2. Prvý krát

21K 407 14
                                    

Pritlačí svoje mäkké pery k tým mojim a ja som v úplnych rozpakoch. Je to taký úžasný pocit, bozkávať chalana, po ktorom tak dlho túžite.
„Ty si talent" pousmeje sa.
„Ďakujem, ďakujem" pokloním sa a začneme sa smiať. Chcem ho pobozkať ešte raz, ale on ma odtlačí a začne si dávať dole svoje boxerky.
„Nie. Prestaň" otočím sa mu chrbtom.
„Prečo?"
„Lebo."
„To nie je odpoveď. Povedz mi jeden normály dôvod prečo nie" chytí ma za ruku a otočí ma k sebe, aby som sa mu pozerala do očí.
„Sú tu chalani, za chvíľu prídu moji rodičia a ešte sa na to necítim."
„Chalani tu už dávno nie sú a budem veľmi opatrný a rýchly, aby nás náhodou tvoji rodičia nenačapali, neboj sa" uškrnie sa.
Zahľadím sa do zeme a premýšľam o tom, či je to práve teraz vhodné, ale už je asi jedno čo si myslím, lebo Richard je vzlyzlečný a čaká na moju reakciu. Keď sa k ničomu neodhodlávam, pritlačí svoje dokonalé telo k môjmu a začne ma bozkávať na krk.
„Chcem ťa Emily..." rozopne mi zips na rifliach.
„Hneď." Nohavice sú už hodené na zemi a pomaly mi vyzlieka aj tričko. Začínam byť naozaj vzrušená a zvedavá aké to bude.
„Si krásna" zašepká mi do ucha a ťahá ma do izby. Zvalí ma na posteľ a rozopne mi podprsenku, ktorú odhodí ďaleko od nás. Nečakala som, že môj prvý sex bude vyzerať práve takto. Predstavovala som si ho oveľa viac romantickejšie. Už som úplne nahá. Je to zvláštny, ale zároveň vzrušujúci pocit, ktorý ani neviem opísať slovami. Zahľadí sa na mňa či je všetko v poriadku a potom ma začne bozkávať na krk a postupuje nižšie. Pri prsiach sa zastaví a začne sa hrať s mojími bradavkami.
„Och" zavzdychám. Krúži okolo nich jazykom a občas do nich jemne zakusne. Ešte ani poriadne nezačal a ja už som v siedmom nebi. Postupuje ďalej až kým nezastane pri mojom lone. Trošku znervózniem, ale nechám sa unášať touto krásnou chvíľou a čakám na okamih kedy sa to konečne stane. Pomaly do mňa vnikne. Spočiatku cítim tupú bolesť, ale postupne si na to začnem celkom zvykať a pokúšam sa, si to užívať. Postupne zrýchľuje a ja začnem naozaj hlasno vzdychať. Vychutnávam si túto chvíľu ako sa len dá. Richard sa snaží byť nežný a zároveň dravý. Po chvíli dosiahnem svoj vrchol o on sa vráti k mojím perám. Neviem ako dlho toto všetko trvalo, ale mne to na prvý krát úplne stačilo.
„Bola si úžasná" pohladí ma po líci.
„Aj ty" pobozkám ho. Chvíľu ešte ležíme nahý na posteli a túžobne si pozeráme do očí, až sa nakoniec oblečieme a Richard musí odísť.
„Autobus ti ide za desať minút" zašepkám mu do ucha.
„Dobre." Obuje si topánky a chytí ma za ruky.
„Ľúbim ťa Emily."
„Aj ja ťa ľúbim" Je naozaj zvláštne prvý krát to vysloviť nahlas, ale ja to tak cítim už dlhšiu dobu.
„Na tento deň nikdy nezabudnem" s týmito slovami otvorí dvere od domu a odíde. Kým prídu rodičia musím sa dať trošku do poriadku a schovať všetky veci, ktoré by naznačovali, že tu niekto bol.
Stihnem to len tak tak. Akurát, keď som vyhodila fľaštičky z alkoholu, prišla mamina.
„Ahoj" usmejem sa na ňu.
„Ahoj. Ako bolo v škole?" položí mi svoju typickú otázku.
„Celkom dobre" poviem popravde.
„To je fajn. Pomôžeš mi s nákupom?"
„Jasné." Pri vyberaní nákupu z auta myslím na Richarda. Na jeho krásny úsmev, na jeho dokonalé telo a na to ako dobre som sa pri ňom cítila. Do konca dňa sa usmievam ako slniečko. Do postele si ľahnem s myšlienkou na tú krásnu chvíľu. Som zvedavá ako sa bude ku mne zajtra správať a ako sa mám ja správať k nemu. Musím na to prestať myslieť, lebo nezaspím a zajtra budem vyzerať príšerne.

Viem,že prvú časť som dala včera, ale proste túto ďalšiu dám hneď teraz. Dúfam, že sa vám to zatiaľ páči. Na fotke je Richard. :)

Sex is a drug ♥ (DOKONČENÉ) Where stories live. Discover now