenimin ve ruhumun tek sahibi, bu havluyu bu kişiye verirken çıplak olabilir misin?

Parmaklarım düşüncelerimden kopan kelimeleri bir araya getirip mantıklı bir cümle kurmaya çalışırken, gözümün önündeki hayal iyice canımı sıkıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Parmaklarım düşüncelerimden kopan kelimeleri bir araya getirip mantıklı bir cümle kurmaya çalışırken, gözümün önündeki hayal iyice canımı sıkıyor. Buharların yükseldiği büyük mavi banyonun ortasında yapayalnız duran kar beyazı köpüklü küvetten çıkan çıplak Jongin ve ona havlu uzatan siyah bir gölge. Bedenini ve saçlarını havluyla kurulayan Jongin dudaklarının kenarına kondurduğu seksi gülümseyişiyle bedenini saran havlulardan kurtulup onları bu gölgeye veriyor. Gölge elindeki havluları arkasına saklayıp yaklaşıyor Jongin'ime. Aaaah, hayır!

Hayal bulutları pof diye yok olurken ekranda yazmış olduğum mesaja bakıyorum. Milli duygularla yazılmış bir şiir edasıyla okurken ne kadar sakin yazabildiğimi görüp şaşırıyorum bir yandan.

"Aramıza yeni gelmiş bir üye olarak ilk mesajınla böyle sükse yaparak siteye girmen dikkat çekici. Sadece emin olup üyelerimizin zarar görmemesi için bunu doğrulamamız gerekiyor. Kim Kai'nin bu havluları kullanmış olduğuna dair bir belgen var mı? Eğer bunu kanıtlayamazsan bir daha bu siteye giremeyeceğini duyurmak zorundayım. Burası Kai'nin hayran sayfası ve buna uygun dürüstlükte ilerlemek bizim hedefimiz. Umarım mesajımın -Site yöneticisi olarak bir uyarı olarak da algılamalısın.- bu tavrının hayran sayfasıyla gurur duyan Kai'nin garip spekülasyonlara kurban gitmemesi için olduğunu anlarsın."

Sesli okuduğum cevabımın sonuna geldiğimde ekrana bu defa bir fotoğraf düşüyor. Jongin'im yanındaki menajeriyle konuşurken omuzunda bu havlu var. Aman Tanrım! Sinirle titreyen ellerim klavye üzerinde hareket ederken dişlerimi sıkıyorum. Jongin, bu adamın o odada, seni yarı çıplak görebilmek için ne yaptığını anlatabilecek misin bana?

Saniyeler içinde konuyu kilitleyip diğer üyelerin ulaşımını engelliyor, bütün bilgileri sıfırlıyorum. K'in Soyunma Odası isimli üyeye saniyeler içinde yağan özel mesajların çokluğunu görünce konuya üşüşen kargaları fark edip telaşlanıyor, hemen kişinin üyeliğini engelliyorum. Siteye kayıt yaptırdığı bilgilere ulaşıp buradaki bilgileri de değiştirerek direkt kendisine mail yazıyorum.

"En kısa sürede istediğin bir yerde buluşarak istediğin parayı vereceğim. Başka hiçbir yerde bu fotoğrafları göstermemen koşuluyla, o fotoğrafa da yüksek bir ücret ödeyeceğimi vaat ederim."

Anında gelen mesajla irkiliyorum. Karşıdaki kişi oldukça profesyonel biri gibi duruyor. Sıradan biri değil, kesinlikle değil.

Takıntılı Bir Sekai Hikayesi  ( √ )Where stories live. Discover now