4. Otec a brat

13.8K 338 2
                                    

Keď už nevládzem rukou, pomôžem si ústami a začnem mu ho lízať a dráždiť jazykom. Nakoniec ma Richard chytí za vlasy a udáva si vlastné tempo. Po chvíli sa mi spraví rovno na prsia, ale mne to vôbec neprekáža. Usmeje sa a chytí ma za bradu, aby ma mohol pobozkať. Potom si dáme spoločnú sprchu, kde ma ešte raz urobí a ľahneme si k nemu do izby. Dlho sa bozkávame a rukami si navzájom blúdime po horúcich nahých telách, až obaja zaspíme v hrejivom objatí.

Zobudím sa a pred sebou mám tvár chalana, ktorá určite nepatrí Richardovi, aj keď je mu dosť podobná. Oči neznámeho nepozerajú do tých mojich, ale... Preboha! Na moje odhalené prsia! Vidím na ňom, že sa veľmi premáha, aby mi ich nechytil a preto si prikrývku vytiahnem až ku krku.
„Richard?!" zakričím.
„Áno? Ááá...takže s mojím bratom sa už poznáš" zasmeje sa.
„Mohol by si ho odo mňa odtiahnúť?" zazriem po ňom.
„No poď Steven. Už si videl dosť" ťahá ho preč z izby. Zavrie za ním dvere a túžobne sa na mňa pozrie. Zdvihnem sa z postele, ešte stále s prikývkou na sebe. Keď vidím, že už to nevydrží, zhodím prikrývku na zem a nahodím sexi pózu. Vrhne sa na mňa ako šelma na svoju korisť a okamžite mi začne prehľadávať všetky časti môjho tela. Vychutnávam si jeho bozky a jemné dotyky na svojej teplej pokožke. Zrazu sa otvoria dvere a v nich stojí nejaký chlap. Začne si ma obzerať od hlavy po päty. Zohnem sa po prikrývku a celá červená sa pozerám do zeme.
„Ako mi to vysvetlíš synak?" zabodne pohľad do Richarda. Takže hneď s dvomi členmi jeho rodiny sa musím zoznámiť nahá. Super.
„Naučte sa konečne klopať! Tu človek naozaj nemá žiadne súkromie!"
„Kto to je?"
„Toto je Emily. Chodíme spolu."
Uhmm.. Že som o tom nevedela.
„A prečo je nahá?" usmeje sa Richardov otec. On je úchyl či čo?
„To je snáď naša vec!" dá si Richard ruky v bok.
„Tak nech sa oblečie a prídite do obývačky" zavrie dvere.
„Čo to malo byť?" vyšteknem.
„Nič také."
„Prosím? Tak ti pekne ďakujem. Nemohol si ma zabudiť ešte pred príchodom tých dvoch?"
„No mohol, ale keď ty si tak sladko spala" usmeje sa. Na toto mu nemienim odpovedať. Rýchlo sa oblečiem a držiac sa za ruky vojdeme do obývačky.
„Ááá, už ste tu. Nehanbi sa. Sadni si" ukáže Richardov otec na kreslo oproti nemu.
„Nezačali sme najlepšie. Som William" podá mi ruku.
„Teší ma. Ja som Emily" príjmem ju.
„To už som sa mohol dozvedieť."
„Otec, Emily už musí ísť domov" povie Richard.
„No dobre teda. Tešilo nás Emily, niekedy sa určite zastav!"
„Jasné! Aj mňa tešilo" obujem si topánky. Richard mi podá veci a môžme ísť.
„Dovidenia" zamávam im a vyjdem z bytu. Dolu zídeme po schodoch.
„Kedy si to zopakujeme?" pobozká ma.
„Nikdy! Daj pokoj."
„Ja som myslel to predtým" zasmeje sa.
„Tak to potom hocikedy" obíjmem ho.
„Super. Tak zajtra?"
„Zajtra" usmejem sa. Chvíľu sa ešte bozkávame a Richard mi stláča prsia Však prečo nie? Cesta pred bytom je predsa úplne prázdna, a potom sa rozlúčime. Autobus mi ide až za desať minút. Tak sa aspoň prejdem o dve zástavky ďalej, aby mi rýchlejšie ubehol čas. Bol to celkom zaujímavý, teda skôr divný deň. Ale aj také dni musia byť.

Trochu kratšia časť ako ostatné, ale to snáď nevadí. Neviem či vás to zaujalo, ale musím sa nejak pohnúť. Na obrázku je obývačka v Richardovom byte. Ďakujem za 287 zhliadnutí a 16 vote. :)

Sex is a drug ♥ (DOKONČENÉ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora