✴19. Aflarea adevărului.✴

860 71 11
                                    

XIX.

Jungkook

Mă doare atât de tare gâtul. De ce a trebuit să adorm în mașină și în plus, cu Yui pe mine. Dar unde e Yuuki a mea, Taehyung şi Namjoon? Au intrat cumva fără noi?
Îl dau jos de pe mine pe Yui și ies în liniște din maşină. Afară e beznă dacă vă vine să credeți. În ce naiba am călcat?!

Deschid uşa încet şi intru în casă. Serios? Nu este nimeni treaz? La ce mă aşteptam? Doar este trei dimineața sau cât o fi. Mă urc pe scările ce duc spre dormitoare şi ochesc camera lui Yuuki. O deschid încet şi remarc că Yuuki nici nu este prezentă. Mă uit spre baie şi văd lumina aprinsă. Se pare că face un duş. Mă aşez în linişte pe pat şi aştept să termine.

După cam zece minute aud cum apa se opreşte. Uşa băii se deschide şi pe ea iese roşcata înfăşurată doar într-un prosop mare, alb şi pufos, iar cu un prosop mai mic îşi usca părul. Inima mi-a luat-o la goană şi respiraţia mi se accelerase dintr-un motiv sau altul. Îşi ridică privirea din pământ şi se oprește din mers la văzul meu.

— C-ce faci aici? mă întreabă cu vocea tremurândă.

— Păi am venit să te vad, dar tu nu erai, aşa că te-am aşteptat, îi zâmbesc inocent.

Mă ridic de pe pat şi cu paşi apăsaţi mă îndrept către ea. Se îndepărtează, scapând din mână prosopul cu care-şi usca părul. Mă apropii mai repede de ea şi o trag într-o îmbrăţişare. Îşi înfăşoară braţele micuţe în jurul taliei mele şi îşi ascunde capul în tricoul meu.

— Mi-a fost aşa de dor de tine, iubito, îi şoptesc la ureche şi tresare.

Îşi afundă capul şi mai mult în tricou şi murmură un "și mie". Chicotesc şi o iau în braţe în stil mireasă, aşezând-o pe pat.

— Jungkook! Sunt încă doar într-un prosop!strigă la mine dar nu o bag în seamă.

Dau să plec spre camera de oaspeți, dar cad imediat peste ea.

— Nu rămâi cu mine? face mutra de căţeluş plouat.

— Chiar vrei asta? întreb şi un rânjet îmi apare pe faţă.

— Da. Doar eşti iubitul meu. Nu? tremură emoţionată.

— Cu siguranță, chicotesc ca un mic copilaş.

Mă întind pe pat lângă ea, holbându-mă la buzele sale cărnoase. Vreau să le simt peste ale mele, sã le simt aroma. Mă apropii mai mult şi ea ridică o sprânceană în semn de întrebare. Îi iau faţa în mâini şi îmi zdrobesc buzele de ale sale. Pentru un moment rămâne încremenită, dar își revine rapid. Acceptă imediat sărutul, afundându-se mai mult în el. Şi-a întredeschis buzele la cererea mea și nu am mai stat pe gânduri, așa că mi-am vârât limba printre buzele sale cu aromă de mentă. Am reuşit să scot un geamăt apăsat de la ea. Rânjesc mândru şi adâncesc sărutul. Mă poziţionez deasupra sa şi mă desprind din sărut, coborând spre gat. Am început să-i sug pielea gâtului, vrând să-i las un semn frumos pentru a ştie lumea că este luată. Mă desprind uşor de gâtul ei, lăsând în urma mea un firicel de salivă. Zâmbesc satisfăcut când văd ce semn i-am lăsat.

— Nu-mi spune că mi-ai lăsat semn! face ochii mari şi se ridică în fund.

— Fii sigură că ți-am lăsat, încep să râd de fățuca sa drăguță.

Se ridică uşor de pe pat, ducându-se în dulap. Se întoarce înapoi peste câteva minute, fiind îmbrăcată într-un tricou albastru şi nişte pantaloni scurţi, albi.

O viaţă "normală"...✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum