Παρτ 8

368 43 7
                                    

Εμείς περιμέναμε ανήσυχοι τους ηγέτες του κάστρου για να μάθουμε επιτέλους γιατι ήμασταν. τόσο σημαντικοί για αυτούς. Έπειτα ο Κρις πήγε κοντά στο μικρό παράθυρο και έκλεισε την κουρτίνα που υπήρχε. Εγώ και ο Γουίλ κοιταχτήκαμε. Καταλάβαμε αμέσως τι θα γινόταν.
" Οι αυθεντικοί βρυκόλακες... " Ψυθήρισε ο Γουίλ και τότε άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε ολόκληρος στρατός βρυκολάκων. Από πίσω τους ξεπρόβαλε ένας τύπος που πιθανόν ήταν ο αρχηγός τους γιατί όλοι άνοιγαν χώρο για να περάσει. Στο τέλος όταν μπήκαν όλοι, ο Πίτερ με τον Φίνικ έκλεισαν την πόρτα. Ο αρχηγός τους έκανε μερικά βήματα μπροστά και στάθηκε. Ο Ντανιέλ και ο Κρις έφυγαν από πίσω μας και πήγαν και χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος. Έπειτα ο βρυκόλακας που στεκόταν από πάνω μας συστήθηκε.
" Εσείς είστε λοιπόν τα περίφημα παιδιά των κυνηγών, σωστά; " Ρώτησε με ειρωνεία. " Εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά αυθεντικός βρυκόλακας που έχει επιζήσει. Καλώς ήρθατε λοιπόν στο κάστρο των βρυκολάκων" Είπε και χαμογέλασε.
" Γιατί μας χρειάζεστε; " Ρώτησε με ανυπομονησία ο Γουίλ.
" Μην βιάζεσαι τόσο πολύ νεαρέ, άκουσε με δεν θα θέλεις να μάθεις..." Είπε με πονηρό ύφος.
Στη συνέχεια έκανε δύο ακόμη βήματα μπροστά και κάθισε απέναντί μας.
" Όπως γνωρίζετε πολύ καλά στο κόσμο υπάρχει το καλό αλλά και το κακό. Πολλές φορές δημιουργούνται αναταραχές ανάμεσα στο καλό και το κακό. Πριν χιλιάδες χρονιά σε αυτήν την πόλη δημιουργήθηκε η φυλή μας και σε αυτό βοήθησε η δύναμη του ματωμένου φεγγαριού. Το φεγγάρι την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου αποκτάει υπερφυσικές δυνάμεις και αυτό βοηθάει στη δημιουργία υπερφυσικών πλασμάτων που υπάγονται στο κόσμο του σκότους διότι όλα τα πλάσματα είναι ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Για αυτό τον λόγο όλα τα πλάσματα του σκότους την ημέρα εκείνη το αποκαλούν ματωμένο φεγγάρι. Πέρα από τις δυνάμεις του παίρνει επίσης μια κόκκινη μορφή. Έτσι όλα τα πλάσματα του σκότους κατέγραψαν τους κανόνες του ματωμένου φεγγαριού και για να ευχαριστούμε το φεγγάρι που δημιούργησε τη φυλή των βρυκολάκων αποφασίσαμε να το υπηρετήσουμε και να ακολουθήσουμε τους κανόνες του με αντάλλαγμα να μας δίνει δύναμη. " Έλεγε αλλά ο Γουίλ τον διέκοψε.
" Και τη σχέση έχουν όλα αυτά; " Ρώτησε ο Γουίλ.
" Οι γονείς σας νεαρέ μου είναι αυτοί που σχετίζονται για το πεπρωμένο σας. Οι βρυκόλακες είχαν σχέσεις με θνητούς και τα παιδιά τους είχαν ένα ιδιαίτερο χάρισμα, ήταν μισοί θνητοί και μισοί βρυκόλακες. Είχαν δύο φύσεις και στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο αυτά τα παιδιά έπρεπε να επιλέξουν την φύση του βρυκόλακα. Ο κανόνας του ματωμένου φεγγαριού λέει ότι αν κάποιος έχει υπερφυσικές δυνάμεις και υπάγεται στο σκότος πρέπει να επιλέξει τις υπερφυσικές δυνάμεις. Οι πατεράδες σας ήταν παιδιά που προέρχοταν από δύο φύσεις. Όμως εκείνη τη νύχτα ήταν οι μόνοι που επέλεξαν τη θνητή τους πλευρά, την καλή και αυτό απαγορεύεται. Έτσι το φεγγάρι τους καταράστηκε και η κατάρα λέει ότι οι απόγονοι των δύο παραβάτων θα γίνουν βρυκόλακες και δεν έχουν ελευθερία επιλογής. Οι πατεράδες σας προσπαθούσαν να σας προστατέψουν και τους δυο σας. Δημιούργησαν το ηλιακό σύστημα για να μας εξαφανίσουν από την πόλη και πλήρωσαν χιλιάδες σπόνσορες για να το χτίσουν και ο πρώτος που συμμετείχε ήταν ο κύριος Μίλερ. Ήταν μόνος που ήξερε όλη την αλήθεια. Όμως ήξεραν ότι δεν θα κατάφερναν τίποτα. Η κατάρα ακόμα τριγυρνάει, οι διάδοχοι είστε εσείς και το φεγγάρι θα σας κυνηγήσει για να πάρει εκδίκηση. Θα μείνετε εδώ μέχρι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Είναι σε τέσσερις μέρες. Η πόλη μας ανήκει και μαζί θα μπορέσουμε να καταστρέψουμε αυτούς τους ηλίθιους. Οι δυνάμεις σας είναι τρομερά απίστευτες. " Είπε ο βρυκόλακας περήφανα.
" Πότε δεν πρόκειται να πάμε με τη φύση των βρυκολάκων, θα σπάσουμε την κατάρα. " Είπε ο Γουίλ.
" Χα, χα! Μην βιάζεσαι μικρέ. Για να μπείτε στη φύση των βρυκολάκων θα πρέπει να πιείτε ανθρώπινο αίμα. Εκείνη την ημέρα θα σας έρθει η επιθυμία να το κάνετε. Η κατάρα αυτό έχει σκοπό. Θα γίνετε βρυκόλακες χωρίς να το επιλέξετε. Η κατάρα θα σπάσει μόνο όταν κάποιος από σας διαλέξει την θνητή του φύση. Όμως αυτό είναι αδύνατο διότι η κατάρα είναι ανίκητη! Θα γίνετε βρυκόλακες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει! Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην κατάρα, θα υποκύψετε!
" Όχι! " Ούρλιαξα.
Ο Γουίλ σηκώθηκε άγρια και πήγε να τους επιτεθεί αλλά τον χτύπησαν με το ρόπαλο που μας είχαν χτυπήσει χθες το βράδυ. Mας έδεσαν και μας κλείδωσαν στο δωμάτιο που ήμουν πριν μόνη μου.

Το Ματωμένο ΦεγγάριWhere stories live. Discover now