3. U neho doma

17.9K 347 98
                                    

„Vstávaj Emily! Za dvadsať minút máme byť v škole!" vrieska mi do ucha moja o tri roky mladšia sestra, ktorá mi niekedy naozaj lezie na nervy.
„Nechaj ma" zaženiem sa rukami.
„Počúvaš ma? Vstávaj Rúženka" odokryje mi perinu.
„Veď dobre!" zavrčím. Postavím sa a vbehnem do kúpeľne. Spala som asi päť hodín a presne ako som predpokladala, vyzerám hrozne. Kruhy pod očami, strapaté vlasy, krvavé oči a to čo sa mi stihlo cez noc vyhádzať na tvári je neuveriteľné. V kúpeľni strávim hodnú chvíľu, ale nejakým spôsobom sa dám celkom dokopy. Oblečiem si kvetinkový top na ramienkach a k tomu úzke modré rifle. Rýchlo zjem raňajky, nahádžem si veci do tašky a so sestrou utekáme na autobus, aby sme ho vôbec stihli.
Sestru zavediem do školy a ja idem rýchlo naproti mojej najlepšiej kamarátke Lindsy. Poznáme sa už deväť rokov a nevymenila by som ju za nič na svete. Lindsy býva blízko Richarda, a preto vlastne chodím skoro každé ráno Lindsy naproti. Niekedy je však Richard v škole skôr alebo mäšká. No dnes mám šťastie. Ide oproti mne a tvári sa až neprirodzene zamyslene a ustarostene. Žiadny úsmev, žiadna iskra v očiach.
„Ahoj" zamávam mu.
„Čau" odzdraví sa a prejde okolo mňa. To ako naozaj? Včera mi povedal, že ma ľúbi a teraz sa ide tváriť, že sa vlastne ani nepoznáme? Celá nahnevaná obíjmem Lindsy.
„Čo ti zas je?" prevráti očami.
„Čo asi?" vyšteknem.
„Richard?"
„Prestne tak."
„Čo urobil tentoraz?" opýta sa znudene.
„Včera sme spolu spali a teraz mi povedal len čau a odišiel. Ani sa na mňa nepozrel! No chápeš?!"
„Čože? Vy ste spolu s.. s.. spali?!" zastane v strede cesty.
„No áno. Celkom sa mi to páčilo" usmejem sa.
„Haloo? Ty sa počúvaš, čo hovoríš?" zamáva mi pred očami.
„Jasné, že hej."
„Nemôžem tomu uveriť! Toto dnes už nič neprekoná" pokrúti hlavou a vojdeme do školy.

Celé hodiny som ako telo bez duše. Občas sa pozriem na Richarda, ktorý sa veselo zabáva so svojím trafeným spolusediacim, občas do mňa Lindsy drgne lakťom, aby som odpovedala na otázku a občas sa zvalím na lavicu, zavriem oči a premýšľam. Inak nerobím vôbec nič.
Keď konečne zazvoní na koniec poslednej hodiny, som ako strela. Rýchlo vyložím svoju stoličku, zotrem tabuľu a postavím sa pred dvere. Všetci sa presunieme do šatne, kde sa obujeme do topánok a niektorí ideme ešte na obed. Napríklad ja a Lindsy. No keď chcem vôjsť do jedálne niekto ma silno chytí za lakeť a ťahá ma preč.
„Au" zastonám a pozriem sa na svojho "únoscu". Je to Richard!
„Emily!?" počujem kričať Lindsy.
„Daj teraz Emily pokoj! Ona ide so mnou" vyštekne Richard a ťahá ma ďaleko od všetkých.
„Prečo si to urobil?"
„Lebo si moja" zazrie po mne.
„Aha. Čo máš na mne ceduľku?" zasmejem sa.
„Sklapni!"
„No dovoľ? Tak ty ma násilne odtiahneš preč od mojej najlepšej kamarátky a ja mám sklapnúť?"
„Ale prosím ťa, netvár sa že sa ti to nepáči" prefíkane sa usmeje.
„Prosím?"
„No poď moja."
„Ani za svet" vytrhnem sa mu. Rozzúrene ma chytí za ruku a ťahá ma k svojmu paneláku. Hodí ma do výťahu a začne ma bozkávať. Rukami mi prechádza po každom kúsku môjho tela a neprestáva ani, keď sa dvere na výťahu otvoria. Rýchlo odomkne byt a zavrie za nami.
„Kedy ti majú prísť rodičia?" spýtam sa ho opatrne.
„Nič lepšie ťa nenapadlo?" zasmeje sa a vbehne do izby. Aspoň si stihnem prezrieť byt, ktorý je priestranný a pekne zariadený.
„Som späť" vybehne Richard iba v sexi trenkách a na nič nečaká. Vrhne sa na mňa a moje oblečenie lieta po obývačke na všetky strany. Podprsenku mi rozopne ako keby to robil každý deň a hneď mi začne nežne hladiť prsia.
„Ty si nejaký skúsený počúvaj."
„To sa ti len zdá " zasmeje sa a jazykom sa hrá s mojimi bradavkami.
„Si pripravená Emily?!"
„Na čo?"
Vnikne do mňa dvomi prstami a začne nimi krúžiť. Rozplívam sa. Potichu vzdychám a čakám na svoj orgazmus. Prsty vystrieda jeho mäkký jazyk a ja cítim, že už nechýba veľa, aby som dosiahla vrchol. Odtrhnem ho od svojho lona a pokúsim sa ho urobiť rukou.

Na obrázku je Emily. Ďakujem vám za 119 zhliadnutí a 11vote. :)

Sex is a drug ♥ (DOKONČENÉ) Where stories live. Discover now