✴08. Sărut?✴

1.2K 94 26
                                    

VIII.

— Ce faceți? întreabă Taehyung uitându-se la fiecare în parte.

— Ne plimbăm, ii răspund, iar Jungkook se uită spre mine, parcă vrând să le zic ce s-a întâmplat acum nu mult timp. Mergem acasa? îl întreb pe Yui, zâmbindu-i.

— Sigur, aprobă cu un zâmbet micuț pe buze.

Dupa ce ne-am luat la revedere de la băieți, am plecat spre casă. Când ajungem acasă , mă pun rapid să mănânc ceva de prin frigider, apoi fug în camera mea pentru a face un duș bine meritat.

***

Mă arunc pe pat și îmi iau telefonul de pe noptieră. Observ că am primit un mesaj, așa că apăs pe el.

"Ce-ai spune să ne faci o vizită? Te așteptăm cu drag. Să-mi răspunzi dacă accepți sau nu." - Jungkook, 14:35.

Îmi mușc buza inferioară la gândul că-l voi vedea iar pe Jungkook. Cumva gândul ăsta mă face să am impresia că în orice secundă pot să înnebunesc, dacă nu am făcut-o deja.

"Voi fi acolo la 15:30." -trimis, 14:43.

Mi-am luat pe mine o pereche de blugi negri, un tricou alb și pe deasupra un hanorac negru foarte călduros. Mi-am dat buzele cu un luciu cu gust de căpșuni și m-am dat cu rimel. Părul l-am lăsat desprins și în piciore mi-am luat niște bocanci negri.

Ies din cameră și mă duc la Yui. Deschid încetișor ușa și observ că doarme foarte profund. Chicotesc la această imagine și decid să-i las doar un bilet în care să-l anunț unde plec. Lipesc bilețelul pe frigider și ies în liniște din casă, apoi din curte. O voi lua la pas spre locuința lor.

Ajung într-un final în fața măreței case Bangtan Boys și încep să o analizez mai în detaliu ca data trecută. Îmi îndrept atenția spre poartă și îl văd pe Jimin cum îmi face zâmbăreț cu mâna.

— Hei! mă salută primitor.

— Hei, Jimin! Ce faci?

— M-au trimis băieții să te aștept. Mergem? își întinde brațul și eu îl iau de parcă am merge la vreun bal.

Intrăm în casă și Jimin îmi dă niște papuci de casă blănoși. Nu observ pe nimeni încă. Băiatul îmi cere să-l urmez, așa că mă conformez. Ajungem la etajul doi în fața unei uși super mari. Mă privește, apoi o deschide. Intrăm în încăpere și însfârșit dăm de ceilalți membri. O sală de jocuri? Am murit și am ajuns în rai?

— Bun venit, Yuuki, Jin îmi zâmbește călduros, simțindu-mă ca acasă.

Îi salut pe toți și nu după mult timp, mă invită într-o altă cameră ce deține microfoane și alte chestii pentru înregistrat, presupun. Oricum, nu mi-aș fi imaginat că aș ajunge într-o astfel de sală. E minunat.

— Avem o surpriză pentru tine, mă informează Hoseok, ciufulindu-mi părul.

Fiecare dintre ei își ia câte un microfon și apoi vin în fața mea. Yoongi aprinde boxele, apoi pune o melodie, sau mai bine spus negativul unei melodii. Conștentizez imediat ce piesă este: "I need you". Taehyung mă așează cu forța pe o canapea și îmi spune să ascult atent.

"But you’re my everything (You’re my)
Everything (You’re my)
Everything (You’re my)
jebal jom kkeojyeo huh
mianhae (I hate u)
saranghae (I hate u)
yongseohae
I need you girl
wae honja saranghago honjaseoman ibyeolhae
I need you girl
wae dachil geol almyeonseo jakku niga piryohae"

O viaţă "normală"...✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum